. Vitaj, drz sa, a nasavaj informacie z clankov o chudnuti (hore), ak ozaj zacinas podla tejto stranky. Lebo niekedy sem ludkovia pridu, vyhlasuju, ako zacinaju, ale idu na to tym najhorsim sposobom JPP diet
. Tak ti radim, zveruj sa tu so svojimi postupmi/vysledkami, budes to mat bezbolestnejsie, istejsie a veselsie 
a
... nezaskodi ani 

. Sorry za tie vykricniky, nemam to vo zvyku 
!!

doma je chladnička prázdna, ja mam v penaženke 3 eura..čo si dávate na obed za malo penazí??

... a čo ty, cvičíš tiež? ja som si povedala, že som už celkom fajn schudla, no teraz to treba spevniť

Späť na Prehľad osobných výsledkov
Užívatelia prezerajúci fórum: Google Adsense [Bot] a 5 hostia
↑ hore na stránku ↑
Jesenna MOBILIZACIA 6.9.-6.12.2010
jaro: pred tromi mesiacmi som mal o 5 kil menej, tak preco nemat o tri mesiace 6 kileciek dole? stoothsmile stoothsmile Moja pondelkova vaha bola 91. Odvtedy uz.
samej to ide ťažko
misela: mimka, teraz som mrkla na stranku.uz ich tam nemaju.boli zlacnené a vo vypredaji cislo 44/46 a mozno by som brala trochu uzsie stehna, som zvyknuta na obtiahnute gate, to je.
Snáď to zvládnem aj ja...
culinka: culinka:
moje obedy vieš čo prevažne ryža+maso, zemiaky+ryba, cestoviny+tunia, cestoviny+cottage, ryžy+soja, ryža+masko+tofu, a k tomu zeleninu surovú alebo mrazenu wok. ja tu zas až tak dlho nie som tak neviem čo.
samej to ide ťažko
misela: tini, spatne zvazovanie.kruci zas som celu noc nespala po sokujucich sms-kach, uvazovala som a hladala riesenie, ci odpovede na otazky. a dnesny telefonat ma snad vrati nazad.potrebujem silu a snad.
samej to ide ťažko
misela: jasminka.nevsimla som si, ze sme skoro rovesnicky.myslela som, ked som mala tak 20.to pre a proti mi aj mama casto radila.sadnut si k tomu v klude a pisat si.mozno aj.
samej to ide ťažko
misela: apolenka, takze ked budem ,,skusenejsia,, sa budem vidiet v tebe? pekny predstava a vyraz ,,vyhnit,, je trefny, skusim nan mysliet, ked budem chciet nieco riesit s horucou hlavou.inak minule som.
↑ hore na stránku ↑
tento web prevádzkuje © miro veselý
svadba | reality | erotika | práca | probiotiká | zoznamka | digi-foto | chcem.info