Kniha: Miro Veselý, Ako som schudol 35 kílMotivačné CD: Miro Veselý, Ako schudnúť

Fórum, pokec, diskusiaChudnutie - články o tom, ako schudnúťBMI index kalkulačkaRecepty na varenie Energetické tabuľky potravín

redeyes musi schudnut !!!

Tu si môžete držať osobné prehľady o zhodených kilách, zaznamenávať priebeh chudnutia, úspechy, neúspechy.

redeyes musi schudnut !!!

Poslaťod redeyes v 05 Feb 2010, 09:53

Ahojte,
po vzhliadnuti všetkych článkov a prečítaní fóra som sa aj rozhodla zaradiť medzi vás uspešných a zhodiť 8 kíl dolu.

Mám 24 rokov 168 cm a 62 kíl, viem, že to nie je uplna katastrofa, ale verte mi, ja sa cítim hrozne!!! moje normálna váha sa pohybuje okolo 55 kíl a rada by som sa znova cítila tak ako kedysi.

Pridávam sa teda medzi vás a dúfam,že sa budeme vzájomne motivovať v prekonávaní tých zbytočných kíl..Mojim cieľom je 53 kg do 1.jula 2010.
Obrázok
Obrázok užívateľa
redeyes

Re: redeyes musi schudnut !!!

Poslaťod jaro v 05 Feb 2010, 11:36

redeyes, nemusis mat komplexy, niektore baby tu chudnu aj menej kileciek toothsmile . Vitaj, drz sa, a nasavaj informacie z clankov o chudnuti (hore), ak ozaj zacinas podla tejto stranky. Lebo niekedy sem ludkovia pridu, vyhlasuju, ako zacinaju, ale idu na to tym najhorsim sposobom JPP diet xnieniex . Tak ti radim, zveruj sa tu so svojimi postupmi/vysledkami, budes to mat bezbolestnejsie, istejsie a veselsie ;) . Nech sa ti dari thumb3 .
Obrázok
Klik a zobrazi sa progres mojho ne-chudnutia, hehe.. :P
34r.; 176cm; max.v r. 2008: cca 104 kg
Obrázok užívateľa
jaro

Poslaťod redeyes v 08 Feb 2010, 10:54

Ahoj Jaro,
dakujem za privítanie :-)

no snažím sa postupovať podla vecí tu napísaných, diétu by som nikdy držať nedokázala bo mam príliš rada jedlo a slabú výdrž :-)
..po tomto víkende čo bol som zase nejaké to deko pribrala vdaka nočnému labúžnictvu :-)..ale inak to celkom ide..

..hlavným problémom však u mna je, že nedokážem pravidelne nejsť, nemám prostriedky ani možnosti jesť 5 x denne..toto by som asi ako prvé mala dokázať zmeniť :-/
Obrázok
Obrázok užívateľa
redeyes

Poslaťod tini v 08 Feb 2010, 20:01

redeyes, preco nemas vobec podmienky a moznosti jest 5x denne?? Neda sa to ozaj nijak? ono by bolo fajn hladat moznosti, ako to ide.. lebo si neviem predstavit, ako inak by sa dalo ucinne schudnut a vahu si udrzat.. a zaroven aj dostatocne jest.
35 rokov, 177cm, 62,5 kg
02/2007 - 92kg, 08/2007 - 62kg
Aktualny ciel: Doladit cca 1-2kg.
Obrázok užívateľa
tini

Poslaťod Leena v 08 Feb 2010, 22:46

tak vela stastia thumb3 a urcite prejdi na stravovanie min 5x do dna, ludia ako tini vedia o com hovoria ;) na to sa mozes spolahnut...
a nezabudni, predovstekym vela xmrkvax a xchlastx ... nezaskodi ani xsvihx
Obrázok
Obrázok užívateľa
Leena

Poslaťod redeyes v 08 Feb 2010, 23:01

Díky moc za podporu!!!

no problem 5 x denne jest mam preto, bo vstavam okolo 9 tej..o 10tej ranajkujem...obed si dam okolo 14tej...( takže už desiatu som vynechala) ..a pak väčšinou až večeriam..okolo 18tej..takže aj olovrant sa nekona...:-(..viem že je to sila zvyku to je prvé čo sa pokúšam zmeniť..no fakt je to asi najťažšíe..však to by som nič iné za celý den nerobila len jedla..keby som tak fungovala 5xdenne..

...baby inak ja žasnem..ako ste dokázali každá za tak krátku dobu tak pekne schudnuť...neskutočne ma to motivuje,že to musím dokázať aj ja...len po pravde kedže som študentka nemam moc ani financie sa stravovať poriadne a to je asi aj kamen mojho problemu...
Obrázok
Obrázok užívateľa
redeyes

Poslaťod jaro v 08 Feb 2010, 23:15

redeyes, ak pocitam, ze spis 8 hodin, spat ides o 01:00.. Od 18:00 je to sedem hodin bez jedla pred spanim a 16 hodin do ranajok!! Teda, ak si v noci od hladu nekontrolovala chladnicku toothsmile . Sorry za tie vykricniky, nemam to vo zvyku thumb1 . Nemusis sa drzat zauzivanych casov obedu ap.. Ak mas den posunuty, posun si aj jedla. Vsetko je na tebe, ak 'pozadim' nepohnes, metabolizmus sa ti tiez nepohne. Treba ho nastartovat a ukazat mu, ze nemusi setrit. To neznamena veeela jedla. Ved moje porcie su teraz mozno tretinkove, ked porovnam s minulostou a neratam zeleninu.
Na nastartovanie metabolizmu treba:
spanok
tekutiny
pravidelna papa (ani malo, ani vela)
cvicenie
a hlavne treba chciet.
A este, toto si napis na papierik ;) : Kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody.
Drzim palce thumb3 .
Obrázok
Obrázok užívateľa
jaro

Poslaťod jaro v 08 Feb 2010, 23:25

A ja som si vsimol, ze si studentka a problemy s tym spate.. Preto som napisal, ze porcie nemusia byt velike, ale hlavne pravidelne. Uz som tu nejaku dobu.. A zistujem, ze bez dodrzania horeuvedenych pravidiel je vysledok pochybny a kratkodoby. Ty, kedze mas uz len tolko malo do ciela by si si mohla pre upresnenie aspon parkrat prepocitat, kolko kJ prijmes. Ak je to malo, telo mas v tzv eco-mode a pripadny tuk sa snazi drzat za kazdu cenu..
Obrázok
Obrázok užívateľa
jaro

Poslaťod johnnySVK v 09 Feb 2010, 07:29

Redeyes: No ja som tu fakt len kratko, od zaciatku januara, ale pochopil som, ze to co ti tu pisu ludia, je fakt pravda a funguje to. Treba si najst sposob. Ja tiez v podstate som si zacal nosit jedlo do roboty, mam stastie ze sedim za pocitacom, tak vzdy tych 10 minut na jedlo si najdem. A myslim ze aj ked si studentka, tak prestavky medzi hodinami existuju. Takze urcite sa ti da najst sposob. Horsie to mas mozno s obedom, teda ak to mate ako v mojej byvalej jedalni na VS, tak tam zdravo urcite nevarili. Pekne posluchni to co ti tu ludia radia a hlavne si v hlave povedz, ze to naozaj chces a pojde to urcite. thumb1 drzim palec
Obrázok
vek: 27 výška: 183cm zaciatok chudnutia 06.01.2010 tesne po tom, ako som si kupil osobnu vahu a postavil som sa na nu a uvidel toto - 133,1kg
Obrázok užívateľa
johnnySVK

Poslaťod redeyes v 09 Feb 2010, 09:37

to Jaro: máš pravdu, moj den je posunutý...večer už nejedávam, to sa teda snažím zmeniť...preto som si však dala záväzok 5x denne jesť..bo to je pre mna najťažšie..z toho čo si napísal všetko dodržiavam...a naozaj chcem...a vyslovene sa teším ked zapojím aj intenzívne cvičenie..rada sa chýbem a rada športujem, len ani to sa mi nedarí pravidelne..kalorie z jedál si počítam..a vychádzam okolo tých 5800 kj za den..to by mohlo byť v pohode..
..díky moc za rady...ja skutočne chcem a musím to dosiahnuť xmurx !!
Obrázok
Obrázok užívateľa
redeyes

Poslaťod Lucia1982 v 09 Feb 2010, 09:49

ahoj redeyes, aj ked si myslim ze velmi chudnut nepotrebujes (ja mam 169 cm a ked som mala 62 kg, tak som bola so sebou spokojna), ale samozrejme, nepoznam ta, nevidim, mozno mam tazsie kosti :D Tak ti teda drzim palce...
jedno ale nechapem...ako to ze nestihas jest 5x denne...ja cez vikendy vstavam tiez okolo 9tej-10tej a vsetko pekne stiham (a to povacsine o 22hej som uz v posteli)... Preco jedavas az o desiatej ked vstanes o deviatej? skus sa naucit ranajkovat do pol hodiny po zobudeni. Hned ziskas taku polhodinku...ked si medzi ranajky a obed o 14tej hodis este okolo 12tej desiatu, tak uz mas vystarane, pripadne ak sa da, tak posunies obed o hodinku... no a potom ked mozes posunut veceru na neskor, tak este tam mozes zpasovat aj olovrant. Kedze si studentka, predpokladam, ze nechodis spavat o 22:00, ale neskor...takze kludne vecerat mozes aj o 19-20tej...a uz to mas 5x. Ked sa chce, tak sa da prisposobit. Uz tu sice bola slecna, co tvrdila, ze proste v skole okrem obeda jest nemoze, ale ja som tiez chodila na vysku, aj na strednu a vsetko sa dalo stihat aj cez prestavky (aj ked vtedy som sa sice nestravovala vzorovo, ale vzdy som desiatovala)
najvyssia vaha oktober 2009...79,1...jun 2010 81.8 kg
ciel:
pod 80 kg...14.7.2010
pod 75 kg...???
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Lucia1982

Poslaťod Leena v 09 Feb 2010, 09:50

nic sa neboj, ono sa Ti to krasne rozbehne a kilecka pojdu dole jedna radost... hlavne na to treba ist zdravym sposobom a neexperimentovat "zarucenymi" dietami (vlastne zle skusenosti...)
budem Ta chodit kontrolovat, dufam, ze mozem toothsmile
Obrázok
Obrázok užívateľa
Leena

Poslaťod redeyes v 09 Feb 2010, 12:45

to lucia1982: pekne si to napísala, tak nejak to aj ja mam..v škole práveže v pohode môžem jesť, len proste nie som zvyknutá plánovať moje stravovanie a hlavne mam pocit,že ak sa večer o 8mej najem,že mi to už nevytrávi do rána..ale pekne sa snažim..dnes som mala ranajky ( jogurt o 9:30), desiatu o 12:30 ( dva pomaranče) a obed sa pokusim dať o 15:30, len neviem čo na obed xudivx doma je chladnička prázdna, ja mam v penaženke 3 eura..čo si dávate na obed za malo penazí??

to leena: dakujem za podporu, pekne ma tu sleduj a dufam,že aj u mna uvidíte výsledky xstrechx
Obrázok
Obrázok užívateľa
redeyes

Poslaťod johnnySVK v 09 Feb 2010, 12:48

redeyes: No ja klasicky chodim na obedy takej kvazi jedalne, tam tie moje zdrave menu co jem, tak to vyjde na 3,90eur aj s polievkou. Dneska bol grecky salat s kuracim maskom..Mnam....az na ten moc slany syr pre mna
Obrázok
vek: 27 výška: 183cm zaciatok chudnutia 06.01.2010 tesne po tom, ako som si kupil osobnu vahu a postavil som sa na nu a uvidel toto - 133,1kg
Obrázok užívateľa
johnnySVK

Poslaťod Leena v 10 Feb 2010, 22:35

Ahojky redeyes,
tak ako sa máme?držíš sa dobre?len sa nevzdávaj toothsmile
ja som si dala dnes fajne do tela - cvičila som taebo aj nejaké cviky na nohy a brucho xbehx ... a čo ty, cvičíš tiež? ja som si povedala, že som už celkom fajn schudla, no teraz to treba spevniť :-)))
tak sa ozvy, ako sa Ti darí ;)
Obrázok
Obrázok užívateľa
Leena

Ďalší

Späť na Prehľad osobných výsledkov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google Adsense [Bot] a 5 hostia

hore na stránku

Jesenna MOBILIZACIA 6.9.-6.12.2010
jaro: pred tromi mesiacmi som mal o 5 kil menej, tak preco nemat o tri mesiace 6 kileciek dole? stoothsmile stoothsmile Moja pondelkova vaha bola 91. Odvtedy uz.

samej to ide ťažko
misela: mimka, teraz som mrkla na stranku.uz ich tam nemaju.boli zlacnené a vo vypredaji cislo 44/46 a mozno by som brala trochu uzsie stehna, som zvyknuta na obtiahnute gate, to je.

Snáď to zvládnem aj ja...
culinka: culinka: moje obedy vieš čo prevažne ryža+maso, zemiaky+ryba, cestoviny+tunia, cestoviny+cottage, ryžy+soja, ryža+masko+tofu, a k tomu zeleninu surovú alebo mrazenu wok. ja tu zas až tak dlho nie som tak neviem čo.

samej to ide ťažko
misela: tini, spatne zvazovanie.kruci zas som celu noc nespala po sokujucich sms-kach, uvazovala som a hladala riesenie, ci odpovede na otazky. a dnesny telefonat ma snad vrati nazad.potrebujem silu a snad.

samej to ide ťažko
misela: jasminka.nevsimla som si, ze sme skoro rovesnicky.myslela som, ked som mala tak 20.to pre a proti mi aj mama casto radila.sadnut si k tomu v klude a pisat si.mozno aj.

samej to ide ťažko
misela: apolenka, takze ked budem ,,skusenejsia,, sa budem vidiet v tebe? pekny predstava a vyraz ,,vyhnit,, je trefny, skusim nan mysliet, ked budem chciet nieco riesit s horucou hlavou.inak minule som.

hore na stránku

tento web prevádzkuje © miro veselý

svadba  |  reality  |  erotika  |  práca  |  probiotiká  |  zoznamka  |  digi-foto  |  chcem.info

TOPlist