skočila cez švihadlo a len dúfam že svokre strop alebo luster nespadol
som spokojna

skočila cez švihadlo a len dúfam že svokre strop alebo luster nespadol

si makačka a nezabudni robiť po cvičákovaní strečing,aby si potom nemala svalovicu 
A ti to neprehaňaj treba aj odpočivať
?
....ze u medveda
..rano mi treba este cosi vybavit ale po 8-mej by som uz mala byt doma a tak tam isto budem
...slubila aj Ajamka .....kto bude strvrty ????????????????????

..
..

.. Ale vdaka, ze si zachranila cest cviciacej uderky
.
ale vsak nech to telo citim ,aj ked teraz sa mi zda ze as moc ...som vystravena ,upratovala som doteraz ,tak ak sa da pocitat do toho este + hodina sviznych domacich prac typu vysavac ,atd.......
ale taky vybavovaci po uradoch a podobne 

Sory; viem ako zuby vedia potrápiť! 
ajamka píše:Apolenka,dnes som trošku šlapala s Mimkou

no občas zapotím ...riadnu múdrosť:-))) 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
↑ hore na stránku ↑
Jesenna MOBILIZACIA 6.9.-6.12.2010
jaro: pred tromi mesiacmi som mal o 5 kil menej, tak preco nemat o tri mesiace 6 kileciek dole? stoothsmile stoothsmile Moja pondelkova vaha bola 91. Odvtedy uz.
samej to ide ťažko
misela: mimka, teraz som mrkla na stranku.uz ich tam nemaju.boli zlacnené a vo vypredaji cislo 44/46 a mozno by som brala trochu uzsie stehna, som zvyknuta na obtiahnute gate, to je.
Snáď to zvládnem aj ja...
culinka: culinka:
moje obedy vieš čo prevažne ryža+maso, zemiaky+ryba, cestoviny+tunia, cestoviny+cottage, ryžy+soja, ryža+masko+tofu, a k tomu zeleninu surovú alebo mrazenu wok. ja tu zas až tak dlho nie som tak neviem čo.
samej to ide ťažko
misela: tini, spatne zvazovanie.kruci zas som celu noc nespala po sokujucich sms-kach, uvazovala som a hladala riesenie, ci odpovede na otazky. a dnesny telefonat ma snad vrati nazad.potrebujem silu a snad.
samej to ide ťažko
misela: jasminka.nevsimla som si, ze sme skoro rovesnicky.myslela som, ked som mala tak 20.to pre a proti mi aj mama casto radila.sadnut si k tomu v klude a pisat si.mozno aj.
samej to ide ťažko
misela: apolenka, takze ked budem ,,skusenejsia,, sa budem vidiet v tebe? pekny predstava a vyraz ,,vyhnit,, je trefny, skusim nan mysliet, ked budem chciet nieco riesit s horucou hlavou.inak minule som.
↑ hore na stránku ↑
tento web prevádzkuje © miro veselý
svadba | reality | erotika | práca | probiotiká | zoznamka | digi-foto | chcem.info