Späť na Fórum o fóre. Technické problémy...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
↑ hore na stránku ↑
Dokážem konečne zmeniť svoju hmotnost ?
janulinka: mimuska ajooj.dakujem ze si mi drzala palceky..dufam ze sa mas dobre..a malinke je zdravucke .opatruj sa mi ...
schudnem s vašou podporou
janulinka: ahoj rozalocka vidim ze ides krasne dolu.prepac ze tak neskoro ale sxclapx sxclapx sxclapx sxclapx sxclapx sxclapx ide ti to velmi.
novy zaciatok novy zivot.....
janulinka: ahojte bambulky..vcera som dosla velmi neskoro.dakujem vam vsetkym co ste mi drzali palceky.museli ste velmi mysliet na mna ..ja som to totiz spravila.som stastna.skolu mam ukoncenu,aj napriek tomu ze som.
Vážne sa to dá??,
tini: jasminka, nic v zlom.. ale ja si napriklad myslim, ze ucitelka ma pravo ziadat od deti poslusnost.. ono aj to hojdanie v praktickej rovine - ked jej dieta rachne v.
Pomoooooc,ja nikdy neschudnem
Nikuš: Miselll99 vitaj medzi nami.Tak podme chudnut,hop do svadobnych siat. Misela dakujem pekne.Akurat pijem vodu s citronom.Uz aj pekne papam pravidelne a dnes som si dala 2hodinovu prechadzku.
Vážne sa to dá??,
jaro: sponka, tvoj nazor je, ze deti nemaju byt slusne? Kam to spejeme.. sxudivx sxudivx
↑ hore na stránku ↑
tento web prevádzkuje © miro veselý
svadba | reality | erotika | práca | probiotiká | zoznamka | digi-foto | chcem.info