Tak som dnes rano nabehla na plavaren. Odplavanych 825 metrov a potom 3 km do prace peso. Ale mam zo seba uzasny pocit!!!

Uz viem ako sa citite Peto a Miska po rannom plavani
A myslim, ze aj pocet metrov sa zvysuje. ZAcala som 625 metrov, potom 775 a teraz uz 825. Toto asi bude pre mna dlhodobejsie maximum, ale tesi ma to. Preplavam, to za 35 minut. Len skoda, ze to na vahe velmi nevidiet. Ale na kondicke ano, viac vladzem.
Vcera som sa objednala na operaciu krcovych zil Idem pred Vianocami, aby som sa pocas sviatkov a dovolenky doliecila. Aj sa bojim, aj sa tesim, ,lebo moje nohy su uz naozaj hrozne. Na plavarni zakryvam uterakom a rychlo sa ponahlam do vody a z vody. Neviem si predstavit ten pocit, ze sa za nohy nebudem hanbit. A zacinam nosit aj tieč pancuchy. Mam ich doma, aby som si do oieracie zvykla, tak skusim v sobotu si ich zobrat. Organizujeme beh ziakov, tak idem ako technicka cata. A ja si chcem zobrat palicky a ked budu behat, tak ja po vonkajsom ohruhu budem rychlokracat. Na plavaren uz druhykrat tento tyzden nestihnem ist, tak aspon takyto pohyb by som mohla mat. Uvidime, kolko bude prace.
Prajem pekny den.