Ahojte chudulienky a chudulovia! Zrejme si ma niekto budete pamatat. V minulosti som tu oxidovala a hlavne som vdaka "Mirovej metode" schudla 25 kga bolo to super. Tak teraz sa hlasim po druhom dietati. Startovacia vaha dnes odvazena taka ista ako pri prvom chudnuti - 85 kg!

Budem chudnut pri dojceni (buduci tyzden ma babatko rok), takze velmi pomaly. Vymyslela som si ze by som chcela asi 1kg za mesiac. ! kg je tusim 30 000 kJ, takze to by som mala obmedzit asi 1000 kJ denne oproti tomu co mam zjest (este si to musim vypocitat kolko je to pre dojciacu maminu vacsieho babatka). Metabolizmus asi mam pekne rozbehnuty, lebo v tehotenstve a pri dojceni som papala proste poriadne, nech ma dietatko vsetko co potrebuje.
Este uvidim ako na to, lebo casu vela nemam, som na vsetko sama, muz je stale prec (a starsi syn ma jeden dlhodoby problem tak potrebuje vacsiu podporu..). Skusim podla "starych skusenosti" asi, neviem kedy si stihnem vypocitat presny jedalnicek. Ale mozno skusim podla toho, co si pamatam takpovediac intuitivne a uvidime, co vaha. Snad casom bude casu viac a ked tak sa skorigujem neskor.
Ked vam vyde napiste ako sa mate, ja by som velmi rada kukla do vsetkych tem ale asi to nestihnem

Pekne dni dobri ludia na fore