Poslať
od misela » 03 Júl 2019, 12:17
cimo, lepšie to bolo, ked som sem dávala všetko ohladom stravy, vody, spánku a pohybu...no takto som zas vo vačšom bezpečí, síce pod dohľadom, ale bez kritiky...nakoľko čisto asi nepôjdem nikdy a tým pádom nie som žiarivý príklad...
dodo, občas dám aj 2 jedlá (ranajky a večeru), ale prevažne mávam 3 jedlá (+ varený obed) plus kávu so smotanou a ovocie pomimo...jedno jedlo mávam sladké (kaše, tvaroh) aj ked už ani nie denne, tak 3x týždenne...nejak mi neberie...asi to robí ovocie v strave, aktuálne čierne ríbezle, egreše, jušta, maliny, a už aj ked trošku kyslé marhule sú úžasné...jednoducho sa napasiem na záhrade po plávaní...plus k varenému obedu mávam za 2 hrste ovocia, kedže zeleninu mávam k ranajkam a k večeri...
tento mesiac idem bez kt, zato jedlá hrsťujem...vždy mám 2 malé taniere (obedáre) úplne plné - jeden zelenina, druhý zbytok...
utorok
- zapekané zemiaky s bravčovým, slaninou, cibuľou, hubami a maliny
- káva so smotanou
- zelenina s 1/2 avokádom, 2 vajcia, majonéza, olivák
- 1 1/2 kaiserka, olivák, šunka, zelenina, kuracie stehná 2x - ešte bola v pláne čokoláda po plávaní, ale nakoniec som nemala chuť, tak som ju vrátila...
- plávanie - hodinku...voda a príroda úžasná...
krásnu stredu prajem...
max. 120kg 125cm pás
5/18 103kg, 105cm
5/19 85kg, 95 cm
5/20 76kg
6/20 73kg
7/20 65kg, 75 cm
10/20 64kg, 72 cm