V zelených tabuľkách zelená zvíťazí!
-
Re: V zelených tabuľkách zelená zvíťazí!
Ahoj Slivka. Za aky cas a kolko si dala dolu? Koho so mala trenera? Ja som tiez nabehla na tento system stravovania, potom sa mi ohlasil zaludok. Teraz znovu nabieham. Dakujem. Ahoj
- slivka.m
Žabka na facebooku ten tréner žien Daniel Čmel Schudla som len 3kg a za 2-3mesiace. Iné schudli oveľa viac. Ale ja mám aj veľa liekov tak to ide možno kôli tomu pomalšie. Keby som viac stravu upravila a začala aj cvičiť, išlo by to určite rýchlejšie.
A v čom sa ti ohlásil žalúdok ?
A v čom sa ti ohlásil žalúdok ?
- gulinka
Slivočka
Nielen že to nebude vadiť, práveže bude super, že ťa môžem podporiť, nech je cesta akákoľvek, cieľ máme rovnaký .
A ešte dokonca tu je pre teba spriaznená duša Ani, ktorá tiež drží ten pôst medzi jedlami a aj jej sa veľmi darí a určite ju poteší tvoja spoločnosť a spoločný boj.
Budem sa tešiť na tvoje úspechy, ale ty vieš, že tu dostaneš podporu aj v chvíľach neúspechu, alebo slabosti.
Hocičo čo robí človek akokoľvek pre seba, stojí za obrovskú pochvalu a povzbudenie
Nielen že to nebude vadiť, práveže bude super, že ťa môžem podporiť, nech je cesta akákoľvek, cieľ máme rovnaký .
A ešte dokonca tu je pre teba spriaznená duša Ani, ktorá tiež drží ten pôst medzi jedlami a aj jej sa veľmi darí a určite ju poteší tvoja spoločnosť a spoločný boj.
Budem sa tešiť na tvoje úspechy, ale ty vieš, že tu dostaneš podporu aj v chvíľach neúspechu, alebo slabosti.
Hocičo čo robí človek akokoľvek pre seba, stojí za obrovskú pochvalu a povzbudenie
- Ani
Ahojte dievčatá. Gulinka má ako vždy pravdu... Aj ja pôstujem. Začala som pomaličky, ale teraz idem bez problémov 18/6, asi do budúcna keď budem mať normálnu váhu pôjdem na 16/8. Mne to veľmi pomáha s disciplínou. Nech sa Vám darí....
"Animals are my friends... and I don't eat my friends."
vek: 51, výška: 164 cm
najviac: 90,8 kg (01/2013)
najmenej: 59,5 kg (06/2009)
cieľ 1: 79 kg (do 31.05.2024)
-
Ahoj slivka. Aky mas meil? ozvem sa Ti.
- slivka.m
Ani som rada V akých časoch máš jedenie ? Ty ješ asi len 2x denne. Pre mňa je ten 16/8
- slivka.m
Gulinka ďakujem za milú správičku. Viem,že tu nájdem podporu.
Teraz vyše týždňa všetko flákam, nedodržujem a aj na váhe sa to začína ukazovať Ale hádam sa až tak veľa nepokazí a idem sa už zase rozbiehať.
A tebe sa ako darí, ešte poctivo počítaš, či máš inú taktiku ?
Teraz vyše týždňa všetko flákam, nedodržujem a aj na váhe sa to začína ukazovať Ale hádam sa až tak veľa nepokazí a idem sa už zase rozbiehať.
A tebe sa ako darí, ešte poctivo počítaš, či máš inú taktiku ?
- Ani
Ahojček Slivočka.
Snažím sa tých 6 hodín zmestiť len do času medzi 8 a 16. Čiže podľa toho kedy začnem, ale väčšinou jem prvé jedlo až okolo 10. Mne sa na tom veľmi páči tá flexibilita. Zajtra chcem jesť s manželom nejaké troška pochutinky podvečer tak budem jesť asi až od 14. Som zvedavá ako to vydržím, ale zase nič sa nestane ak to človek poruší. Na fb jedna kočka napísala, že nie je podstatné ako jeme od vianoc do silvestra ale ako jeme od silvestra do vianoc. Aj keď u nás sa nesviatkuje, ale koláčiky okolo mňa čo všetci vypekajú na mňa majú aj tak nevhodný vplyv...
Snažím sa tých 6 hodín zmestiť len do času medzi 8 a 16. Čiže podľa toho kedy začnem, ale väčšinou jem prvé jedlo až okolo 10. Mne sa na tom veľmi páči tá flexibilita. Zajtra chcem jesť s manželom nejaké troška pochutinky podvečer tak budem jesť asi až od 14. Som zvedavá ako to vydržím, ale zase nič sa nestane ak to človek poruší. Na fb jedna kočka napísala, že nie je podstatné ako jeme od vianoc do silvestra ale ako jeme od silvestra do vianoc. Aj keď u nás sa nesviatkuje, ale koláčiky okolo mňa čo všetci vypekajú na mňa majú aj tak nevhodný vplyv...
"Animals are my friends... and I don't eat my friends."
- gulinka
Ahojte,
Všetkých všetučkým,
širším aj chudučkým,
želám všetko dobré do Nového roku,
výdrž v každom jednom kroku,
odvahu zmeniť to, čo chcete,
kontrolu nad tým, čo jete.
Ale hlavne chuť naplno žiť,
každý deň šťastný z maličkostí byť.
Úsmev rozdávať na všetky strany,
odpustenie namiesto spätnej rany.
Keď bude prítomná takáto zostava,
príde aj vysnívaná postava .
Teším sa na ďalší rok s vami, verím, že bude úspešný, príjemný a priateľsky
Všetkých všetučkým,
širším aj chudučkým,
želám všetko dobré do Nového roku,
výdrž v každom jednom kroku,
odvahu zmeniť to, čo chcete,
kontrolu nad tým, čo jete.
Ale hlavne chuť naplno žiť,
každý deň šťastný z maličkostí byť.
Úsmev rozdávať na všetky strany,
odpustenie namiesto spätnej rany.
Keď bude prítomná takáto zostava,
príde aj vysnívaná postava .
Teším sa na ďalší rok s vami, verím, že bude úspešný, príjemný a priateľsky
-
- slivka.m
Ahojte dievčatá ako sa vám darí?
- gulinka
Ahojte
tak ako?
Pokračujeme v novom snažení?
Môj prvý a druhý deň nového snaženia. Nie je to dokonalé, ale aspoň príjem sa podarilo udržať v zelenom krúžku, čo je pri preplnenej chladničke po Veľkej noci celkom u mňa zázrak .
Ale musím bojovať...
Pridá sa niekto k zeleným tabuľkám?
tak ako?
Pokračujeme v novom snažení?
Môj prvý a druhý deň nového snaženia. Nie je to dokonalé, ale aspoň príjem sa podarilo udržať v zelenom krúžku, čo je pri preplnenej chladničke po Veľkej noci celkom u mňa zázrak .
Ale musím bojovať...
Pridá sa niekto k zeleným tabuľkám?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Gulinka, ale to by bol už druhý zázrak.
- gulinka
Dodo
Čím viac zázrakov, tým bude čarovnejší svet
Čím viac zázrakov, tým bude čarovnejší svet
- gulinka
Ahojte,
tak ide to pomaly. Aj lepšie to mohlo byť. Ale keďže to vždy môže byť aj horšie, môže sa aj toto považovať celkom za úspech, no nie?
tak ide to pomaly. Aj lepšie to mohlo byť. Ale keďže to vždy môže byť aj horšie, môže sa aj toto považovať celkom za úspech, no nie?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.