prajem veľa síl, a aby si sa postupne od toho kolotoča oslobodila.. Ja tieto stavy zacyklenia poznám veľmi dobre.
Ešte by som doplnila, že schvaľujem ten postoj, že zamerať sa hlavne na iné aspekty života. Aby nebola postava hlavnou prioritou, okolo ktorej sa točí všetko ostatné. Sú v živote oveľa dôležitejšie veci.
Na druhej strane sa netreba opúšťať a v ťažkých chvíľach si hovoriť, že veď sú dôležitejšie veci a dnes na to kašlem, to je cesta do pekiel. Len si stanoviť priority a všetkému dať nejak tak selským rozumom toľko pozornosti, ako si vec zaslúži.
Inak mne často v ťažkých chvíľach, keď som mala chuť dať si niečo "dobrého" a veľa, pomáhala myšlienka, že kokos toľko krát som medzi ľuďmi niečo nejedla alebo som si dala menej, a teraz sa tu budem napchávať sama nejakými blbosťami.. že nie, teraz sa hecnem, odtrpím si absťák, a potom niekedy keď bude príležitosť, napchám sa aspoň v spoločnosti iných ľudí. (a ono nakoniec keď som v spoločnosti, nikdy nemávam žravky ani chuť sa prepchať, ani chuť na nič nezdravé, a dám si aj tak niečo zdravé a v primeranom množstve, ak nejakú "výnimku" tak v rozumnom množstve, a pokiaľ nie som sama, aj tak na viac vôbec nemám chuť.. náhoda..?)
Prajem príjemný začiatok školy, ešte uvažuješ o tom work and travel?