Ahojte všetci, ste veľmi milí.
Áno, Miselka, nájsť ten vhodný model stravovania a energetického výdaja, je to najdôležitejšie. A takto mi to naozaj vyhovuje.
Keď o tom v posledných dňoch uvažujem, uvedomujem si, že mi k tomu všetkému dopomohlo to, čo nepovažujem zas až za takú pozitívnu vec. Keďže aj mladší syn sa už osamostatnil, som pánom svojho času. Viem, že keby som bola ešte aktívna matka, alebo s niekým zdieľala svoj voľný čas, muselo by to vyzerať celkom inak.
Preto sa skláňam pred všetkými žienkami (a jasne aj mužmi) z fóra, ktoré/í sa do toho pustili, majúc deti, partnerov, a ktoré/í to nemajú ani zďaleka také ľahké ako ja.
A ešte idem na seba prezradiť niečo, na čo sa veľmi teším, čo ale vôbec nepatrí na túto stránku. Prihlásila som sa na jeden "masterclass" - u skvelej francúzskej cukrárky sa naučím robiť, dúfam, že tiež skvelé, makrónky

. Teším sa ako malé dieťa.
Ale aby som nebola len za hriešnicu, hľadám zároveň niekoho, kto sa ku mne pridá na Silvestrovský beh po bratislavských mostoch. Je to 11 km. Možno by to mohlo byť také mini silvestrovské streto