aktak - ahoj

ty si mladšia , ja už budem mať 54 , a chudnem skoro 40 r. Ked mám optimistickú náladu , tak si hovorím , že v podstate je to OK , kedže váha sa mi pohybuje od 55 do 65 ... keď menej optimistickú , tak

a doslova - že sa neviem dostať pod 55 , neviem ju ani udržať , a pás mám najmenej 85 cm
takže tak , teraz som pevne rozhodnutá , že sa dostanem na tú 55 - ku a presťahujem sa do udržiavačky , a udržím tú váhu
na mňa neplatia ani hormony , ja chudnem alebo priberám podľa množstva sladkosti a chleba , kt. zjem alebo nezjem , prechod som si ani neuvedomila , len keď gyn. sa ma spýtal, či nemám návaly - to akože mi bolo trošku teplo ráno , ale kým som nato prišla , prečo , už bolo po ťažkostiach
takže u mňa prechod ako výhovorka neobstojí - príčinou mojej váhy sú len a len keksíky
dovolenka bola úžasná , po 15. rokoch bez malých detí , bez detí v puberte , bez mladých zamilovaných dospelých

dopadlo to lepšie , ako som očakávala , mm bol tiež v pohode , ráno som vstávala o 4.30 , obehala som kostolíky , pamiatky , obchodíky v starom meste , potom raňajky - len syr a zelenina , zvyšok som odložila na obed , cez deň som tiež dosť peškovala , večeru som tiež zvládla - polievka , zelenina a sladkosť - hlavné jedlo som odložila manželovi na obed ....
vrátila som sa z dovolenky bez prírastku na váhe , aj keď posledné dni som už likvidovala zásoby sladkostí
no ale po dovolenke som si užívala svoje nové telo

a sladkosti .... takže vraciam sa k chudnutiu a do 31.8.2016 sa chcem dostať na tú 55 - ku ......
zajtra ráno si upresním svoju novú váhu , vypadá to na 57 alebo viac , takže mám čo robiť...
skúsim chôdzu , denne do roboty a domov + ešte niečo , aby som mala tých 10 000 krokov + bike 15 km , uvidím koľko x do týždňa ....plány mám , len sa zaťať a nevzdať to
ja vás všetkých obdivujem , kt. chudnete - a úspešne - z takých vyšších váh - dlhodobo - a vytrváte , nevzdáte to , naozaj vám všetkým fandím - lepšie - a ľahšie sa žije v menšom tele , oblečko sa ľahšie - a lacnejšie - kupuje , pohyb je iný a tak ...
držte sa