mám 38 rokov, 170 cm a 105,4 kg. Momentálne. Prečo píšem momentálne? Už sa mi touto cestou v minulosti (2010) podarilo pekne schudnúť a pamätám si, že zo začiatku boli úbytky tak 1-2 kg týždenne. Po veľkých zmenách v osobnom živote, keď jedlo bolo to posledné, čo som chcela riešiť, som si naspäť nahonobila toto "krásne" trojciferné číslo, s ktorým sa už od 2. januára 2017 snažím niečo urobiť, ale NEJDE TO. A ja fakt netuším, kde je chyba. Teóriu ovládam, aspoň myslím. Články z tejto stránky mám prečítané nie raz. Nie som tu prvý krát, viem, aké sú hodnoty jedla, zapisujem si ich a počítam všetko. Už aj zeleninu. Viem, v ktorých potravinách sú zdravé tuky, aké sacharidy, koľko bielkovín. A predsa váha nejde dole. Skôr naopak. Keď som začínala v januári, moja váha bola 104,9 kg. A teraz, po mesiaci je to 105,4 kg. Denne zjem približne 7 500kJ rozložených do 5 jedál. Obed mávam trochu silnejší - asi 2 000 kJ s tým, že ďašie jedlá sú potom o trochu menšie. Pomer živín sa snažím dodržiavať v každom jedle. Stalo sa niečo podobné už aj Vám? Lebo moja pevná vôľa zase až taká pevná nie je