Ahojte.
Este posledny prispevok okolo mojho sikromia.
Dodoriven, mas pravdu, Bud budem bojovnik alebo to obet. Snazim s abyt bojovnik. Nebojujem o muza. ale o svoju cest, o seba samu. Pomahaju mi kamosky, deti, ale ako pise Miselka, aj tak to musim vybojovat ja sama v sebe. Optimizmus strieda kriza, ale asi to inak nejde. Pozitivne je, ze ten optimizmus sa objavuje coraz castejsie a to je dobre znamenie. Ludia okolo mna mi hovoria, ze som neskutocne silna. Mozno som, no ja sa vo vnutri citim nie az tak silno. A este jedno konstatovanie. Som pomerne silna v psychologii, som flegmatik, som dost odolna voci stresu, ale som aj neskutocny clovek prezivajuci veci emotivne. A v tom je kamen urazu - to ma zranuje, tie moje emocie.
Ja som mala superne manzelstvo, vela sme cestovali, vela sme zazili. preco to takto skoncilo, netusim. Muz odisiel bez vysvetlenia. A to ma stve. Ze nepovedal ani prepac, inak to neslo. Odisiel a finito. Nezavola, neda o sebe vedeit. Ta moja chut volat mu vyplyva z toho, ze mi casto volal do prace a to mi chyba. A ci ho mam rada? Ani neviem, Velmi ma zranil a ja som tvrda palica. Jasne ze spomienky su krasne, ale neviem ci by uz taka bola buducnost. Jedno mozem povedat, ze cela muzova rodina je na mojej strane a jeho aj so sucasnou milenkou (a byvalou manzelkou) uplne odmieta. A to je pre mna uplne ze waw! Pred 10 rokmi som zvolala celu jeho rodinu na oslavu a v podstate odvtedy sa stretavame. Vzdy nam bolo dobre a teraz mi vsetci pisu, ze to co urobil muz neschvaluju. Stratil uplne celu rodinu a mne ostala rodina nielen jeho, ale aj moja. Toto je scenar na film. Jeho dcery su na mojej strane a vychadzaju so mnou lepsie ako s vlastnou mamou.
No a teraz uz len o chudnuti a samych pozítivnych spravach.

Cez vikend som si farbola vlasy a kedze ja si farbi hennou a davam tam kadeco, malokedy ziskam rovnaku farbu. Teraz mam taku do medeno cervena a dnes ma v skole kazdy chvalil. A kedze som aj schudla, tak mi jedna kolegyna povedala, ze to aj ona chce stratit manzela, ak by to malo u nej nastartovat taku premenu ako u mna.

Potesilo ma to a velmi. Obleciem vetrovku co som davno neobliekla a este mi je aj volna a celkovo posobim chudsie. Takze taketo pozivitne spravy u mna uz len prosim