Lenôčka
keď som si prečítala tvoj príspevok, zaskočilo ma, čo si napísala, že ti dokázala váha skočiť hore od leta o 13 kíl.
Ale potom som si uvedomila, ako sa mne vracajú tie schudnuté kilá a aké je ťažké ich zastaviť a koľko to stojí úsilia. A keby som to vzdala úplne, a jedla tak, ako telo ráči, určite by som mala späť aj ja všetkých 12 kíl a zrejme aj bonus k tomu.
Chcem sa ťa Lebo opýtať na pár vecí
Čo sa stalo? Čo sa zmenilo, keď si takto povolila a podľahla?
Ešte si na vegetariánskej stave?
A ako teraz, keď píšeš, že začínaš, chudneš? Budeš dodržiavať vegetariánstvo, alebo počítať kalórie, alebo skúsiš ako Ani ten pôst? Alebo len menšie porcie?
Netráp sa, prosím, tým, že sa ti tie kilá vrátili. Ako vidíš, všetkým sa to deje. A este sa veľa krát bude diať.
Teraz je pre teba najdôležitejšie si uvedomiť, že to zašlo priďaleko a už to nesmieš pustiť vyššie. Bojuj, Leni, lebo keď teraz nezačneš bojovať, potom budeš už tak ďaleko, že sa ti bude veľmi ťažko vracať.
Myslíme na teba, nebojuješ sama ani to nezažívaš sama, aj keď sú tieto stránky teraz tiché, sú nás celé tisíce.
Si len kvapôčka v tom mori. Ale pre veľa ľudí si tá najdôležitejšia kvapôčka na svete a nechcú, aby sa ti niečo stalo, aby si sa cítila zle, alebo bola chorá. Chcú ťa vidieť nielen šťastnú, ale aj zdravú.
Pod Leni, plavaj v tom mori, už si to dokázala, dokážeš to znova.
Veď vieš, že keď sa žena zatne, dokáže obrovské veci