Ráno okolo 8h miska ovsenej kaše - asi 3dcl mlieka + zodpovedajúce množstvo kaše a do nej si občas na chuť pridám za hrsť sušeného ovocia. Niekedy na ňu nemám chuť a dám si chlebík (2 menšie krajce) so syrom a zeleninou, alebo nasladko s maslom a lekvárom, bez zeleniny. Alebo si dám iba ovocie, to asi raz za týždeň - jablko a banán, a v tom prípade si asi o hodinu dám actimel alebo šálku mlieka.
Okolo 10h mávam desiatu, obvykle jedno jablko, ak som raňajkovala ovocie, tak si dám 150ml biely plnotučný jogurt, alebo polystyrény s trochou zeleniny (do 50g).
O 12h mávame obed, teraz zvyknem robiť aj polievku - zeleninový alebo mäsový vývar, dám si jeden tanier nahusto plný zeleniny, ak je vývar mäsový, tak aj trochu mäsa, prípadne cestoviny do polievky, ak sa mi zdá, že druhé jedlo má málo sacharidov. Potom nejaké hlavné jedlo, mäso s prílohou, alebo zelenina so syrom, ryžou, prípadne cestoviny so zeleninou a krémovým syrom a také podobné jedlá. Hľadám si aj tu recepty, upravujem aby mi chutili. Netreba mi toho už veľa, lebo sa dosť najem z tej polievky, približne zjem okolo 100g mäsa a 2 zemiaky, alebo zodpovedajúci objem iného jedla. K tomu ešte kúsok čerstvej zeleniny. Asi raz za týždeň si dám také jedlo ako palacinky, halušky, pirohy, pizzu, toho zjem podobný objem.
Ak nemám chute, nemám po obede žiadne jedlo až do 16h, pretože medzi 14-16h som mimo domu a ani nie som hladná. Ak mám chute, prídu zväčša po obede, tak ich zajedám 2-3ks orechami, alebo kúskom zeleniny, lyžicou jogurtu, 0,5dcl mlieka a pod. V poslednej dobe mi dobre účinkujú žuvačky.
O 16h si dám olovrant, teraz sa mi osvedčil ten jogurt s tvarohom a ovocnou príchuťou, čo som spomínala, má 200g. Ale niekedy si dám aj chlieb (1 plátok) so syrom, alebo polystyrén, väčšinou na olovrant nemám zeleninu.
Večeriame o 19h, obvykle chlieb (2 plátky) so syrom, šunkou, zeleninou, niekedy zvyšky od obeda, večer už ale zjem trochu menšie množstvo. Spať chodím po 22h, ak ma dovtedy prepadnú chute, tak si dám pár orechov alebo trochu mlieka.
Mäso mávame najčastejšie kuracie, občas morčacie, iné príliš neviem variť, asi raz do týždňa ryby. Čerstvej zeleniny zjem asi 50g ku jednému jedlu, viac mi nejde dolu krkom. Chlebík, cestoviny a podobné veci iba biele, celozrnné mi vôbec nechutia. Pijem iba čistú vodu, sladké vôbec nezvládam piť, príde mi zle, tak ma to aspoň neláka. Včera ma chytila depka, že som stále taká tučná a snáď to nikdy nezíde, jasné že som ju zajedla čokoládou