Sebaprijatie
- Lenka6
Re: Nové rozhodnutie ❤
Ahoj tamara, uz si sa vratila k svojmu rezimu? Ako sa Ti dari?
Ja som sa dnes odvazila, mam rovnych 90 kg. Uz som presladena zo zmrzliniek a kolacikov. To uz nebolo dobre. Tak opat mi treba nejak zacat. Vidim tu Ani a Jara, tiez chcem ist dnes po dlllhej dobe behat... nie vela a postupne pridavat. Amande sa tiez dari. Snad sa casom pridaju viaceri a budu prispievat. Pekny den.
Ja som sa dnes odvazila, mam rovnych 90 kg. Uz som presladena zo zmrzliniek a kolacikov. To uz nebolo dobre. Tak opat mi treba nejak zacat. Vidim tu Ani a Jara, tiez chcem ist dnes po dlllhej dobe behat... nie vela a postupne pridavat. Amande sa tiez dari. Snad sa casom pridaju viaceri a budu prispievat. Pekny den.
-
Leni, este ani moc nie. Mala som 2 tyzdne dovcu. Lepsie je ked som v praci. Buduci tyzden ideme do Sturova takze to zas nebude ok. Ja ani nie tak zmrzliny a sladke, ako skor chlieb, vacsi obed.... ani neviem , kolko vazim. Okolo 95-96

- Lenka6
Tamara, to nevadi, verim ze ked nastupis opat do prace vratis sa k svojmu rezimu. Tesila som sa vzdy na Tvoje hlasenia vahy. Aj ked niekedy to moze demotivovat cloveka.
Ja som sa posledne dni velmi trapila. Priatel mi aj vcera pomohol, vytiahol ma na dlhu prechadzku, vecer som prisla znicena. Ale pomoze to precistit si hlavu, prist na ine myslienky. Bola som behat az vcera, ale iba 2,5 km. Dnes som nebola. Tak tolko ku mne.
Peto neviem, ci zavita este do svojej budky.
Ja som sa posledne dni velmi trapila. Priatel mi aj vcera pomohol, vytiahol ma na dlhu prechadzku, vecer som prisla znicena. Ale pomoze to precistit si hlavu, prist na ine myslienky. Bola som behat az vcera, ale iba 2,5 km. Dnes som nebola. Tak tolko ku mne.
Peto neviem, ci zavita este do svojej budky.
- Lenka6
Ahojte, tak ja som bola minuly tyzden u maminy a posledne 2 dni chystala nejake veci na priatelovu oslavu aj porobila si doma. Pride dnes jeho rodina. A ja som aj trosku nervozna, aby bolo vsetko ok. Tak az zajtra si tak vydychnem od vsetkych mojich cestovani a navstev. Aj ked je prijemne travit cas s blizkymi a rodinou. Dnes chcem ist odbehnut 3 km na precistenie hlavy. Tak utekam. Majte sa pekne 

- Lenka6
Dobré ránko, ja som si zas odbehla 3 km cca.
A chcem si dať párdňový pôst.
Pekný deň
A chcem si dať párdňový pôst.
Pekný deň
- Lenka6
Ahojte, ja nemôžem spať. Chcela som dať ten pôst, avšak vydržala som iba pár hodín. Potom som sa najedla. Keďže som si neuvedomila, v akej som zas situácii, včera som sa zas prejedala. Veľmi veľa som toho zjedla. Nebolo mi ťažko iba fyzicky, ale aj psychicky. Bolo mi veľmi zle a nevidela som riešenie. Myslela som na najhoršie chvíľu. Už bola tma ale psík ma volal na prechádzku a ja milujem prechádzky. Chodím, aby som si prečistila hlavu. Táto krátka prechádzka mi pomohla, zas sa pozrieť na môj problém. Uvidieť riešenie. Chcieť zmenu. Tým, že som sa prenastavila v hlave, prišli mi aj odpovede od ľudí, ktoré mi ukázali začiatok cesty. Ako opäť vstať a vykročiť. Večer napíšem ako som dnešok zvládla 

- Lenka6
Ahojte,
dnes sa cítim lepšie. Je krásne počasie, ktoré človeka optimisticky naladí. Dala som si zdravé raňajky (vločky, oriešky, jablko, med) a na obed chcem urobiť cuketu podusenú na masle s ryžou a ne večeru opečený patizón v hraške so zemiačkami a rajčinovým šalátom s cibuľkou. Večer zhrniem ako sa mi darilo. Chcem sa vrátiť na cestu, ktorú som dávnejšie započala. Prajem Vám pekný úspešný deň.
dnes sa cítim lepšie. Je krásne počasie, ktoré človeka optimisticky naladí. Dala som si zdravé raňajky (vločky, oriešky, jablko, med) a na obed chcem urobiť cuketu podusenú na masle s ryžou a ne večeru opečený patizón v hraške so zemiačkami a rajčinovým šalátom s cibuľkou. Večer zhrniem ako sa mi darilo. Chcem sa vrátiť na cestu, ktorú som dávnejšie započala. Prajem Vám pekný úspešný deň.

-
- Lenka6
Tamara, ahoj. Viem, aké to je. Som veľa pribrala za mesiac a pol a teraz zas začínam odznova. A stále sa bojím zajtrajška, aby som opäť nezlyhala. A ďakujem aj ja Ti držím palce, aby si sa naštartovala, lebo inak kilá pôjdu znova hore.
Ani, ďakujem, ide Ti to super
Ja nemám také odvážne ciele a tebe sa ich darí aj plniť 
Prikladám moje raňajky a džem z domácich hrušiek s makom. Pekný večer
Ani, ďakujem, ide Ti to super

Prikladám moje raňajky a džem z domácich hrušiek s makom. Pekný večer
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Lenka6
Ahojte, tak ja som to tentokrát prepískla s pohybom. Bolí ma chodidlo, tak si dávam pauzu od dlhej chôdze aj behu, kým neprejde a potom opatrnejšie. Dala som sa na taký minikurz Intuitívneho stravovania, je to zaujímavé. Tolko ku mne. Skoda, ze je to tu malo aktivne, mensia podpora. Pekny den.
- Ani
Ahojček Lenka, aj mne je ľúto, že je to tu také tiché, niekedy si píšem sama zo sebou...
Nevadí, že si to prepískla to sa stáva aj iným. Chodidlo sa zahojí a ideeeeeeš.....
Nejak to chudnutie dáme, nie? Čo sme nejaké béčka?

Nevadí, že si to prepískla to sa stáva aj iným. Chodidlo sa zahojí a ideeeeeeš.....

Nejak to chudnutie dáme, nie? Čo sme nejaké béčka?

"Animals are my friends... and I don't eat my friends."
vek: 49, výška: 164 cm
najviac: 90,8 kg (01/2013)
najmenej: 59,5 kg (06/2009)
cieľ 6: 69 kg (do 30.06.2022)
- Lenka6
Ani, dakujem
Ideme do toho, ja Ťa určite sledujem, ako Ti to ide
Kľudne sa ozývaj 

- Ani
Leni čo sa deje, že nemáš váhu pod kontrolou?
Tak pekne ti to išlo, si ma motivovala.
Vieš, že nie je hanba padnúť, ale ostať ležať, tak poďme nato. Šup na nôžky nech to odsýpa... 

"Animals are my friends... and I don't eat my friends."
- Lenka6
AHOJTE!
Veru, fórum nefungovalo, tak som písala Mirkovi. Som rada, že už ide. Aj keď niektorí to možno ani nepostrehli. Je nás tu čoraz menej. Asi naše fórum vytlačili facebooky a instagramy. Ale ja som optimista a verím, že to tu spoločne oživíme.
Čo sa týka mňa, prechádzam si kadečím. A je to zaujímavé. Ale skôr trápenie sa. Skúšala som 13-dňový pôst, aby som si niečo uvedomila. Zúčastnila som sa minikurzov ohľadom iného pohľadu na stravovanie. Veľa toho čítam, pozerám videá. Ale to nestačí, ja mám problém s praktizovaním, zavádzaním do života. Teraz je úžasná doba, keďže internet nám ponúka riešenie na každý problém, návody aj ľudí, ktorí doslova predávajú svoje skúsenosti a pomáhajú ostatným. Na druhej strane môžeme ostať prehltení informáciami a zmätení. Asi každá minca má dve strany. Pekný večer.
Veru, fórum nefungovalo, tak som písala Mirkovi. Som rada, že už ide. Aj keď niektorí to možno ani nepostrehli. Je nás tu čoraz menej. Asi naše fórum vytlačili facebooky a instagramy. Ale ja som optimista a verím, že to tu spoločne oživíme.
Čo sa týka mňa, prechádzam si kadečím. A je to zaujímavé. Ale skôr trápenie sa. Skúšala som 13-dňový pôst, aby som si niečo uvedomila. Zúčastnila som sa minikurzov ohľadom iného pohľadu na stravovanie. Veľa toho čítam, pozerám videá. Ale to nestačí, ja mám problém s praktizovaním, zavádzaním do života. Teraz je úžasná doba, keďže internet nám ponúka riešenie na každý problém, návody aj ľudí, ktorí doslova predávajú svoje skúsenosti a pomáhajú ostatným. Na druhej strane môžeme ostať prehltení informáciami a zmätení. Asi každá minca má dve strany. Pekný večer.
- Lenka6
Ahojte,
u mna jedna nezhoda v rodine v lete spustila kolotoc vycitiek, prilisnej sebakritiky, sebalutosti a obvinovania. Bolo to velmi bolestive a nevedela som to zastavit. Vela som jedla. Medzitym sa mi naskytla po dlhej dobe mensia pracicka. Opatrovanie jednej babicky. Vcera som sa vratila z dovolenky s rodinou. Tam sa mi potvrdilo aky nezdravy vztah mam k jedlu. ALE AJ TAK MUSIM BYT K SEBE LASKAVEJSIA. Tak tolko ku mne a pekny den.
u mna jedna nezhoda v rodine v lete spustila kolotoc vycitiek, prilisnej sebakritiky, sebalutosti a obvinovania. Bolo to velmi bolestive a nevedela som to zastavit. Vela som jedla. Medzitym sa mi naskytla po dlhej dobe mensia pracicka. Opatrovanie jednej babicky. Vcera som sa vratila z dovolenky s rodinou. Tam sa mi potvrdilo aky nezdravy vztah mam k jedlu. ALE AJ TAK MUSIM BYT K SEBE LASKAVEJSIA. Tak tolko ku mne a pekny den.