Sebaprijatie
-
Re: Sebaprijatie
Ahojte, som sa nakopla. Aj priatel sa pridal, ze si nebudeme kupovat sladkosti. Bolo vela zmrzlin a kadecoho. Aj som mala zapal na kozi na hlave a viem ze je to dosledok viacerych faktorov. Chcela som sa k tomu postavit zodpovedne. Ale stale balansujem. Emocie prichadzaju a nutia ma íst si nieco dat. Zastavila som sa a skusala ich preskumat z coho vznikaju. Ale moje pokusy su este cerstve. No citim sa lepsie. Hlavne ked sa prekonam. Este si tak neverim po tolkych neuspechoch.
Drzte sa aj vy…
Drzte sa aj vy…
-
Leni, drzim palce.... u mna emocie a psychika robia uplny opak.... nic do seba nedostanem.... doma mame kila cokolady, keksikov.... a ja som neni schopna sa na nic ani pozriet. Moje jedlo su len rychlo do seba nahadzane ranajky, vypita kava a nahadzany obed.... este dam poobednu kavu a tym sa moj den s jedlom konci .
Mama zo mna zufala, ze si akurat volaco uzeniem a vychudnem na kost, ale bohuzial... inak to nejde teraz
Mama zo mna zufala, ze si akurat volaco uzeniem a vychudnem na kost, ale bohuzial... inak to nejde teraz
-
Zdenka, a nemala si to pred schudnutím aj ty tak ako ja? A z toho si priberala?
Aj keď už máš deti, toto je pre teba nieco nove.. zas za inych okolností… Nevies ako dlho to bude trvat, dokedy to bude take narocne. Dodoriven Ti k tomu pekne napisal, aj ked iba Ty vies ako sa citis.. z niecoho to prameni .. aj si to pomenovala, mozno treba novu situaciu prijať… držím palce a prajem veľa síl. Každý si nosíme to svoje trápenie, s ktorým bojujeme….
Aj keď už máš deti, toto je pre teba nieco nove.. zas za inych okolností… Nevies ako dlho to bude trvat, dokedy to bude take narocne. Dodoriven Ti k tomu pekne napisal, aj ked iba Ty vies ako sa citis.. z niecoho to prameni .. aj si to pomenovala, mozno treba novu situaciu prijať… držím palce a prajem veľa síl. Každý si nosíme to svoje trápenie, s ktorým bojujeme….
-
Leni, priberala som, lebo som jedla a nevedela sa ovladat.... niekto je zavisly na alkohole, ja bola na jedle... a po tom roku mi nejako ani nepride na chut ani cokolada, ani chipsy... som si odvykla .
-
A ano, musim sa s tym vyrovnat, ze je tu.... v podstate ide o par mesiacov, co vyrastie trosku a bude s nou uz moct byt aj niekto iny.... lebo teraz som takmer stale len ja s nou... a ked su tieto horka, tak ani von sa neda, len zavrete doma, stale dokola len nekonecne uspavanie.... to ma vycerpava najviac.... ja som bola nonstop vonku, stale som nieco robila a toto je pre mna utrpenie....
-
no niekto dá bábätko babke druhej babke ak sú nablízku a dieťa je krmené umelým mliekom...ja teda som dosť chodila von s kočíkom babky som mala stovky km ďaleko ale teda mala som 21 a 25 takže sa mi zdá že v mladšom veku ide všetko ľahšie a tak bezstarostnejšie..teraz majú dcéry +- 40...ale snáď to dopadne dobre
-
Ahojte, citim sa lepsie, ked sa kontrolujem v jedeni. Avšak asi moc lipnem na čísle, lebo velmi skoro sa rano budim. Cez den to zvladam, ale nechcela by som, aby to bolo takto dlhodobo. Jeden den som sa nevedela zastavit v jedeni, ako keby som nebola dostatocn dosytena. Ale viac som sa uvolnila. A pomohlo mi to lepšie sa vyspať. Ráno aj napriek tomu váha ubudla. Cize dolezite je, ze sa uz teraz cítim oveľa lepšie, ostatne sa napraví. Len si to uvedomiť.
-
Ahoj Lenka, blahoželám k prekročeniu 100 vky.
-
Baby, dakujem aj ked je to tesne uvidime o 2 tyzdne chudnutie ako vedlajsi efekt .. aj ked vieme ako to je
-
Ahoj Lenka, vážis sa vždy iba do tabuľky? Budem tiež, zrejme týždeň je pre mňa krátky úsek. Drž sa
-
Ahoj žabka, vazim sa kazde rano. Nemala by som. Teraz zle spavam, neprejedam sa. Jem vsetko okrem toho maska. Sladkosti si nekupujeme. ale prilezitostne si dam kolacik. vaha sa drzi tesne pod 100. ale do vazenia este tyzden, tak uvidim. chcela by som ist este niekde plavat. aj ked o 10 dni cca pojdeme do talianska bez stravy. chcem si tam aj dozicit ale s mierou. Budem plavat, prechadzat sa, oddychovat, citat.
uz mesiac som nemala depky, tesim sa ze mi je lepsie. Len som taka viac nabudena, menej spim.
uz mesiac som nemala depky, tesim sa ze mi je lepsie. Len som taka viac nabudena, menej spim.
-
Ahojte, idem napisat par slov ku mne....
Som po dovolenke, ani som sa na nu nejak nestihla tesit. Stale nieco bolo treba. Az ked som nastupila do autobusu. Isli sme k moru. To som este netusila, co sa odohra. Isla som s maminou a tá mala cestou (nebudem to cele opisovat) uraz. Boli okolo nas dobri ludia, ale museli sme si aj same poradit. Bola to pre mna mensia skuska a velmi som sa bala o maminu. Sme bojovnicky, tak sme to cele zvladli. Dovolenku si moc neuzili. V polovici nam poistovna vybavila odvoz sanitkou na Slovensko. Potom som s maminou este absolvovala nejakych lekarov a vratila sa domov za priatelom a zvieratkami. Sme v ohrozenom pasme, co sa tyka zaplav, ale zda sa ze to bude ok. Treti den som doma a vsetko este spracuvavam. No a samozrejme som si nedavala pozor na jedlo. Cize vaha vyskocila. A ja si to moc pripustam, tak sa necitim psychicky ok.
Dnes mi pomohla prechadzka so psikmi, aj ked v dazdi. Sadla som si za pocitac, ze sa Vam ozvem. A chcem si aj napisat nieco do dennika a nejake plany na dalsie dni a tyzdne. To ma vacsinou upokoji. Bude dobre, čaká nas verim ze, krasna jesen tak sa tesim .....
Drzte sa vsetci, snad nabuduce to bude odomna nieco pozitivnejsie
Som po dovolenke, ani som sa na nu nejak nestihla tesit. Stale nieco bolo treba. Az ked som nastupila do autobusu. Isli sme k moru. To som este netusila, co sa odohra. Isla som s maminou a tá mala cestou (nebudem to cele opisovat) uraz. Boli okolo nas dobri ludia, ale museli sme si aj same poradit. Bola to pre mna mensia skuska a velmi som sa bala o maminu. Sme bojovnicky, tak sme to cele zvladli. Dovolenku si moc neuzili. V polovici nam poistovna vybavila odvoz sanitkou na Slovensko. Potom som s maminou este absolvovala nejakych lekarov a vratila sa domov za priatelom a zvieratkami. Sme v ohrozenom pasme, co sa tyka zaplav, ale zda sa ze to bude ok. Treti den som doma a vsetko este spracuvavam. No a samozrejme som si nedavala pozor na jedlo. Cize vaha vyskocila. A ja si to moc pripustam, tak sa necitim psychicky ok.
Dnes mi pomohla prechadzka so psikmi, aj ked v dazdi. Sadla som si za pocitac, ze sa Vam ozvem. A chcem si aj napisat nieco do dennika a nejake plany na dalsie dni a tyzdne. To ma vacsinou upokoji. Bude dobre, čaká nas verim ze, krasna jesen tak sa tesim .....
Drzte sa vsetci, snad nabuduce to bude odomna nieco pozitivnejsie
-
Lenka, to mi je luto, ze dovolenka nevysla a mamina je dufam v poriadku....
Viem, ze je to tazke pri takychto situaciach nezist z cesty... .
Ja mam zas opacny problem, ked nejde nieco podla mojich predstav, ze mala je mrzuta, uplakana a ja na prasky z nej, alebo ma nieco trapi, tak zase nejem . Ani jedno nie je dobre, ani druhe
Viem, ze je to tazke pri takychto situaciach nezist z cesty... .
Ja mam zas opacny problem, ked nejde nieco podla mojich predstav, ze mala je mrzuta, uplakana a ja na prasky z nej, alebo ma nieco trapi, tak zase nejem . Ani jedno nie je dobre, ani druhe
-
Ďakujem ..... áno, nie je to dobré ..... a vidím, že stále chudneš, ale skôr z nervov. Lepšie by bolo, kebyže to je cielené a zdravou cestou. Dávaj si na seba pozor, snáď sa ti situácia bude postupne zlepšovať. Ja ešte uvidím aká bude zajtra váha.
A kde máme mobiusa
A kde máme mobiusa
-
Ahojte, cítim únavu z dnešného dňa. Tak som už nevládala podvečer nejaké činnosti. Asi to bude neustálym budením v noci. Zaznamenávam za dnešok aj nejaké plusy, aj mínusy. Asi som sa veľmi k cieľu neposunula… ale zajtra pokračujem.
Čítala som si, Zdenka, Tvoju tému ráno a čítam aj jednú motivačnú knižku dievčaťa, ktoré schudlo 45 kíl. A Ty si si isla takisto bez zaváhania za svojim cieľom. Dosť ste si podobné. Ja som nikdy nebola cieľavedomá. Som zvedavá, ako bude pokračovať Tvoj príbeh.
dodoriven sa dávno neozval, dúfam, že je ok.
Čítala som si, Zdenka, Tvoju tému ráno a čítam aj jednú motivačnú knižku dievčaťa, ktoré schudlo 45 kíl. A Ty si si isla takisto bez zaváhania za svojim cieľom. Dosť ste si podobné. Ja som nikdy nebola cieľavedomá. Som zvedavá, ako bude pokračovať Tvoj príbeh.
dodoriven sa dávno neozval, dúfam, že je ok.