A o5 je tu začiatok ďalšieho roka.A o5 tie isté predsavzatia.A o5 tá istá váha,možno aj o polo kila vyššia:-( Aj minulý rok som mala ten istý nutkavý pocit,že tentokrát už je to naozaj,že tentokrát už to dokážem,že teraz je TEN čas.Poznáte to?Celé som to tu naštudovala,zaregistrovala sa a dokonca sem tam aj niečo napísala.Zo začiatku sa mi moc nedarilo.,Čítala som týždenné hlasenia a tíško závidela.Moj metabolizmus ,tak ťažko skúšaný neustálymi -OD PONDELKA sa rozbiehal veeeľmi pomaly.Čo iní chudli za týždeň,ja mesiac.Váha sa pohla,bola som pravidelnou zákazníčkou u nás v lekárni.Prvý krát ,ked tam ten stojan začal nahlas na celú miestnosť hovoriť - meria sa vaša váha _ skoro som zinfarktovala!!!Zdesene som čakala,že aj čísla to začne bliakať nahlas,uf.Ale bol diskrétny:-)
Uau,aké jednoduché! Super,prečo som na to nedošla skor?Mám to pod palcom!Úžasné,dokonca rifle sú mi volné aj po vypraní!V auguste bolo dolu 9 kíl,a spále to išlo dolu.Ako to ,že je to tak jednoduché?Ako to ,že je to tak jednoduché aj keď zhreším!?No, čo dám si aj dnes,šak odzajtra už nabehnem na "moj" režim.Veď viem ako na to!Veď viem,že sa to dá!Óóó,celý týždeň bez disciplíny!? Nevadííííí,nevadí veď OD PONDELKA !....Od pondelka???...ale to už tu predsa bolo....
Prečo nikoho úspech motivuje k ešte vačšej snahe? Mňa moj úspech "motivoval" k zhrešeniu....Vedela som,že už ale naozaj dosť,no neurobila som to....
Asi je to trápne,ale som tu znova.A dúfam,že na budúci nový rok sa nad týmto príspevkom len pousmejem,aspon spolovice tak úspešná ako ivaza,tini a dalšií "spolubojovníci".
Booože,ale som sa rozpísala a zdaleko to nieje všetko čo som chcela...pekný deň všetkým

PS: nie je dnes náhodou pondelok??