Ako nezaspať na vavrínoch
- wawa
Ako nezaspať na vavrínoch
Pôvodne som mala v pláne napísať všetko pekne od začiatku.Ako a prečo som pribrala.Ale teraz to už nie je dôležité.Dôležitejšie je to, že som schudla.Ešte pred rokom som vážila 73kg/99-77-100/.Dnes 58kg/87-66-90/.Dokopy šlo dole 15kg.Málo, veľa? Pre mňa akurát.Začiatky neboli ľahké, ale časom som si našla vlastný štýl, ktorý mi vyhovuje.Je v ňom miesto aj pre občasné výnimky-letné grilovačky, večerné posedenia pri vínku...Chudla som síce pomaly ale bez väčších stresov.Som spokojná.Dnes už viem, že ma už žiadny úlet nemôže prekvapiť.Viem ako na to.Správny stravovací a pitný režim a všetko je opäť v poriadku.Aj keď ešte nie som celkom spokojná, viem, že moje kroky sa musia uberať iným smerom.A tou oblasťou je cvičenie.Vyformovať a spevniť postavu.
Last edited by wawa on 26 Sep 2008, 06:33, edited 2 times in total.
- wawa
- ivaza
Re: Ako nezaspať na vavrínoch
wawa:
, som rada, že si už tu. Prajem Ti, aby Ti aj táto fáza išla tak ako tá chudnúca. Je mi jasné, že Ty si to z rúk nepustíš. Si úžasná mladá žena a ja som veľmi rada, že Ťa poznám. 

44 rokov, 160 cm, počiatočná váha (6.1.07) - 110,9, cieľová (26.5.08) - 63,5 - cieľ udržať
- akoty
wawa, zelam ti tu vela uspechov!!!

- wawa
ivazka: som rada, že už som tu.Dúfam, že sa mi bude dariť, aj keď chudnutie mi teraz pripadá ako to ľahšie
akoty: aj tebe ďakujem.

akoty: aj tebe ďakujem.

- kajka45
wawa : prezrela som si fotky
vyzeráš ako 15r.dievčatko.dúfam,že budem aj ja mat možnosť spoznať ťa osobne ( teda,ak schudnem ).rada pojdem za tebou až do Sniny 

-
wawa: super fotky, dakujeme
uzasne, na tych prvych dvoch to az tak nevidno, niekto by povedal, preco si vobec chudla, ale na tych druhych je to jasne... hlavne v tvari, potesilo ma vidiet, ze Ta dvojita brada moze zmiznut
si fakt kocka!!! (aj predtym si bola, ale ako Ti asi hovorili, taka mila bambulka
) drzim palce v udrziavacke... a hadam teda chystaj nam tu miestecko 

- wawa
kajka: ďakujem
aj ja ťa rada spoznám a ani schudnúť nemusíš, máš to blízko do Sniny?
zofka: jaj, veď to je na tom najhoršie, že priberáš pomaly a pripadáš si rovnako
to je veľmi zradné, ja si pripadám rovnako aj po schudnutí, len fotky mi vždy pripomenú, že to nie je celkom pravda...a dvojitá brada zmizne,neboj, aj mňa potvora strašila 

zofka: jaj, veď to je na tom najhoršie, že priberáš pomaly a pripadáš si rovnako

- Jane
Wawa,
je super, ako sa ti to podarilo, je jasne ze chudnutie je aj o trpezlivosti a o discipline, ako vidiet u teba to bolo splnene na 100 %
Super, beriem si priklad
je super, ako sa ti to podarilo, je jasne ze chudnutie je aj o trpezlivosti a o discipline, ako vidiet u teba to bolo splnene na 100 %

vek 24, výška 164 cm, max.váha 69 kg /24.3.2008/, cieľ 59 kg
- ivaza
wawa: to som si vedomá, že schudnúť je nič, proti tomu si to udržať. Ale pred Tebou to zvládli prvolezci: Anička, Miro, Kalibrus, Zorka, Blaženka, Tini, Ayleen, (podľa mňa aj Evul, ale tá bude protestovať)... a určite kopa ďalších, ktorí ma teraz nenapadajú.
Máš sa od koho učiť, máš kopec skúseností z vlastnej húževnatosti. Budeš, nám ostatným, ten chodníček viac vyšľapávať a keď raz prídeme za Vami, tak to budeme mať zase o niečo ľahšie. Tak vďaka a ešte raz veľa šťastia.
Máš sa od koho učiť, máš kopec skúseností z vlastnej húževnatosti. Budeš, nám ostatným, ten chodníček viac vyšľapávať a keď raz prídeme za Vami, tak to budeme mať zase o niečo ľahšie. Tak vďaka a ešte raz veľa šťastia.

44 rokov, 160 cm, počiatočná váha (6.1.07) - 110,9, cieľová (26.5.08) - 63,5 - cieľ udržať
- wawa
Jane: 100% to vždy nebolo, skôr taký zdravý kompromis
ivazka:tak to máš pravdu
uvidíme čo bude ďalej, ale jedno je isté, bambuľka už nechcem byť 

ivazka:tak to máš pravdu

-
Wawka: drž sa tam - v udržiavačke zubami-nechtami, je to naozaj ťažká vec, ale Ty to dokážeš, my o tebe nepochybujeme 

43 rokov, 168 cm, poč. váha 85kg -marec 2007, cieľová 60 kg, teraz 75 kg
- wawa
lubicka: vy mi veríte viac ako ja sebe
pekné, pekné 

- kajka45
wawa : dosť blízko
ale,povedala som si,že až schudnem na 90kg,potom TA poprosím o stretnutie.nerada by som tu rozoberala odkiaľ som...viem,že ti to pripadá divné,ale ja som z tej mojej nadváhy tak zakomplexovaná,že som zalezená do akejsi ulity ako slimáčisko
sebavedomia mám ešte aj tak málo,dúfam,že mi ho dodáš ty na našom stretku.už sa velmi teším a možno to bude mojim hnacím motorom a tie kilá sa už konečne pohnú smerom nadol 

- wawa
kajka: už teraz sa veľmi teším, a nehanbi sa
...my sme minule s erdberkou tiež dali stretko a to bola len na začiatku chudnutia, aj na 2.týždeň plánujeme...ak máš chuť pripoj sa, ak nie môžme len vo dvojici...