Ahoj!
Volám sa Andrea a mám 33 rokov,166 cm,momentálne 69 kg.
Asi pred dvoma rokmi som objavila túto stránku a tak ma nadchla, že som sa rozhodla to skúsiť s chudnutím.Po mojom druhom pôrode som mala nejakých 67 a dosť mi to vadilo.Po svokrinej poznámke "Ty už nikdy neschudneš !"som sa naštartovala dokonale.Objednala som si Mirkovu knihu a dala sa na to.Šlo to až napodiv dobre a ja som sa dastala na váhu pred pôrodom 60 kg.Chcela som ešte nejakých 5 kg, ale zaspala som na vavrínoch a postupne sa vracala do starých koľají.Váhu sa mi ako tak darilo udržiavať, tak som to nechala tak.Potom ale prišlo ďalšie tehotenstvo-trošku neplánované.Asi v polovičke tehotenstva sa vyskytli problémy a lekáry nám oznamovali jednú zlú správu za druhou, kompenzovala som to jedlom, s ospravedlnením,že som tehotná. Malý Matúško sa narodil v 32.týždni a žil len 2 dni.Zmierila som sa s tým, a verím ,že máme v nebi malého anjela.
Teraz mám 69 kg a v pažravosti som pokračovala až do nedele, akosi som si nevedela povedať dosť.Sestra mi doniesla knihu 90 dňová diéta, ale po nakuknutí do nej som si povedala, tadiaľ cesta nevedie, radšej skúsim to čo som už vyskúšala, a fungovalo to-preto druhý pokus a dúfam,že posledný.Navštívila som preto, po dlhom čase, zasa túto stránku, a je to naozaj super motivácia.
Prvý krát v živote píšem do nejakého fóra, a dúfam že Vaša podpora mi pomôže vydžať do cieľa 58.kg.