Ahojte,
som Renáta alias renchuuu a budem tu bývať.

Dúfam, že priamo úmerne s časom tu stráveným sa budem aj scvrkávať. Túto snahu mám už takmer polovicu svojho života, no nejako sa mi to darí presne opačným smerom. Myslím, že definítívne rozhodnutie skoncovať s tým prišlo, ked som jedného marcového rána 2008 zbadala na váhe číslo 80,9 a povedala som si, že tá 81 tam nebude ani keby som sa rozkrájať mala. Ani netuším ako som to dotiahla až sem. Keď som sa pred takmer ôsmimi rokmi zoznámila s mojím priateľom mala som 67kg. Dovtedy som bývala na intráku a sama a mojím najobľúbenejším jedlom bol skvelý smotanový langoš v Mlynskej Doline.Tí, čo ste tam bývali, viete o čom je reč. Sedem rokov žijem v jednej domácnosti s mojou drahou polovičkou (mimochodom, jeho mamka ho vychovala k pojedaniu len toho najzdravšieho a najkvalitnejšieho jedla(chvalabohu), ona má cca50kg a priateľ má 63kg - je zjavné že vytŕčam z radu . ) Za tých sedem rokov som mala ten langoš iba raz a ani neviem či by som už také niečo dokázala jesť. Takže myslím , že môžem povedať, že sa stravujem zdravo, ibaže, mám jednu slabosť , milujem čokoládové musli a to zvyknem pomedzi tie zdravé chody vyjedať a rokmi sa to nazbiera, hlavne keď niekedy mám pracovné obdobia, kedy ani stíham spať a nepremýšľam nad tým čo a koľko zjem, nehovoriac o pohybe. Teraz sa snažím nesedieť za compom viac ako 14h denne

Myslím pracovne , toto je výnimka

Ináč pracujem doma a o to to bude asi s chudnutím a s prípravou jedál ľahšie a 2x týždenne hrám tenis a ešte si to tu musím naštudovať , lebo zatiaľ sa odbavujem len na florastránkach a zdá sa že teraz aj na tomto písaní

Tak to radšej skončím a nebudem viac obťažovať. Jednoducho, všetci čo sme tu , sme sa asi trošku viac najedli ako tí druhí a je čas to dať do poriadku
ps. musela som tu zmazať asi 10smajlíkov, tak to berte odľahčene prosím , ďakujem.