edit25.7.11: casom sa nam tema zmenila hlavne na hlasenie pohybovych aktivit. Nevadi, aj to plni svoj ucel a mozno aj motivuje nerozhodnych forumakov k zdravemu pohybu

Ludkovia, vcera sa nam podarila taka pekna akcicka. Kapschicka navrhla zacvicit si o dvanastej a pridali sme sa 4 kusy, hehe

Pre mnohych z vas zodpovednych je cvicenie samozrejmost. Ja si najdem 1000 dovodov, preco mi to nevychadza. Ale, ked som sa takto verejne slubil, svedomie mi nedalo a prekonal som sa. Nehovorim, ze obcasny sport je telu nejako extra prospesny, ale ducha mi to male vitazstvo nad sebou samym urcite povzbudilo

Takze do buducnosti:
- HLAVNE, ak sa neviete tak, ako aj ja donutit k nejakemu pravidelnemu pohybu
- ak si s vami nema kto ist zacvicit a motivovat k pohybu
- myslite, ze jednorazovy zavazok sa vam podari skor dodrzat, ako nejaky hmlisty na dalsiu desatrocnicu..
kludne sem hodte predpokladany cas, kedy by ste si chceli zacvicit, na druhu pohybu a trvani nezalezi. Najlepsie by bolo nahlasit akciu den-dva dopredu, aby sa k vam mohol niekto pridat. Dolezite bude potom prist na forum, a (nieco podobne aj hovori miro na svojom CD), zapisat si: cvicil som, fajka, necvicil som, bez fajky. A preco som necvicil, haaa? Pokial bude dovod lenivost, tak to bude smutne, ze som partaka nechal v stichu. Samozrejme, je aj plno rodinnych a zdravotnych prekazok. Ale ocakavam, ze ked uz sa slubim napriklad zajtra na siestu, tak asi by som mal mat trocha zdraveho rozumu a sebazaprenia a nesmrkat potom, ze som sa zabudol v krcme..
Kapschicka, dufam, ze si ta nerozhnevam, ked som ti takto prebral nouhaw, kopirajt, a pridas sa, ked sa ti bude dat..
Fanatic, ty si tiez miesto zmrzlinoveho pohara najdi nejaky volny cas na cvicenie v diari a capni to sem. A ja, ked budem moct, rad sa pridam.
Takze, ring je volny. Na uvod by som chcel vyhlasit, ze zajtra, t.j. v nedelu presne o 19,00 stredoslovenskeho casu sa vykopem z domu a pojdem si zabehat. Prida sa niekto (ne) rozhodny

Inac, kazdy moze navrhnut cas, ktory mu vyhovuje, alebo o ktorom si mysli, ze by bol vhodny pre viacerych. Rano o tretej asi z postele nikoho nevytiahnem