Leto uz mame tu. Stale si hovorim: do leta schudnem. Tento rok to vyzeralo slubne. Kilecka isli dole. Bola som konecne spokojna. Avsak zacala som si povolovat vynimky v jedeni. A ako to vacsinou byva, k jedej vynimke sa prida dalsia a dalsia. A tak kilecka postupne pribudali.
Ani som si to neuvedomila a v priebehu par tyzdnov som mala vsetko naspat. Bola som zo seba sklamana. Zacali depky, sebaobvinovanie a dalsie prejedanie sa. Jednoducho zacarovany kruh. Kazdy den som si vravela: od zajtra zacnem chudnut. Ale slubny zajtrajsok neprichadzal a ja som sa dalej napchavala a zaroven trapila.
Pred tyzdnom som sa po dlhej dobe dostala k tejto stranke. A to ma namotivovalo k dalsiemu chudnutiu. Myslim ze ste tu skveli ludia, ktori dosiahli uzasne vysledky a ja vam len tisko zavidim

Takze tuto sobotu (3.7.2010 - 93kg) som sa odhodlala k novemu zaciatku. Zatial sa drzim a dufam, ze to takto pojde aj dalej.
Este by som chcela dopisat, ze vzdy som "bojovala" so svojou vahou. A bud som priberala alebo chudla - nic medzi tym. Uz by som sa chcela naucit normalne jest - a nie vkuse sa prejedat alebo drzat hladovky.