Ahoj Lenka,
teraz podrobne rozoberiem celý Tvoj posledný príspevok (a odpoviem Ti na Tvoju otázku), lebo neviem, kedy sa tu zas (na dlhšie) zastavím:
1, ,,Nejedla som uplne zdravo, ale pravidelne".
- Málo problémovo chudnúcich ľudí dokáže zmeniť jedálniček za úplne zdravý zo dňa na deň. Nezvládli by to nielen po mentálnej stránke, ale ani po fyzickej (črevná mikroflóra... atp). Preto sa tým netráp. Dôležité je, aby si to nekonštatovala celý rok, ale aby si sa pomáličky neustále zlepšovala.
Za ,,pravidelosť" Ťa veľmi chválim. Zdravý, chudý človek najlepšie spraví, ak je, keď je hladný. V našom prípade to tak ale nie je. Pravidelnosť je dôležitá, aby telo vedelo, že opäť dostane svoje jedlo a nechcelo si vytvárať tukové zásoby pre prípad, že jedlo nedostane.
2, Teraz sa snazim hlavne neprejedat. -
3, ,,A citila som sa lepsie", aj ked vahove ubytky nie su rapidne - Na tom príjemnom stave stavaj. (Je to jedna z najlepších metód).
4, ,,Ale z pasa mi zislo 5 cm". - Žial toto bolo špatné meranie, alebo pri prvom meraní si mala riadne nafúknuté črevá, inak ten úbytok čisto z tuku (ba dokonca ani z vody, bez hmotnostného úbytku), nie je možný, (ani za 2 týždňe).
5, - ,,Dnes aj zajtra si dam tiez orbitrack aj prechadzky". -
6, ,,Viem, ze nerobim vsetko 100% spravne " - To sa ani nedá.
7, -,, ale robim nejake zmeny". -
8, -,,Robim, co je pre mna prirodzene" a to ze vecer som uz unavena nie je iba zo sportovych aktivit".
-To mi je jasné, že z trojkilometrového behu a 5O minút chôdze to nemôže byť. Žiaľ chudnutiu je úplne jedno, či sme mu ublížili nadmerným športom, alebo odhadzovaním snehu (proste nejakou fyzickou aktivitou).
9, - ,,Praveze pri chodzi si oddychnem a lepsie sa po nejakom vykone citim". - To aj ja, je to úplne prirodzené (tzv. aktívny oddych

).
10, - ,,A bola by som rada Dodo, kebyze aj ty k sebe nieco napises. Ako sa Ti dari, co robis pre seba a ci mas aj nejake vysledky".
- Žiaľ od jesene sa mi nedarí (nič nové u mňa

). Navyše po nútených hladovkách som ešte aj nejaké to kilo pribral. Snažím sa ale, ako sa len dá. Ja mám ale momentálne oveľa ,,primitívnejšie" ciele a v nich sa mi darí.
Dúfam, že si nájdeš svoju vlastnú cestu, ktorá Ti bude vyhovovať. Nech sa Ti darí, držím Ti palce.