Ahojte, s Novym rokom som sa aj ja rozhodla si zalozit novu temicku... v minulom roku som dala konecne celkom posun v chudnuti, ked som si uvedomila vela veci, ktore mi v nom branili a dneska sa stalo, ze ma nejaka vec alebo skrat v hlave pokusal o vratenie sa spat... ale som sa rozhodla sa tomu nepoddat, aj ked bolo velmi lakave sa prejest a pokracovat v tom niekolko dni a potom sa lutovat, ze som zas tam kde som nechcela byt, tak to dusim este v zarodku a zacinam od zajtra moju udrziavacku-doladovacku...
Mam este nejake chudnuce ciele a budem sa ich snazit do dakych par mesiacov aj zrealizovat, ale v januari sa budem snazit bevedeckovo udzat to co som uz dosiahla...
Pri chudnuti mi velmi pomahalo to, ze som si dopredu robila jedalnicky a aj ich dodrziavala... to ze necham jedlo na nahodu ma vyvadza z rytmu a preto zas musim ist do striktnosti a prisnosti na seba...
Mam aj nejake sportove ciele na tento rok... v septrembri by sa v BB mal bezat polmaraton, tak mam v plane nan trenovat

joj teraz som si sama na seba uplietla bic, tym ze to sem davam, ale aspon si davam verejny zavazok, ze by som tam rada ist a otestovat svoje sportove nadsenie

Este mam jeden, ale tajny sen

, ktory prezradim az ked ho ozaj zrealizujem
Takze plan na januar: denny prijem 8500Kj, trening 5-6x do tyzdna cca hodinka

...v tom mi forum pomahaj

38r.
163cm/57kg (01.01.2015)
"Nas zivot je taky, akym ho robia nase myslienky..."
"Disciplina je mostom, medzi cielmi a vysledkami."