Cesta je ciel...
- Priska
Cesta je ciel...
Ahojte, s Novym rokom som sa aj ja rozhodla si zalozit novu temicku... v minulom roku som dala konecne celkom posun v chudnuti, ked som si uvedomila vela veci, ktore mi v nom branili a dneska sa stalo, ze ma nejaka vec alebo skrat v hlave pokusal o vratenie sa spat... ale som sa rozhodla sa tomu nepoddat, aj ked bolo velmi lakave sa prejest a pokracovat v tom niekolko dni a potom sa lutovat, ze som zas tam kde som nechcela byt, tak to dusim este v zarodku a zacinam od zajtra moju udrziavacku-doladovacku...
Mam este nejake chudnuce ciele a budem sa ich snazit do dakych par mesiacov aj zrealizovat, ale v januari sa budem snazit bevedeckovo udzat to co som uz dosiahla...
Pri chudnuti mi velmi pomahalo to, ze som si dopredu robila jedalnicky a aj ich dodrziavala... to ze necham jedlo na nahodu ma vyvadza z rytmu a preto zas musim ist do striktnosti a prisnosti na seba...
Mam aj nejake sportove ciele na tento rok... v septrembri by sa v BB mal bezat polmaraton, tak mam v plane nan trenovat joj teraz som si sama na seba uplietla bic, tym ze to sem davam, ale aspon si davam verejny zavazok, ze by som tam rada ist a otestovat svoje sportove nadsenie Este mam jeden, ale tajny sen , ktory prezradim az ked ho ozaj zrealizujem
Takze plan na januar: denny prijem 8500Kj, trening 5-6x do tyzdna cca hodinka
...v tom mi forum pomahaj
Mam este nejake chudnuce ciele a budem sa ich snazit do dakych par mesiacov aj zrealizovat, ale v januari sa budem snazit bevedeckovo udzat to co som uz dosiahla...
Pri chudnuti mi velmi pomahalo to, ze som si dopredu robila jedalnicky a aj ich dodrziavala... to ze necham jedlo na nahodu ma vyvadza z rytmu a preto zas musim ist do striktnosti a prisnosti na seba...
Mam aj nejake sportove ciele na tento rok... v septrembri by sa v BB mal bezat polmaraton, tak mam v plane nan trenovat joj teraz som si sama na seba uplietla bic, tym ze to sem davam, ale aspon si davam verejny zavazok, ze by som tam rada ist a otestovat svoje sportove nadsenie Este mam jeden, ale tajny sen , ktory prezradim az ked ho ozaj zrealizujem
Takze plan na januar: denny prijem 8500Kj, trening 5-6x do tyzdna cca hodinka
...v tom mi forum pomahaj
Last edited by Priska on 23 Mar 2012, 21:41, edited 2 times in total.
38r.
163cm/57kg (01.01.2015)
"Nas zivot je taky, akym ho robia nase myslienky..."
"Disciplina je mostom, medzi cielmi a vysledkami."
163cm/57kg (01.01.2015)
- jaro
Re: Som v cieli... ale nezaháľam!
Priska, pekne, nech ti to vydrzi . Ja ti nechcem ako obezny nic vyhovarat, len ti poviem svoj nazor, to dufam mozem .. Alebo vies co? Ja sa radsej opytam. Ked tolko cvicis/ behas, a uz si asi v cieli, je ten prijem dostatocny? Nespomalujes si metabolizmus? Pre mnohych, aj pre mna si pohybovy vzor , tak ma zaujima, ci si myslis, ze je prijem nastaveny spravne. Mam takeho tusaka, ze uz som sa ta to dakedy pytal, ale sak opakovanie matka mudrosti .
A este ti poviem, ze vzdy, ked nakuknem do cviciacej temy, mi takmer slza dojatia z oka vypadne, ako to tam drzite na urovni . Ja uz som par mesiacov necvicil, okrem nejakych prechadzok . Dufam, ze sa coskoro pridam ku vam . Drzim palce, nech sa ti tie tvoje sny splnia .
A este ti poviem, ze vzdy, ked nakuknem do cviciacej temy, mi takmer slza dojatia z oka vypadne, ako to tam drzite na urovni . Ja uz som par mesiacov necvicil, okrem nejakych prechadzok . Dufam, ze sa coskoro pridam ku vam . Drzim palce, nech sa ti tie tvoje sny splnia .
46r
- Dora
Ahoj Priska, tak nech sa Ti všetky Tvoje ciele podarí splniť. Je fajn, dávať si reálne méty. A Ty si bojovníčka, isto keď sa zatneš, tak dosiahneš, čo chceš. e fajn, že sa držíš na váhe, ktorú si chcela dosiahnuť.
Držím palce
Držím palce
]Už som mala aj 82 kg, necítila som sa zle, ale dobré to nebolo.
Mojím cieľom je aktívny život v zdravom tele. A ak sa mi raz podarí mať 53kg poteším sa.
Dôležité je žiť a nie prežívať.[
Mojím cieľom je aktívny život v zdravom tele. A ak sa mi raz podarí mať 53kg poteším sa.
Dôležité je žiť a nie prežívať.[
- Ľubka S
Priska super!Nech sa ti v novek téme darí!
vek:57 vyska:155cm poc.vaha(12.5.09):71,4kg (12.11.09)63,1kg
28.2.2014 61,2kg 15.4.2014 56kg najnižšia váha 50,2kg
január 2016 60,5 kg
1.8.2018 zas 63 kg
Šťastie je cesta,nie cieľ.
28.2.2014 61,2kg 15.4.2014 56kg najnižšia váha 50,2kg
január 2016 60,5 kg
1.8.2018 zas 63 kg
Šťastie je cesta,nie cieľ.
-
no kukám, že aký krásny posun
Prajem krásny a vyrovnaný Nový rok...
Prajem krásny a vyrovnaný Nový rok...
- hexe
priska tak nech sa ti v udržiavačke darí. Tak keď verejne ty, tak aj ja sa pridám. Do konca roka budem v udržiavačke aj ja. Ste tu už celkom dobrá partia.
Najvyššia váha: 80 kg - 1.1.2010
Najnižšia tu na fóre: 69 kg - 27. 11.2010
Začiatok leta: 76 kg Koniec leta: 71 kg
Začiatok jesene: 71 kg Koniec jesene:
- dika
priska,
co najsrdecnejsie ta tu vitam, uz som ta tu nemohla dockat udrzivacky sa vobec nemusis bat, je tu super kludne pozvolna navysuj ten prijem aspon o tych 1000kJ a potom sa uvidi ako sa budes citit a ako bude reagovat vaha, pri tolkej fyzickej aktivite si to mozes dovolit. od zdravych jedal isto nebudes priberat. neboj najdes si svoju cestu. smer mas jasny, motivaciu tiez, tak smelo dotoho.
krasny den,
d.
co najsrdecnejsie ta tu vitam, uz som ta tu nemohla dockat udrzivacky sa vobec nemusis bat, je tu super kludne pozvolna navysuj ten prijem aspon o tych 1000kJ a potom sa uvidi ako sa budes citit a ako bude reagovat vaha, pri tolkej fyzickej aktivite si to mozes dovolit. od zdravych jedal isto nebudes priberat. neboj najdes si svoju cestu. smer mas jasny, motivaciu tiez, tak smelo dotoho.
krasny den,
d.
- apolenka
Priska prajem v Novom roku všetko len to najlepšie, nech sa ti splnia všetky tvoje sny, ktoré si si vytýčila na tento rok.
vek: 48, výška 164 cm, najmenej 57 kg/, cieľ 60 kg /dátum? - hlavne nastálo
Váha 9.7.2012 - 66,8 kg.
Ide to veľmi ťažko, ale nádej zomiera posledná. A ja chcem zvíťaziť sama nad sebou.
Váha 9.7.2012 - 66,8 kg.
Ide to veľmi ťažko, ale nádej zomiera posledná. A ja chcem zvíťaziť sama nad sebou.
- Rikap
Priska: blahoželám k novej témičke Konečne si to zrealizovala Prajem ti splnenie všetkých vytýčených cieľov, verejných i tajných
Všetko dobré v novom roku
Všetko dobré v novom roku
68 rokov, 163 cm, 12.5.2008 - 95 kg, 11.1.2012 - 72 kg
Podarilo sa mi schudnúť 23 kg, zlepšiť podstatne zdravotný stav a skvalitniť si svoj každodenný život
Udržiavaciu fázu som nezvládla - začínam 1.1.2020 na 86,8 kg
Podarilo sa mi schudnúť 23 kg, zlepšiť podstatne zdravotný stav a skvalitniť si svoj každodenný život
Udržiavaciu fázu som nezvládla - začínam 1.1.2020 na 86,8 kg
-
Priska vitaj medzi nami, konečne sa tu zase rozrástlo
-
Ahoj Priska,
tak si sa odsťahovala..... gratulujem ku všetkým úspechom a prajem Ti aby si aj v tejto téme bola tak úspešná ako v predchádzajúcej
tak si sa odsťahovala..... gratulujem ku všetkým úspechom a prajem Ti aby si aj v tejto téme bola tak úspešná ako v predchádzajúcej
začiatok 7.1.2011 - 63,0kg / výška 153 cm
najmenej 17.11.2015 48 kg
udržiavam, udržiavam, udržiavam
najmenej 17.11.2015 48 kg
udržiavam, udržiavam, udržiavam
- tini
Priska, vitaj v novej teeemicke, nech sa Ti tu pekne dariiiii.. nezahalat v cieli..
41 rokov, 178 cm, cca 63,5kg, max vaha 92kg,
Ciel: Zit zivot naplno. Zivot je pohyb. Kalokagatia.
"Dobre vidime iba srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné."
Ciel: Zit zivot naplno. Zivot je pohyb. Kalokagatia.
"Dobre vidime iba srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné."
- Vilma
no kooonečne priska si tam, kde patríš . tak nech sa ti darí v novom roku v novej téme
Vilma ... vek 54
zapamätaj si, že tento deň je prvým dňom zvyšku tvojho života. uži ho a múdro s ním zachádzaj.
zapamätaj si, že tento deň je prvým dňom zvyšku tvojho života. uži ho a múdro s ním zachádzaj.
- Priska
Ahojte dakujem vam vsetkym velmi pekne za pismenka, este ze vas mam ...dneska som mala taky rano som hupsla na vahu a ze 31.12. tam bolo 58 a dneska 59,5 (!) ...joj na mna sa nalepia uplne ze vsetky vinimky aj to citim na stehnach... teda aj svalovka mi po v piatok odcvicenych nohach konecne povolila, ale stehienka su nejake narvanejsie v gatiach... je totok vobec mozne?
Este aj dobra kamaratka mi zacala vycitat "moj zivotny styl" a ze som zabudla zit, a ze som posadnuta sama sebou, a ze som v "sekte" (myslela tym forum )...ze som prilis dokonala a seba oznacila za "spodinu" ktora ma nechape ...je mi z toho smutno...
No ale aspon popri upratovani si v hlave a rozmyslani nad sebou, som si novorocne upratala cely dom, vyhadzala skrine a vsetko pozehlila... cvicit som dneska rano nemala chut
No dost bolo sebalutosti, strava dneska bola ok, zajtra zas idem makat a bud dobre
Jaro nemyslim ze by som si prijmom 8500 spomalovala metabolizmus... to sa len zda, ze ked chodim denne na hodku cvicit, ze mam vela pohybu... ono to zas tolko nevyda... a okrem toho je to moj jediny poriadny pohyb, inak denne sedim 8 hodin v praci za PC...
Este aj dobra kamaratka mi zacala vycitat "moj zivotny styl" a ze som zabudla zit, a ze som posadnuta sama sebou, a ze som v "sekte" (myslela tym forum )...ze som prilis dokonala a seba oznacila za "spodinu" ktora ma nechape ...je mi z toho smutno...
No ale aspon popri upratovani si v hlave a rozmyslani nad sebou, som si novorocne upratala cely dom, vyhadzala skrine a vsetko pozehlila... cvicit som dneska rano nemala chut
No dost bolo sebalutosti, strava dneska bola ok, zajtra zas idem makat a bud dobre
Jaro nemyslim ze by som si prijmom 8500 spomalovala metabolizmus... to sa len zda, ze ked chodim denne na hodku cvicit, ze mam vela pohybu... ono to zas tolko nevyda... a okrem toho je to moj jediny poriadny pohyb, inak denne sedim 8 hodin v praci za PC...
38r.
163cm/57kg (01.01.2015)
163cm/57kg (01.01.2015)
- jaro