Motivačné zrnká mudrosti... ;o)
- šamska
Re: Motivačné zrnká mudrosti... ;o)
juj krasne remindery az by som si sla zabehat - kebyze nemusim dokoncit milon prace tak zase to skusim inokedy
- Vik
Já sportuji jen rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy.
Nieco o mne ..
Nieco o mne ..
- Janiina
haha tak toto je gól
- jaro
Toto veľa vysvetľuje a na mňa sedí ako uliate: anglické slovíčko STRESSED čítané odzadu = DESSERTS . Po našom, vystresovaný= koláčiky a iné sladkosti :O)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
46r
- Vik
Jarooo
Ked som bola mala, myslela som si, ze len cokoladami a sladkostami moze byt clovek stastny.
Teraz ako dospela viem, ze je to pravda....
Ked som bola mala, myslela som si, ze len cokoladami a sladkostami moze byt clovek stastny.
Teraz ako dospela viem, ze je to pravda....
- slivka.m
Ale teraz k názvu témy - mne sa najviac páči myslienka
Kto chce hľadá spôsoby ako čo urobiť
Kto nie hľadá dôvody prečo to neurobiť a toto platí vo všetkom ale duplom v chudnutí veľa krát hovoríme,píšeme,že ako nám vadí naša váha a že sme to nechali tak ďaleko zájsť,ale sme málo ochotní preto niečo urobiť
Ale pozitívne keď budeme chceť ale naozaj chcieť schudnúť tak budeme preto ochotní urobiť čokolvek-a tu na stránke sú super rady nie blbé diéty,ktorými na chvílku schudneme a v konečnom dôsledku priberieme ešte ešte viac,
tak už sa ich len držať
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- jaro
Trocha to tu oživím
.
.
.
.
46r
- Helka
Jaro, ten prvý citát , takže som bežec.
69 rokov, 163cm
01.2014 - Váha:66kg, Pás:70cm
07.2021 - Váha:77kg, Pás:71cm
"Neprestaneš behať preto, že zostarneš. Zostarneš, lebo
prestaneš behať."
Jack Kirk
01.2014 - Váha:66kg, Pás:70cm
07.2021 - Váha:77kg, Pás:71cm
"Neprestaneš behať preto, že zostarneš. Zostarneš, lebo
prestaneš behať."
Jack Kirk
- jaro
Presne tak, Helka . Tiež sa takto v poslednej dobe motivujem a hovorím si, že som bežec . A bežec, ten nerieši, či sa mu chce, alebo nechce behať. Proste to prijal ako svoju identitu a ide do toho s vedomím, že po behu sa vždy bude cítiť fajn.
Dá sa to aplikovať aj na iné činnosti.
Dá sa to aplikovať aj na iné činnosti.
46r
-
Máte obaja pravdu. Litre potu, nabehané vzdialenosti a hodiny eufórie, či následnej spokojnosti to sú len základné principiálne znaky, ktoré sa bežcovi hlboko vryjù do duše a stanú sa jeho súčasťou.
Je ale nesmierne smutné, že na rovnakom princípe, si ani drvivá väčšina ľudstva nemôže povedať ,,som človek". (Vyznieva to dvojzmyselne. Myslel som to tak, že ak je napr. ,,drvivá väčšina" 90 a viac %, tak potom žiaľ tých, čo si to môžu povedať ((som človek)), je ešte menej ako 90%).
Nech Vám to behá.
Je ale nesmierne smutné, že na rovnakom princípe, si ani drvivá väčšina ľudstva nemôže povedať ,,som človek". (Vyznieva to dvojzmyselne. Myslel som to tak, že ak je napr. ,,drvivá väčšina" 90 a viac %, tak potom žiaľ tých, čo si to môžu povedať ((som človek)), je ešte menej ako 90%).
Nech Vám to behá.
- jaro
Ale no tak, netreba byť prehnane pesimistický v motivačnej téme .
46r
-
Máš pravdu, treba ísť na to s tej pozitívnej stránky: Takže na druhej strane je výborné, že máme nadbytok svíň, hyen, somárov atp
-
Pekný deň všetkým
- renatka.zem
Prispejem aj ja...
Zjistil jsem, že většina lidí se dostane kupředu v době, kdy ostatní mrhají svým časem. — Henry Ford
Tak se do toho pusťte, protože je rozdíl mezi tím, když cestu znáte a když po ní jdete.
Není pravda, že máme málo času, pravdou ale je, že ho hodně promarníme. – Seneca
POZOR! Cvičení způsobuje zdraví a radost!
Ti, kteří říkají, že nemají čas na cvičení, si budou dříve nebo později muset najít čas na nemoc. — Edward Stanley
A ešte jeden na záver :
Cvičení je vaše droga. Buďte závislí!
Majte krásny deň a buďte šťastní.....
Zjistil jsem, že většina lidí se dostane kupředu v době, kdy ostatní mrhají svým časem. — Henry Ford
Tak se do toho pusťte, protože je rozdíl mezi tím, když cestu znáte a když po ní jdete.
Není pravda, že máme málo času, pravdou ale je, že ho hodně promarníme. – Seneca
POZOR! Cvičení způsobuje zdraví a radost!
Ti, kteří říkají, že nemají čas na cvičení, si budou dříve nebo později muset najít čas na nemoc. — Edward Stanley
A ešte jeden na záver :
Cvičení je vaše droga. Buďte závislí!
Majte krásny deň a buďte šťastní.....
Neříkám vám, že to bude snadné. Říkám vám, že to bude stát za to. — Art Williams
- Lenka6
Prikladám niečo na motiváciu, môžno kúsok niekomu pomôže.
"Dobré zvyky sa ťažko nadobúdajú, ale ľahko sa s nimi žije. Zlozvyky sa ľahko získavajú, ale život s nimi je ťažký." Zig Ziglar
"Boh dá orechy, ale nerozlúskne ich." Ľudová múdrosť
"Vyber si jeden smer, tým sa vydaj a ďalej nepochybuj."
"Keď nevyrazíš, nedorazíš." David Toegel
"Dobré zvyky sa ťažko nadobúdajú, ale ľahko sa s nimi žije. Zlozvyky sa ľahko získavajú, ale život s nimi je ťažký." Zig Ziglar
"Boh dá orechy, ale nerozlúskne ich." Ľudová múdrosť
"Vyber si jeden smer, tým sa vydaj a ďalej nepochybuj."
"Keď nevyrazíš, nedorazíš." David Toegel