Košice?
- Selinka
Re: Košice?
nooo ktove ci to stretko bolo, ale to nevadi, bude dalsie, takze Kosicanky a blizke vychodniarky, co poviete? povzbudit sa do noveho roku navzajom?
Historicke minimum...2001 - 38kg -2009 vdaka tejto stranke a Mirovej knihe 54kg - 2013 historicke maximum 73,4
- Selinka
halooooooooooooooooo K o s i c eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aby to bolo realne zrealizovat hehe, co tak na jar, marec/april sa zist v KE, dame nejaku turu (napr. Kavecany - Alpinka), ale aj pozriet si nasu ZOO je riadna prechadzka a tura na vyse pol dna, hm...
Kto sa prida?
DATUM: ked bude teplejsie pre vylety (viem ze malokomu vyhovuje tento studeny vzduch, aj je dost casu sa dohodnut, nech si to precita co najviac vyhodňarov, aj tie/ych, ktori nechodia na forum tak casto atd..skratka dost casu naplanovat)
CAS: sak este ani datum nemame, takze to potom, podla dohody
taaak prihlaska je prave dopisana, kto potvrdi ucast?
aby to bolo realne zrealizovat hehe, co tak na jar, marec/april sa zist v KE, dame nejaku turu (napr. Kavecany - Alpinka), ale aj pozriet si nasu ZOO je riadna prechadzka a tura na vyse pol dna, hm...
Kto sa prida?
DATUM: ked bude teplejsie pre vylety (viem ze malokomu vyhovuje tento studeny vzduch, aj je dost casu sa dohodnut, nech si to precita co najviac vyhodňarov, aj tie/ych, ktori nechodia na forum tak casto atd..skratka dost casu naplanovat)
CAS: sak este ani datum nemame, takze to potom, podla dohody
taaak prihlaska je prave dopisana, kto potvrdi ucast?
Historicke minimum...2001 - 38kg -2009 vdaka tejto stranke a Mirovej knihe 54kg - 2013 historicke maximum 73,4
-
Caute baby
aj ja by som sa chcela pridat a stretnut sa.
V podstatne som tu uz nejaky ten rocik zaregistrovana, no naozaj sa do toho pustit - to chcem az teraz.Ale lepsie teraz ako nikdy.
V podstate som zacala pred 2 tyzdnami a bolo to super no asi po 5 dnoch som dost ochorela - infekcia hornych dychacich ciest no a tyzden lezania, tabletiek atd tak to mi velmi nepomohlo. Dnes mi skoncila marodka a tak sa do toho znova pustam, aj ked najhorsie je to vazenie, do kelu ked to je take zdlhave. Ale viem, ze musimmmm.
Takze ked bude to stretko v KE mozno budem mat - dufam, ze budem mat par kileciek dole. Bolo by to super.
Tak dufam, ze sa nas nazbiera viac.
papa a drzte sa vsetky
aj ja by som sa chcela pridat a stretnut sa.
V podstatne som tu uz nejaky ten rocik zaregistrovana, no naozaj sa do toho pustit - to chcem az teraz.Ale lepsie teraz ako nikdy.
V podstate som zacala pred 2 tyzdnami a bolo to super no asi po 5 dnoch som dost ochorela - infekcia hornych dychacich ciest no a tyzden lezania, tabletiek atd tak to mi velmi nepomohlo. Dnes mi skoncila marodka a tak sa do toho znova pustam, aj ked najhorsie je to vazenie, do kelu ked to je take zdlhave. Ale viem, ze musimmmm.
Takze ked bude to stretko v KE mozno budem mat - dufam, ze budem mat par kileciek dole. Bolo by to super.
Tak dufam, ze sa nas nazbiera viac.
papa a drzte sa vsetky
- Rikap
selinka: ak znesiete vo svojom mladučkom kruhu obstarožnú babku, rada sa k vám pridám. Ale prosím taký termín, aby nekolidoval s termínom stretnutia v Žiline (čiže nie 24.4.). Máj by bol dobrý, pretože v júni bude zase tatranské stretko.
Poďme východ - do toho!!! Nedajme sa zahanbiť - hláste sa chudnúce babenky a chlapci
Poďme východ - do toho!!! Nedajme sa zahanbiť - hláste sa chudnúce babenky a chlapci
68 rokov, 163 cm, 12.5.2008 - 95 kg, 11.1.2012 - 72 kg
Podarilo sa mi schudnúť 23 kg, zlepšiť podstatne zdravotný stav a skvalitniť si svoj každodenný život
Udržiavaciu fázu som nezvládla - začínam 1.1.2020 na 86,8 kg
Podarilo sa mi schudnúť 23 kg, zlepšiť podstatne zdravotný stav a skvalitniť si svoj každodenný život
- majuska
rikap:Rikap wrote:selinka: ak znesiete vo svojom mladučkom kruhu obstarožnú babku, rada sa k vám pridám. Ale prosím taký termín, aby nekolidoval s termínom stretnutia v Žiline (čiže nie 24.4.). Máj by bol dobrý, pretože v júni bude zase tatranské stretko.
vek 30, výška 176cm
max.váha máj 2007 112 kg
min. váha rok 2009 78 kg
váha 1.1.2014 107 kg
váha teraz 22.5.2014 98 kg
max.váha máj 2007 112 kg
min. váha rok 2009 78 kg
váha 1.1.2014 107 kg
váha teraz 22.5.2014 98 kg
-
Som za Košice, to mesto milujem. Ak bude dobrý termín prídem!!! Koncentrácia reštaurácií a kaviarní v centre dáva netušené možnosti.
- Selinka
NO halooo kde sme Kosicanky, ideme na to nie?
ehmm..co to citam, Rikap, ja ti dam taku obstaroznu babku, ze uvidis ved ty mas viac energie kurna jak ja, takze to co pisu v OP si nevsimaj, to nie je podstatne
TAKZE, Kosicanky a blizke duse, hm, teplo uz je, maj uz presiel, ziadne vyhrady, takze skusobny datum a doladime
KEDY: 14.8 (piatok)
KDE: hlavna ulica Kosice (podnik doriesime, tu jest kam ist, verte tomu;)
KTO: vsetci/ky, ktori/e mozu
ehmm..co to citam, Rikap, ja ti dam taku obstaroznu babku, ze uvidis ved ty mas viac energie kurna jak ja, takze to co pisu v OP si nevsimaj, to nie je podstatne
TAKZE, Kosicanky a blizke duse, hm, teplo uz je, maj uz presiel, ziadne vyhrady, takze skusobny datum a doladime
KEDY: 14.8 (piatok)
KDE: hlavna ulica Kosice (podnik doriesime, tu jest kam ist, verte tomu;)
KTO: vsetci/ky, ktori/e mozu
- Selinka
no ahojte kocky, bola som v spitali a trochu ehm marodim, ale kedze aj tak nikto nenapisal na moju vyzvu, asi to bolo moc skoro, tak posuvam datum na taky mesiac dopredu, aby si ho stihlo vsimnut aspon par ludi
cize KOSICANKY/IA a blizke okolie, STRETNEME sa (na cajiku, na prechadzke, skratka spoznat sa nazivo) ... (ktorého???) septembra 2010?
pisat mi mozete aj na selynka@gmail.com, ja verim, ze konecne nieco zbuchame
cize KOSICANKY/IA a blizke okolie, STRETNEME sa (na cajiku, na prechadzke, skratka spoznat sa nazivo) ... (ktorého???) septembra 2010?
pisat mi mozete aj na selynka@gmail.com, ja verim, ze konecne nieco zbuchame
- Rikap
selinka: prepáč, že až teraz reagujem Ja mám tých aktivít požehnane Nebol tu predtým dátum, že piatok 10. septembra? To by som sa s odretými ušami aj mohla na dáke hodinky dopraviť do Košíc 11. a 18. septembra mám však už program. Tak neviem, či sa ešte niekto ozve, prípadne navrhne iný termín stretnutia.
Pokiaľ sa už nik iný neozve, dohodneme sa len my dve - aj tak še da
Pokiaľ sa už nik iný neozve, dohodneme sa len my dve - aj tak še da
- Selinka
paradaaaa niekto mi odpisal dakujem Rikap, ty si švetova jaku radost si mi spravila
pravda, jak pises, tak dajme na toho 10.septembra, kto sa prida, ten sa prida (som datum ano nakoniec zmazala, lebo sa mi to zdalo skoro, ale tu aha ho, prva mi odpisuje a aj by mohlo byt, toho 10eho, co tam bolo predtym, takze ho vraciam spat ja medzi 17-19 nie som v KE, tak nemozem, inak hocikedy. Aj dnes ..keby celkom stretneme sa len my dve, aj na to som myslela, ze aj jedna osobka ked odpise sa potesim)
a vitany je kazdy, kto sa este pridaaaa?
pravda, jak pises, tak dajme na toho 10.septembra, kto sa prida, ten sa prida (som datum ano nakoniec zmazala, lebo sa mi to zdalo skoro, ale tu aha ho, prva mi odpisuje a aj by mohlo byt, toho 10eho, co tam bolo predtym, takze ho vraciam spat ja medzi 17-19 nie som v KE, tak nemozem, inak hocikedy. Aj dnes ..keby celkom stretneme sa len my dve, aj na to som myslela, ze aj jedna osobka ked odpise sa potesim)
a vitany je kazdy, kto sa este pridaaaa?
- lucifa
...zeby som sa pridala aj ja? kosice mam blizko a rada spoznam nove tvare
- Selinka
jeej jasne ze sa pridaj Lucifka, toho 10.9 by mohlo byt?
este doladime ze O KTOREJ???
a KDE? (ja navrhujem hlavna ulica, bud pri divadle, napriklad ako je mala fontana, alebo pred Tescom, pripadne iny znamy bod)
kto sa este prida?
este doladime ze O KTOREJ???
a KDE? (ja navrhujem hlavna ulica, bud pri divadle, napriklad ako je mala fontana, alebo pred Tescom, pripadne iny znamy bod)
kto sa este prida?
- lucifa
super...zatial toho 10-teho sedi...este neviem presny program predstaveni na september, ale vo stvrtok to uz budem mat na papieri, takze vtedy to aj budem moct potvrdit... mala fontana pri divadle je fajn sticny bod
- Selinka
OK kocky, takze 10.septembra o 16:00 ?? (cas v pripade potreby upravime)
bolo by dobre mat na seba cisla, tie, ktore potvrdia ucast, moje cislo vymenim na selynka@gmail.com
TESIM SA
bolo by dobre mat na seba cisla, tie, ktore potvrdia ucast, moje cislo vymenim na selynka@gmail.com
TESIM SA
- Rikap
selynka: stretneme sa teda pri malej fontáne pri divadle
Rýchlik dorazí do KE niečo po 14,00, tak aj skôr by sa dalo, aby sme niečo stihli
Rýchlik dorazí do KE niečo po 14,00, tak aj skôr by sa dalo, aby sme niečo stihli