mishelka, nemam cas to hladat, ale ked si pozries normalne hlavnu stranku, su tam clanky o chudnuti, a tam aj stat o racionalnej strave, tam dakde by to malo byt. Knackebroty nie su lepsie ako normalny celozrnny chlieb na chudnutie. Ked si to pozries, je to kalorickejsie ako chlieb, totiz obsahuje skoro ziadnu vodu, takze na hmotnost je to viac zhutnena energia, menej toho proste mozes zjest ako chleba. Napriklad chlieb celozrnny ma okolo 800-900KJ, a knacke ma 1300-1400. Pritom sachacov ma 35g chlieb, ale knacke az 65g (vsetko pisem na vahu z potraviny 100g). V preklade to znamena, ze napriklad z chleba mozes zjest tych napr. 100g, a to je co sa sachacov tyka len polovici vahy z knacke (priblizne). Ono je to fajn vec, ale skor by som to kombinovala, cize aj chlieb aj toto. Chlieb vynechavat, resp. pecivo, na to nie je rozumny dovod - len sa to pise vsade v bulvarnych casopisoch, tak sa to kazdemu chudnucemu zda logicke a vseobecne zname.. Biele pecivo je nevhodne kvoli vysokemu GI a biednym nutricnym hodnotam.
41 rokov, 178 cm, cca 63,5kg, max vaha 92kg,
Ciel: Zit zivot naplno.
Zivot je pohyb.
Kalokagatia.
"Dobre vidime iba srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné."