alfinka, aj na mojej pisali na 6 ociek, teda na navode, priamo na vlne na 8, ci dokonca 10. Ja som mozno robila moc velke rozostupy, tak teraz skusim troska mensie. Ja som tiez chcela na tych 6 zacat, ale sme to konzultovali s kamoskou, ona bola mudrejsia;), lebo citala daco na nete, tak mi poradila, ze ked to chcem mat sirsie, mam dat ociek viac. Mne sa pacia take sirsie, tie uzsie mi pripadaju troska ako tie take ozdobne snury na stromceky

, ale vacsinou vidim, ze ludia maju take tie uzsie. Ved to sa da urobit, ako sa cloveku paci, to je na tom super. Ja zas mam ten modry aj moc kratky, bolo by treba viac vlny na tu dlzku, pri tych 8 ockach. Mne vraveli v obchode, ze maju nejaky problem s vyrobcom, tak ktovie, co sa deje.. tIEZ sa mi nechce objednavat cez net. Teraz by som hlavne chcela dokoncit tu stucnu jednu a potom hackovat tych medvedikov, aby som ich stihla na vianoce;), uvidime, ako to pojde. A este mam v plane uz vybraty v casopise jeden svetrik, co by som si chcela urobit, som vcera kupila taky strikovaci casopis (predsalen mam rada veci v papierovej podobe;) A na plane mam aj pre deti ciapky uhackovat, take jak mimka dala do temy cosik. Len to teda neviem, ci zvladnem;) A ci vlastne uz nie su na to uz velki