Takto pred rokom som opäť začala s chudnutím, ale v prvom rade s radikálnou zmenou životného štýlu a teraz som v momente, o ktorom som predtým ani nesnívala. Schudla som 20kg,vylepšila si kondičku, radikálne zmenila stravovacie návyky, prekonala v mnohom samú seba a začala pravidelne cvičiť, behať a celkovo športovať a musím sa priznať, že ma to dosť zmenilo, nielen fyzicky. Možno si moji kamaráti niekedy v súčasnosti o mne myslia, že som sebavedomá, sústredená na seba a podobne, ale v istom zmysle asi majú aj pravdu. Áno, cítim sa sebavedomejšie, som pyšná na to, čo som zatiaľ dokázala spraviť so svojou postavou a zdravím, 1x vo svojom živote sa cítim príťažlivá a spokojná so svojim telom a je to výborný pocit. Pre mňa to ale samozrejme nie je dokončený proces, ešte je na čom pracovať a ja to rozhodne nemienim teraz vzdať, lebo ten minulý rok je už proste súčasť mňa. Momentálne si neviem vôbec predstaviť, že by som sa nestravovala tak, ako sa momentálne stravujem alebo že by som prestala športovať.
Je tomu rok, čo prišlo to rozhodnutie so sebou niečo robiť a čo som so sebou aj niečo spravila a keďže sa rozhodne nemienim dobrovoľne vracať späť, rozhodla som sa prejsť do udržiavačky

Momentálne mám 61kg a síce to ešte nie je moja cieľová váha, ale pomaly sa k nej približujem. Dúfam, že ma budete aj naďalej podporovať, pomáha mi to na mojej ceste
To, na čo sa chystám v tejto ďalšej fáze zahŕňa hlavne formovanie a zlepšovanie postavy a kondičky. Chcem začať častejšie behávať, postupne si zlepšovať čas a pracovať na vytrvalosti a bola by som naozaj šťastná, keby sa mi v druhom polroku 2014 podarilo odbehnúť nejaký pretek, pokiaľ možno s min. 10km vzdialenosťou. Veľa by to pre mňa znamenalo. Chcem si vytvarovať brucho a výraznejšie zapracovať na nohách, čo bude zahŕňať rozhodne častejšie pracovanie s vlastnou váhou a samozrejme činkami. Keďže čoskoro idem naspäť do Kórei a ceny za fitko sú tam oveľa nižšie (teda aspoň za to naše, kam som chodievala), budem tam určite tráviť veľa času. V neposlednom rade sa chcem ďalej vzdelávať v oblasti stravovania a pracovať na sebe aj v tejto oblasti.
Teším sa na túto fázu a pevne verím, že pôjde všetko podľa plánu