udrzanie vahy
-
udrzanie vahy
cavte schudol som okolo 20 kil no a nechapem to udrzanie vahy ja jem vela zeleniny ovocie tak 2 x za den ale napr taky grapfruit alebo ananas melon ten maly vo vnutri oranzovy alebo ten vodovy si dam kedy chcem aj tie citrusy ved to je v pohode a maso jem kuracie prsia morcacie tuniak vo vl.stave tvaroh rozmyslam ze zacnem jest aj tofu da sa tymto jedalnickom "navzdy" udrzat dobra postava ? kupujem vela zmrazenej zeleniny zelene fazulove struky aj zlte mix zelenin takze to je moj jedalnicek a hlavne jem vela hribov z kauflacu lidla skoro kazdy druhy den s napr vajecnymi bielkami moze mi takato povedal by som zdrava strava udrzat postavu ? vdaka som este student na strednej 

- Priska
Re: udrzanie vahy
Hejko viacej studuj tutu stranku... napr. https://www.chudnutie-ako.sk/som-chudy
...a prosim ta nezakladaj na kazdu otazku novu temu... maj jednu temu, ked tam polozis otaku, urcite sa najde niekto kto ti odpovie
...a prosim ta nezakladaj na kazdu otazku novu temu... maj jednu temu, ked tam polozis otaku, urcite sa najde niekto kto ti odpovie

38r.
163cm/57kg (01.01.2015)
"Nas zivot je taky, akym ho robia nase myslienky..."
"Disciplina je mostom, medzi cielmi a vysledkami."
163cm/57kg (01.01.2015)
-
cav prepac teraz som to precital ale bud som blby alebo je kopa veci nezmyslov.NECHAPEM TO ved predsa ked sa raz odhodlam schudnut tak proste schudnem a budem pokracovat v zdravom zivotnom style ? o akej udrziavacke sa tu vlastne trepe ? toto forum je super vela x som sa pytal vela x mi ako jedina co uz odpovedala tini-vdaka...ale proste ked sa raz odhodlam schudnut a schudnem pokracujem v tom preto som aj zalozil tuto temu v podstate mi to nejde do hlavy
- Priska
Hejko kebyze to tak bolo, raz sa rozhodnut a schudnut a basta a udrzat... len bohuzial viac ludi priberie naspat ako udrzi... preto tema udrziavacka... ked dojdes na "patent" si tych schudnutych 20kg aj udrzat bez vacsich problemov a zaoberania s tym, si-budes SUPER!
38r.
163cm/57kg (01.01.2015)
163cm/57kg (01.01.2015)
- kikuš
nazdar hejko, asi s tým našťastie ešte nemáš osobnú skúsenosť, ale platí jedno takmer príslovie: Ľahšie je schudnúť, ako udržať. Takže preto je udržiavačka veeeeeeeeeľmi potrebná. Prajem ti, nech ťa tvoje schudnuté kilečká nikdy viacej nenavštívia, ale bez správnych infošiek a postupov to bude ťažké...
1.3.2014 - 103 kg (výška 180 cm, vek 41)
8.2.2015 - 80 kg
cieľ: udržať cca 80 kg
"Čo všetko môžem dokázať? Všetko, čo si zaumienim." H. Schliemann
8.2.2015 - 80 kg
cieľ: udržať cca 80 kg
"Čo všetko môžem dokázať? Všetko, čo si zaumienim." H. Schliemann