ahojte, no ja sice neprispievam, ale to zas neznamena, ze sa flakam..
Posledne dni sa mi podarilo co-to pobehat v Jesenikoch, bola som tam sice pracovne, ale rana boli moje
V stredu velmi pekny trail udolim Bile opavy popri huciacom potoku a vodopadoch, 8,4km, prevysenie 410m, ale asi stvrtina cesty hore sa nedala bezat, nakolko povodne velmi pekny chodnik sa zmenil na strmu cesticku pomaly lezenie, coz mi ostatne nevadilo. Dole som radsej sla inou trasou, ta bola dost dobre behatelna po uboci udolia uzka lesna cesticka. Vyhlady paradne.
Vo stvrtok hladanie znacky na planovany vybeh na Praded, cize len take pobehovanie kade tade, aj som ju nasla, ale bolo sa treba vratit, moc neskoro som vysla, bolo z toho 6.6km, prevysenie 231m.
V piatok som chcela skusit Praded, hodne vsak prsalo, hmla a tma rano.. a je to daco cez 20km hore-dole, tak do 25.. Kedze som si nemohla dovolit nestihnut vlastny prispevok na konferencii , zmenila som plan a vyrazila len tak naslepo do lesa, 11.5km, prevysenie 380m. Tentokrat po peknej starej asfaltke (ako husenkova draha, dlhy tiahly kopec hore-dole a spat to iste ) Vzhladom na pomerne hustu tmu, hmlu a dazd hlavne v prvej polovici to bola celkom dobra volba. celovka v hmle tiez moc nepomoze
Vcera som vybehla dost neocakavane, nakoniec z toho bolo 12km v milej spolocnosti, 1h29min, 360m prevysenie (alebo 340). Pocasie nadherne ako v lete, daka ozaj diera v dazdi
a k tomu este pridavam dake kilometriky odplavane, vcera a dnes asi tiez, len sa mi poplietlo ratanie, tak neviem ci to bol presny kilometrik. Bavi ma to plavanie stale viac, nadhera je to veu

, zacinam chapat, ze preco to patri k regeneracii, inak neskutocne pri tom zrelaxujem, aj ked stale sa to len ucim, mam pocit, ze mi to ide uz cosi lepsie.. plavanie je sloboda, no krasa, tesim sa jak male ditko, teraz mam cas, tak idem aj rano zajtra - deti su chore ale len treocha, takto rano im nechybam, do tatier sme tym padom s nimi nesli.. Ale aj tak tam vraj prsi, vsetko je ako ma byt, ja si uzivam vodicky, behu a aj oddychu, idem teda aj co - to upratat (akoby som to nerobila priebezne)