Priska, no inak ja teda nemam nejake extra invencne jedalnicky, jem, co mi chuti, podla toho ako kedy, nechce sa mi momentalne spekulovat nad nejakymi novymi receptami, takze mnohe mam extremne jednoduche. Ranajky mam vzdy ovsaky, alebo pohankove vlocky, lanove semienka alebo chia, susene brusnice, a rozne druhy ovocka. Desiata to tiez zvacsa vzdy moj razny kvaskovy chlebik, bud domace arasidove maslo alebo tahini, a domaci lekvar, med, zelenina. Obedy zvacsa rozne druhy strukovin (fazula, cicer, sosovica), a toto skombinujem s nejakym typom zeleniny zavarenej ci surovej, a dakymi semienkami. Alebo orechami. A pripadne este tiez s cestovinami. Na olovrant zvacsa napriklad struhane jablka s makom (ale toho tiez davam aj 20-30g na porciu), alebo s orechami, pripadne tu veggie tycinku, alebo aj ovsaky. Ja nejak zufalo neobmedzujem sachace ani poobede, akoze zmensujem ich, ale popri behu a aktivitam mi to nejak na vahu nevadi. A na veceru zvacsa zelenina daka dusena, surova, a zas v kombinacii aj so strukovinou, dake semena, ale aj daco chlebikoidne, teraz aj vela huby som jedla.. Dost energie aj bielkovin je prave v tych roznych semenach a orechoch. Ja to dakedy nahadzem aj do kalkulky, orechov ci semien tak na porciu mam asi 20g. zeleninu vobec neratam, kludne vela, hocikolko, ovsaky na rano asi 60g, tie ranajky dokopy su dost syte. Chlebika na desiatu 100g, na vecer zvacsa tak polovicnu porciu. Este aj tie domace musli tycinky jedavam, hlavne na turach a podobne, alebo ked som hockde v terene, to mi nahradi hociake jedlo. tych strukovin na obed jedavam tak 200g varenych. na veceru ak dam, tak menej. Dost sa aj orientujem podla hladu, cize nemam obavy aj jedla pridat, alebo jest uz po 2 hodinach. Zvacsa mi vyjde 5 jedal, ale niekedy aj 6. Dakedy aj medzi desiatou a obedom zobnem par orieskov, ked mam taky pocit, ku kave. Ked som to vtedy ratala, mne to vychadzalo tak na 80B, tukov asi tiez okolo 70 aj viac, a sachace tak okolo 330? No bolo by treba preratat, ten prijem bol okolo 10000KJ. Tuky su vylucne rastlinne, ostatne teraz uz vsetko.
41 rokov, 178 cm, cca 63,5kg, max vaha 92kg,
Ciel: Zit zivot naplno.
Zivot je pohyb.
Kalokagatia.
"Dobre vidime iba srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné."