eviku, si zlata, snazim sa.. dolezite je robit veci s radostou a zanietenim, ono to potom ide.. neide predsa o vykony
ani, ja som si nechala poradit, tieto co mam ma aj Priska aj jeden kamarat, obaja spokojni. Je to Garmin Forrerunner 110.Aj som s nim dnes prvykrat bezala, SAMA som zvladla aj instalaciu, na PC, dake rozumy teda mam od Prisky, ale hlavne som hrda, ze som k PC nemusela volat muza.. Su fakt jednoduche na obsluhu a je tam vsetko, co nam treba. Meraju pulz, cez gps zaznamenavaju trasu, vlastne neviem co este, mne toto staci

Mrkni pripadne daky popis. Priska by ti viac k nim napisala, ma ich dlhsie. Ja som ich vcera mala aj vo Fatre na cucoriedkach.. POMOC boli celeeee fialoveeeeeee, ale krasne to slo dole, ten remienok je parada.. a aj mi zmokli a ok, vraj aj plavat sa da s nimi do 10m, ale skusat to nebudem radsej. Ale plavat zajtra ideeeem, sa tesiiiiiiim
Dnes ranny beh a potom maraton kuchynsky.. varenie 2 obedov, pecenie torty, muffiniek, do toho pranie, vesanie, atd atd... ked som sa vcera flakala po horach, musela som dnes dobehnut;) Ale to zohybanie mi mozno ponatahuje svalovicu;) Ten ranny beh bol skvelyyyy.. hmla, 2 srnky v nej, 2 usmievavi cyklisti, ticho.. akurat ze suche na sebe som mala asi len tie hodinky;), dost vlhko bolo..
Mrzi ma, ze nestiham moc sledovat forum, ale fakt dako nestiham.. Zvacsa som si nasla cas rano, ale teraz jak som pridala plavosku, uz mi to nevyda.. a furt je co robit dako.. Ale ja si casom najdem system.. Aj tak je to zvlastne - mam taky vnutorny pocit, ze som sa preradila do inej zivotnej kategorie - sportovca

Strava teraz v pohode, zatial mi moj styl funguje, brucho slo dole, vlastne aj ine obvody, a este aj pojdu

Citim sa skvele (a aj tak vyzeram, by som napisala, ale nenapisem

) Beha sa mi lepsie.. Je to sila, ze aj cca 2 kila na vahe co urobia s vykonom pri behu, resp. aj s pocitom pri behu.. Tesim sa aj ze NIC neriesim, strava je prirodzena a samozrejma sucast zivota, a davam na nu doraz nie kvoli chudnutiu.. ale kvoli sportovej vyzive

Ked chcem robit, co mam rada, musim predsa poriadne jest

a dnes sa mi tak nadherny chlebik vydaril.. skusim dako foto pridat, len z mobilu sa mi to tak blbo stahuje..