36 navždy
-
Re: 36 navždy
Amanda, Gulinka.
Dievčatá,
ja stále nechápem, ako môžete mať také veľké problémy s veľkosťami - s číslovaním (raz 36, potom 38, alebo x a potom X+1, X+2 atp). Ja napríklad nosím 43-ky už celých 50 rokov. Ani o číslo menšie, a (ani čo i len raz) o číslo väčšie.
.
.
.
.
Je ale pravda, že niektoré ponožky sú mi také obtiahnuté.
Pekný deň prajem.
Dievčatá,
ja stále nechápem, ako môžete mať také veľké problémy s veľkosťami - s číslovaním (raz 36, potom 38, alebo x a potom X+1, X+2 atp). Ja napríklad nosím 43-ky už celých 50 rokov. Ani o číslo menšie, a (ani čo i len raz) o číslo väčšie.
.
.
.
.
Je ale pravda, že niektoré ponožky sú mi také obtiahnuté.
Pekný deň prajem.
-
provokácia
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- gulinka
Ešteže to tie mandarínky s jablkami zachránili
-
No ale ja som si nedala šišky zato dnes budem robiť rezne v rúre keď už sú tie fašiangy
-
Muž podkopáva moje dobre predsavzatia kúpil wasabi chrumky
-
Len ho ignoruj aj s chrumkami, pokojne aj 2 x , no nezabíjaj , lebo cena mužov pred Veľkou nocou vďaka domácim vajciam prudko vzrastá.
Aj keď...
Inak som rozmýšľal nad dvomi "témami" čo si napísala predtým:
1, Rozdielne meranie hmotnosti.
2, "Opačný" výsledok na hmotnosti ako sme očakávali (snažili sme sa a hmotnosť ráno vyššia, dopriali sme si a očakávali vyššiu hmotnosť, no bola na druhý deň nižšia).
Rád sa k tomu vrátim, no akosi sa mi minul voľný čas.
Drž sa.
Aj keď...
Inak som rozmýšľal nad dvomi "témami" čo si napísala predtým:
1, Rozdielne meranie hmotnosti.
2, "Opačný" výsledok na hmotnosti ako sme očakávali (snažili sme sa a hmotnosť ráno vyššia, dopriali sme si a očakávali vyššiu hmotnosť, no bola na druhý deň nižšia).
Rád sa k tomu vrátim, no akosi sa mi minul voľný čas.
Drž sa.
-
Ahoj Amanda a všetci ostatní,
hneď prejdem k tým dvom veciam:
1, Rozdielne meranie hmotnosti:
Že váhy nevážia úplne rovnako je jasné, no aj pri vážení s tou istou váhou musia (mali by) byť dodržané rovnaké podmienky. Najideálnejšie je vážiť sa (pre vlastné porovnávania) ráno (na lačno), po zobudení a vykonaní oboch potrieb v úplne rovnakom oblečení, (alebo bez oblečenia ). No a aj na relatívne rovnej podlahe, (kachličky atp), záleží na každom milimetri položenia váhy, ak je tam predsa len nejaká nerovnosť a aj na rovnakom postavení nôh a ťažiska tela pri vážení.
To ale vieš. Mňa zaujíma tá druhá myšlienka, kde odpoveď (aspoň nie celú), nepoznáš ani Ty a ani ja. No veľmi by som sa chcel k tomu výsledku dopracovať, lebo je to naozaj zaujímavé. Dúfam, že sa niekto pridá a pomôže k objasneniu.
2, Opačný výsledok ako sme očakávali.
Myslím si, že takéto situácie sa stávajú aj iným chudnúcim, (mne sa to stalo viac krát v živote) , najmä keď nejdeš podľa presne stanoveného plánu (nevážiš, neplánuješ konkrétne jedlá atp).
Prvý dôvod si povedala jasne. Môžeme sa mýliť v odhade. Myslíme si, že toho robíme pre schudnutie viac a váha na druhý deň ukáže opak (a rovnako doprajeme si nad rámec -podľa nás, no váha na druhý deň milo prekvapí zníženou hmotnosťou).
No aj keď odhady nebývajú najpresnejšie, sú silné indície k tomu, že sa to takto deje aj z iných dôvodov. Niektoré sa podľa mňa, tu na fóre už spomínali. Nechcem ale ovplyvňovať prípadných diskutujúcich.
Zapojte sa prosím aj ostatní, čo s tým máte skúsenosti (aj keď dôvod, prečo sa to tak deje, vedieť nebudete).
Ďakujem...
hneď prejdem k tým dvom veciam:
1, Rozdielne meranie hmotnosti:
Že váhy nevážia úplne rovnako je jasné, no aj pri vážení s tou istou váhou musia (mali by) byť dodržané rovnaké podmienky. Najideálnejšie je vážiť sa (pre vlastné porovnávania) ráno (na lačno), po zobudení a vykonaní oboch potrieb v úplne rovnakom oblečení, (alebo bez oblečenia ). No a aj na relatívne rovnej podlahe, (kachličky atp), záleží na každom milimetri položenia váhy, ak je tam predsa len nejaká nerovnosť a aj na rovnakom postavení nôh a ťažiska tela pri vážení.
To ale vieš. Mňa zaujíma tá druhá myšlienka, kde odpoveď (aspoň nie celú), nepoznáš ani Ty a ani ja. No veľmi by som sa chcel k tomu výsledku dopracovať, lebo je to naozaj zaujímavé. Dúfam, že sa niekto pridá a pomôže k objasneniu.
2, Opačný výsledok ako sme očakávali.
Myslím si, že takéto situácie sa stávajú aj iným chudnúcim, (mne sa to stalo viac krát v živote) , najmä keď nejdeš podľa presne stanoveného plánu (nevážiš, neplánuješ konkrétne jedlá atp).
Prvý dôvod si povedala jasne. Môžeme sa mýliť v odhade. Myslíme si, že toho robíme pre schudnutie viac a váha na druhý deň ukáže opak (a rovnako doprajeme si nad rámec -podľa nás, no váha na druhý deň milo prekvapí zníženou hmotnosťou).
No aj keď odhady nebývajú najpresnejšie, sú silné indície k tomu, že sa to takto deje aj z iných dôvodov. Niektoré sa podľa mňa, tu na fóre už spomínali. Nechcem ale ovplyvňovať prípadných diskutujúcich.
Zapojte sa prosím aj ostatní, čo s tým máte skúsenosti (aj keď dôvod, prečo sa to tak deje, vedieť nebudete).
Ďakujem...
-
teraz sa ani nejak veľmi nezapodievam svojím nechudnutím ako musím zachraňovať záhradku...kúpila som sadenice jahôd dosť drahé lebo v kvetináčikoch a či mi neožrali značnú časť z nich srnky ! máme nízky plôtik to preskočia..svine a psy neprejdú ale srnka preskočí tak uvažujem dať ich do vyvýšených záhonkov a zakryť zajačím pletivom...záhonky nie sú ešte pripravené...no chudnúť budem po veľkej noci myslím nejaký radikálnejší režim teraz sa strojím na návštevu rodín a zas ku nám na veľkú noc ...to sa bohvieako diétovať nebude..ale práca na záhradke by mohla pomôcť trochu lebo kým vyvezieme substrát hore vykopeme zákop pre vyvýšený záhonok..minule som rýľovala sama..ach jaj
-
a dnes som zas navážila dve čísla od seba 1 kg nasledujúce dni ani nebudem doma...konieckoncov nechudneme pre číslo na váhe ale aby sme sa zmestili do šiat ?
-
No už som asi padla na úplné dno musela som si posunúť prstene ?! Do roka a do dna musím mať 54 lebo mi padá ísť na preventívku a toľko som udala do dotaznika
-
môj muž dnes ráno 76 kg....síce teda 2 dni nejedol lebo mu bolo zle ale aj tak...kedysi bolo medzi nami takmer 40 kg a teraz už ani nie 20 ! musím sa polepšiť...
- mucinka95
Ahoj Amanda, tak trošičku v ramci času som si precítala aspon zopár príspevkov tvojich tu. Zaujali ma srnky. Tie mrchy mi žerú ovocné stromčeky už 7 rokov. Za 7 roko. Sa mi vlani konecne urodilo pár marhúľ. Tie stromy sú už skôr ako bonsaje. Elekrtický ohradník vždy zničia. No je to na nervy. Udržujú nám aspoň kondičku. Tak dúfam z jahôd máš aspoň niečo. A to že znižuje náskok je predsa fajn, máš motiváciu makať
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
-
Mali sme a máme rovnaké problémy. Nakoniec pomohlo len plastové pletivo (na to určené) a obaliť stromy do potrebnej výšky. (Alebo pri úplne mladých stromčekoch navyše ešte tri ochranné koly okolo a tie potom obaliť pletivom na zajace).
Pekný deň dámy.
Pekný deň dámy.
- mucinka95
Ano Dodo, je to tak,mame toho spoločného tu hodne. My presne na toto máme už spravenú prípravu,lebo ináč sa to ani nedá.
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
- gulinka
Amandička,
už dlho si sa neozvala a nepridala žiadne písmenká, ako sa máš?
už dlho si sa neozvala a nepridala žiadne písmenká, ako sa máš?