Tentokrát to dokážem!
- katuš
Re: Tentokrát to dokážem!
Mucinka za chvalim ..
Vidis ideto rozbehla si sa ..drz sa j
Vidis ideto rozbehla si sa ..drz sa j
1.4. ????
Každá cesta začína prvým krokom, nech je akokoľvek dlhá....
- mima1311
mucinka95 Drzim palceky moja - za , verim ze postupne to das aj tu pridas - tiez s nou mam problem ..
S kym chodievate do Martina ? Tieto vysetrenia , objednavania a nervy okolo vysetreni su strasne - cloveka to ubija ....
S kym chodievate do Martina ? Tieto vysetrenia , objednavania a nervy okolo vysetreni su strasne - cloveka to ubija ....
- mucinka95
Mimka, boli sme tam s najmladším na gastro endoskopii. Ale na gastro už budeme chodit do Ružomberka. Mam toho doť. Deti su ako odtrhnuté z reťaze su papulnate ,drzé, stále su v sebe.Muž stále v prdeli.Dnes mal nastarsí prvý krát doniest prostredného zo skolky k autu.Zacali sa kopat ,tak som muselala výst z auta a íst pren ja lebo učitelka mu ho potom nedala a to somn bola vybavovat ,že budem po nich do konca roka chodit na obed. Bože moj aká som len tupá
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
- mima1311
mucinka95 moja ... bude lepsie ...ja som naivka , stale dufam ...Kolko maju drobci ? uz som zabudla .... joj viem co je to sklbanie - teda medzi mojimi starsimi - boli ako pes a macka - niezeby teraz sa mali radui .... nechapem to a tie vyrazy ... Je to casto x moc tazke , clovek siaha na dno sil a da sa to ...Uz budu prazdniny , tak aspon skola odpadne a ucenie , no zasa ten poldnik volna a kludu bude chybat
- katuš
Mucinkka kde si moja
1.4. ????
- mucinka95
Ahojte baby, som týždeň bez internetu a cez mobil je to hruza. V piatok som mala hlásenie a tak hlásim 101 kg
Teda mínus 2 kg.Som rada
No včera som dostala teploty a dnes kŕče a hnačka
Je mi na figu.
Nech sa darí aspoň vám. Dúfam zajtra vás už budem môcť počítať.
Teda mínus 2 kg.Som rada
No včera som dostala teploty a dnes kŕče a hnačka
Je mi na figu.
Nech sa darí aspoň vám. Dúfam zajtra vás už budem môcť počítať.
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
-
mucinka,
ja cez vikend, bez krcov, ale tiez nic moc asi nieco v povetri, drz sa
ja cez vikend, bez krcov, ale tiez nic moc asi nieco v povetri, drz sa
Mucinka gratuluje pekne si sa rozbehla
Dufam ze ta tie krce prejdu..skus borovicku...pomaja vypali cerva
Drzim palce
Dufam ze ta tie krce prejdu..skus borovicku...pomaja vypali cerva
Drzim palce
1.4. ????
- mucinka95
Ytak, Katuš ďakujem. Dnes mi je už lepšie.Včera som to vypalila s dvoma štamprlikmi slivovice. Katuš z borovičky by som sa hadam skor dogrcala.No dnes dostal teplotu najstarsí.Vobec neviem ako idem naplánovat zajtrajšok Prosto ked sa darí ,tak sa darí.
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
- mima1311
mucinka95 GRATULKA za ubytok a hlavne sa drzte , tiez nas daka pliaga chytila
- mucinka95
Tak konecne doliečená ja aj nastarsí synátor. Teraz len dúfat,že neochorie niekto iný.V pondelok ideme na dovolenku. Neteším sa vobec lebo neviem čo nás čaká. Váhu udržujem na 101kg ale zas som sa nejak pokazila v pití,ZAjtra sa polepším
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
- mucinka95
Stále nejak nejdem skonsolidovad svoje sily .Muž stále zaneprázdnený a ja sa pasujem s detmi. Neviem ktoré skor riešit a na seba mi nezostáva ani čas ani chuť. Krpec mi zacína bojkotovat stravu.iba pije a pije kakao. Najstarší sa začína patit preco nie vsetko co navarím neni take ako bývalo, potom sa hneva prečo jeho brat musel ochoriet a pomedzi to vsetko mi nejak unika prostredný.Včera zabudol splachnut záchod a sla som po nom a kukam či vylial nejaký dzus do wecka a to dieta mi vobec nepije a jasom si to nejak nevsimla.Tak dnes poctivo somnou . Chudak, chodil každu chvilu curat.Takže este toto musim striehnut
Ale pozitivum je že nemáme chut na sladke ovocno zeleninove taniere na stole maju uspech, aspon jedno svetielko zmeny k lepšiemu. Verím ,že bude raz dobre dostaneme sa do toho.
Ale pozitivum je že nemáme chut na sladke ovocno zeleninove taniere na stole maju uspech, aspon jedno svetielko zmeny k lepšiemu. Verím ,že bude raz dobre dostaneme sa do toho.
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
- katuš
Mucinka mas to tazke.....neboj zvyknu si a bude lepsie.....drzim ti strasne palce. . za pitny rezim ..vidis budete pit spolu a jeden druheho tahat ...ono na vsetko treba urcity cas....maly je vo veku kedy moc neje plus pocasie....neboj zmeni sa to....
Dovolenku ti velmi prajem ....ja som mala vcera ...relax ...staci budem si takto sem tam uzivat....
Dnes som rano jedla bezlepkovy chlieb je chutovo ako knedla.... ....a na 50 g mi kalkulacka vyplula 750 kj co je dost na taky zdibec..... No ale nebolo na vyber ine nebolo uz robim zemlicky ....az mam co jest.
( ten chlieb som na skusku kupila ked bol v akcii minus 75 % ....no uz ho nekupim..maju to tazke celiatici ach joooj ale co im zostava len bojovat)
Drzte sa pa : D
Dovolenku ti velmi prajem ....ja som mala vcera ...relax ...staci budem si takto sem tam uzivat....
Dnes som rano jedla bezlepkovy chlieb je chutovo ako knedla.... ....a na 50 g mi kalkulacka vyplula 750 kj co je dost na taky zdibec..... No ale nebolo na vyber ine nebolo uz robim zemlicky ....az mam co jest.
( ten chlieb som na skusku kupila ked bol v akcii minus 75 % ....no uz ho nekupim..maju to tazke celiatici ach joooj ale co im zostava len bojovat)
Drzte sa pa : D
1.4. ????
- mucinka95
Katuš,ten chlieb mi hovor ale doktorka mi poradila robit z neho hrianky, tak som vcera kupila malemu najlacnejsi hriankovac a chlieb a dvaja starsi mu ho zozrali vraj mnam, jemu zostal jeden kusok. No kto sa ma vnich vyznat.
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg
- katuš
Mucinka ozvy sa co ako sa dari??? Ako bolo na dovolenke???
1.4. ????