Dodoriven
to áno, nadšenia máme teraz všetky habadej
Je mi ľúto, že si kvôli karanténe zmeškal ten termín, aj že máš bolesti. Ale nech ti to neberie chuť písať, práve naopak, aspoň zabudneš trochu na bolesť, keď budeš písmenkovať.
Nepríjemná je táto doba veľmi
To vieš, že je to u mňa to emočné jedenie. Ale veľmi mi pomáha, že Slivka.m aj Mary pridávajú tiež svoje obrázky a vidím, že nie som sama, kto každý deň musí bojovať sám so sebou S Mary mám spoločné, že vie, aké to je ťažké dostať príjem za deň do menších čísel.
Je fajn keď človek na to nie je sám.
A sú tu aj Lenka6, žabka, ktoré sa tiež veľmi snažia a pekne napredujú. Lenku6 obdivujem za to, že sa dala na vegánstvo spolu s priateľom, aj že tak dokáže fungovať a variť.
Či si to priznáme, alebo nie, je to vážna choroba, s ktorou musíme bojovať celý život . A v podstate nikdy to nie je víťazstvo, lebo aj keď niekto schudne, nie je koniec, stále tam striehnú tie kilečká na čo najmenšie zaváhanie, aby začali skákať pekne späť.
Práve tu vidno, ako nemôžu dlhodobo fungovať tie dočasné diéty, keďže ich človek nemôže dodržiavať celý život.

snáď ti urobí radosť, že sa mi podarilo otvoriť klietku s príjmom a udržať ho v nižších číslach
A sladké som tiež posledné dni okrem sacharidov v strave nemala.
Kávu žiaľ áno, ale už som ju poschovávala, aby som ju nemala poruke. Zelený čajík to musí zvládnuť
Dodo, dúfam, že budeš v poriadku a že budeš môcť aj ty riešiť svoje klietky a cítiť sa stále viac a viac slobodný