20210418_123457.jpg

Ahoj všetci, po dlhej odmlke napíšem po poradí.
Amanda, ja nad dôchodkom rozmýšľam dlhšie, ako už vypadnúť z tej monotónne sa opakujúcej roboty "na panské".
V lete budem mať odrobených 40 rokov, odkedy som skončil školu a neviem čo bude platiť, či tých 40 rokov, alebo podľa kalkulačky odchodu na dôchodok, to by bolo ešte necelé 4 roky.
Teraz práve znova mám maródku s krížami, po pol roku sa to vrátilo. A aj sa zas bude opakovať.
Ako som predtým napísal "choroba z povolania".
Lenka, pozdrav vybavím, číslo sa príliš nezmenilo, ani nemá prečo. Od pohybu ma odstavila Covid kríza, čo je ale iba výhovorka, to ja ani nesledujem správy, nemám prehľad čo je zakázané.
Občas sa prejdem 5km so psom, to iba vyjdeme asi 200 m k cintorínu, prejdeme popri ňom na mierny kopček a potom poľnou cestou ku pieskovej bani a späť. Spolu skoro 5 km.
Presne to neviem, dve rôzne aplikácie zmerajú na GPS podklade rôzne asi o 300 metrov.
Keď chcem viac, urobíme obchádzku ešte ku vykrývaču na kopci Breziny (asi 532m).
Aj dnes je pekne šedivé, nevľúdne počasie, vhodné na vychádzku pre odlepenie sa od kresla, popoludní mám povolenú vychádzku, asi pôjdem Leovi ( psovi ) urobiť radosť a seba rozpohybovať.
Váhu som aj chcel hlásiť, ale už je tabuľka hotová, tak nabudúce.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.