ahoj Miška, tiež som mávala s tým pitím vody problém. Ale napríklad mávam bolesti hlavy, ale pitný režim to môže výrazne zmierniť. Ja keď som chodila na VŠ a za celý deň som vypila pol litra vody, tak som to už potom večer nedohnala, bolesť hlavy hrozná, k tomu hlad, nič moc...a teraz k veci pár praktických rád, ako na to:
Určite nechoď na to zhurta, skočiť z pol litra na 2 denne...skús tak od litra, to si daj také minimum, čo zvládneš isto. Potom po pár dňoch pridaj 2 deci a tak postupne. Skôr si telo zvykne a Ty aj zistíš, kedy po vypití akej tekutiny ideš na WC-ko, takže sa Ti ľahšie odhadne, že napríklad pred prestávkou pol hodinu sa môžeš začať nalievať, aby to cez prestávku išlo von

. Základ je ráno, to hneď pohár vody, začni 2 deci a ak sa Ti časom bude dať, tak zvýš na 3-3,5 deci. To väčšinou výjde pokým sa človek vymotá z domu

. U mňa je inak fajn, keď liter stihnem doobeda, ale niekedy sa nedá, tiež mám s tým problém, keď idem von, lebo v dedine sa ani veru nedá kam učupiť

. No a večer veru po 8-mej už pijem len naozaj, keď som smädná a spať chodím okolo 12-tej. Môžeš skúsiť kúpiť s v DM Frauen Tee - je to ženský čaj, ktorý som kúpila vlastne tak trochu nevedome a mám pocit, že mi trošku "vylepšil kapacitu mechúra"

. V deň, keď si doma, si daj 1-2 urologické čaje, tiež môžu trocha pomôcť

. No a keď bude teplo, tak človek viac vypotí, preto je to v lete zvládnuteľnejšie

.
No a bolo by fajn prehodnotiť postoj "všetko alebo nič", lebo potom Ti to veľmi ani s tým chudnutím nejde...napríklad...začneš ráno zdravo, obed OK, poobede si dáš sladkosť a na večeru už je to jedno, resp. piate cez deviate? Alebo je lepšie po poobednom mlsaní znova pokračovať v zdravej strave? Kľudne aj na kJ to prerátaj, aj na zdravý rozum, vždy Ti výjde, že je lepšie ísť dobre a sem-tam niečo zobnúť, ako buď ísť na 100%, alebo to neriešiť...