rozhodla som si založiť si vlastnú tému, pretože....
Naposledy som tu bola v roku 2009. V tom čase sa moja váha hýbala okolo 73kg. Občas sa mi dočasne podarilo niečo zhodiť, ale vždy som sa vrátila naspäť. Myslela som si, že už nemám šancu schudnúť, pretože som pri ničom nevydržala.
Za tých 8 rokov sa zmenilo veľa vecí... V roku 2012 sa mi podarilo dostať k vychýrenému výživovému poradcovi, ktorý mi spravil rôzne vyšetrenia a zostavil jedálniček na mieru. Podotýkam, že bol plne v súlade s Mirovými odporúčaniami

Ďalších 5 rokov sa motám v začarovanom kruhu plus mínus 3 kg od tejto váhy. Viem presne, ako sa mám stravovať, hýbem sa vcelku dosť, ale chýba mi motivácia dotiahnuť chudnutie dokonca a na želanej váhe vytrvať.
Mojími úskaliami sú: cestovanie (nezvládam stravu na rôznych výletoch a návštevách), hormonálne výkyvy (mávam celkom výrazné a vtedy porušujem diétny režim) a psychika. Vždy, keď sa začnem blížiť k prelomeniu 60kg, začne mi brďo v hlave šepkať "daj si niečo dobré, už nepotrebuješ chudnúť" alebo "budeš chudnúť od zajtra" a pod.
Rozhodla som sa teda zdieľať svoje chudnutie s vami, aby som sa necítila v tejto téme sama. Uvidíme, či stratégia zafunguje.
Tak do schudnutia, priatelia

Aktuálny stav:
29.10.2017 - váha 65,6kg, pás 83cm
Cieľ - 58kg, pás 73cm a menej