Ahojte, posielam pozdrav z Brna. Som tu len tak na krátko, vybrala som sa na jedno operné predstavenie. Poobede sa vraciam, ešte si dám v meste nejaké obedoraňajky a trocha sa tu potáram (lebo Brno mám rada) a potom späť do všedných dní. Ani by som nemala písať, akú večeru som si dala po opere - dve pivá a držkovú polievku. Ale zas, beriem to ako vitamíny B a proteíny
Ten predošlý výlet bol veľmi osobný. Ešte to v sebe spracovávam. Veď hádam niekedy napíšem, alebo porozprávam.
Inak všetko pokračuje po starom. Stále posilňujem - je to super a napriek veku to začina byť vidieť. S behaním teraz pokračujem skôr vo vnútri, na páse. Neviem, či ešte dnes večer po návrate, budem mať silu vybehnúť niekam do polí. Ale zajtra zas v posilke pokračujem.
Váha sa nateraz nehýbe. Mala som menšie výkyvy v stravovaní. Ale od zajtra by to malo byť opäť v starých koľajách.
Inak Dodo, v trénovaní behu mi nejde o rýchlosť. Skôr o vytrvalosť. Ak dám na jar 10km za hodinu, bude to len bonus, ale až tak mi na tom nezáleží