je tu ešte niekto? Hneď od začiatku sa priznávam, že tu nie som po prvýkrát. Kedysi som tu našla podporu, rady a pomoc, možnosť pokecať si s ľuďmi, ktorí zažívali niečo podobné. Dúfam, že aj po rokoch ste ešte tu a nájdem tu niečo podobné. Alebo ste už všetci štíhli ako prútiky a ja jediná sa roky motkám po tých mojich začarovaných hraniciach?

Pred niekoľkými rokmi som tu vystupovala ako Detmar, ale rozhodla som sa urobiť hrubú čiaru za všetkým, čo bolo a začať od začiatku. Preto aj nový profil. Vtedy dávno som začala chudnúť na podnet kamarátky, s ktorou sme boli v tomto fóre dosť aktívne a chudli sme spolu. Študovala som na vš a život bol gombička. O niekoľko rokov a pokusov o schudnutie sa dostávame k môjmu terajšiemu ja. Mám 32 rokov a 20kg nadváhu. Mám dcéru a aj dnes je život gombička...teda väčšinou

Priberať som začala paradoxne po pôrode. Udialo sa veľa vecí vtedy a ja som si to kompenzovala sladkým a vyjedaním. A už som sa nedokázala dostať do takého stavu, ako keď som chudla podľa tejto stránky. Pred pôrodom som pomocou počítania schudla 8kg za 3mesice a to som už bola mesiac tehotná

No pred týždňom som sa postavila na váhu a zistila som, že som "na vrchole" svojej veľkotonážnej histórie. A na druhej strane zase na dne svojej kondičky, čo sa ukázalo na ranných vychádzkach. Ledva fučím. Začala som si dávať pozor na stravu, vysadila sladké, slané a iné mlsky. Zatiaľ nepočítam, nechce sa mi a obmedzuje ma to. Chcem, aby strava slúžila mne a nie ja jej, k čomu som skĺzla pri počítaní. Myslíte, že sa to dá aj bez toho? A sľúbila som si každý deň pohyb. Buď prechádzka ráno (zatiaľ 2x cca 2,5km) alebo cvičiť cez deň. Po týždni svieti na váhe o pol kg menej. Vravím si, že to nič nie je, stačí trochu poľaviť a je to späť. Ale na začiatok fajn.
Tak mi držte palce a ozvite sa.
Ako sa vám darí? Máte nejaké odskúšané vychytávky, čo vám zabrali?
Pekný deň
Doro