Verila som este koncom minuleho roka, ze dnes budem hlasit pekny minus na vahe a budem spokojna.
Nuz clovek mieni, korona meni.
Este vzdy nie som uplne fit, pomaly sa snazim rozhybat, ale nejde to moc dobre. Jednak unava, slabost a potom kasel.
Na to, ze mi vobec nechutilo jest a takmer nic som nejedla, mi vaha takmer vobec neklesla, asi to bude tym, ze som bola takmer cele dni a noci len v posteli, jedine v polohe lezmo som sa nesla zadusit kaslom.
Bojim sa, ze som za tieto tyzdne tak zlenivela, ze sa nebudem vediet zas dat nejak do toho nasadenia, co som mala koncom roka.
V pondelok by som uz mala ist do prace, buduci tyzden dam asi este pokoj cviceniu, budem rada, ked prezijem v praci, ale stravu uz nejak riesit musim, len cuch a chut este nemam komplet dostupne, takze este mi nic moc nechuti. Napriklad kava, ta mi absolutne nechuti..a to boli moje ritualy kavickove, to mi chyba. Ale pozitivum zas, ani sladke mi nechuti, takze ani vianocnym kolacom som moc neublizila, kedze uz 30teho ma to chytilo.
No nist, idem ja lenosit. Na obed trosku vybehneme vonku, karantena nam skoncila 2 dni dozadu, tak konecne mozem naberat silu trosku vonku na vzduchu. Aj sniezik je, tak je to aspon take krajsie.