Tabuľka CHUDNUTIE A UDRŽIAVANIE VÁHY 2023
- Lenka6
Re: Tabuľka CHUDNUTIE A UDRŽIAVANIE VÁHY 2023
Ahoj gulinka… drž sa. Ozveš sa, keď najväčší chaos odoznie.
-
-
- Lenka6
Ahojte žienky, zapísala som nás
Dnes tak poskromne )
Pekný deň )
Dnes tak poskromne )
Pekný deň )
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Lenka6
AAhojte, ako sa Vám darí?
Nemyslím, len konkrétne číslo na váhe (aj keď sa blíži zapisovanie), ale celkovo. Obávate sa vianočného zhonu? Alebo toho, že budú všade lákadlá? Snáď niekto z vás zareaguje ...
Nemyslím, len konkrétne číslo na váhe (aj keď sa blíži zapisovanie), ale celkovo. Obávate sa vianočného zhonu? Alebo toho, že budú všade lákadlá? Snáď niekto z vás zareaguje ...
-
Ahoj Lenka,
mne osobne sa darí celkom dobre. Počet novopribúdajúcich diagnóz sa zastavil a počet umožnených krokov bez bolesti som len za posledných 5 týždňov viac ako zdvojnásobil.
Lákadlá boli vždy môj problém, no teraz (čomu som veľmi rád), akosi strácajú nado mnou svoju moc.
Prajem to isté aj Tebe...
mne osobne sa darí celkom dobre. Počet novopribúdajúcich diagnóz sa zastavil a počet umožnených krokov bez bolesti som len za posledných 5 týždňov viac ako zdvojnásobil.
Lákadlá boli vždy môj problém, no teraz (čomu som veľmi rád), akosi strácajú nado mnou svoju moc.
Prajem to isté aj Tebe...
- Lenka6
Ahoj dodo, to sa tak dobre číta A keď bude budúci rok tabuľka, nepridáš sa k nám? Ale je to na Tebe;)
-
Lenka,
neprihlásim sa do tabuľky, lebo som rád, že som na poslednú chvíľu ušiel prokrastinácii, (ktorá ma už tri roky naháňa), a preto na seba nechcem zobrať ani ten najmenší záväzok (-nahlasovanie), pokiaľ si úplne neodstránim všetky staré podĺžnosti. No a pri mojom minimálnom voľnom čase, budem rád, ak to všetko stihnem do roka poodstraňovať.
...ale budem Vám držať palce .
neprihlásim sa do tabuľky, lebo som rád, že som na poslednú chvíľu ušiel prokrastinácii, (ktorá ma už tri roky naháňa), a preto na seba nechcem zobrať ani ten najmenší záväzok (-nahlasovanie), pokiaľ si úplne neodstránim všetky staré podĺžnosti. No a pri mojom minimálnom voľnom čase, budem rád, ak to všetko stihnem do roka poodstraňovať.
...ale budem Vám držať palce .
- Lenka6
Mňa by zaujímalo, že čo presne robíš. Akú máš rutinu. Čo konkrétne sa snažíš zlepšiť. Ale to postupne by ma zaujímalo, ako sa Ti darí napredovať. A ďakujeme. Pekný večer.
-
Úplne presne som Ťa nepochopil. No snažím sa jednoducho prežiť, zvyšujúce sa dávky liečby tak, aby bola zároveň aj čo najúspešnejšia.
Čas mi ale posledné roky zaberá najmä chorá matka, o ktorú sa starám (aktívne viac ako 12 hodín denne). Voľakedy som chodil si aspoň na niektoré víkendy k synovi do hôr oddýchnuť, žiaľ no aj to pred pred pár týždňami prestalo platiť.
Čas mi ale posledné roky zaberá najmä chorá matka, o ktorú sa starám (aktívne viac ako 12 hodín denne). Voľakedy som chodil si aspoň na niektoré víkendy k synovi do hôr oddýchnuť, žiaľ no aj to pred pred pár týždňami prestalo platiť.
-
-
Hlásim dnes až 101,2kg.
Ďakujem za zápis, Lenka.
Ďakujem za zápis, Lenka.
10.1.2016 105,2 kg
14.6.2017 82,7 kg minimálna
1.7.2024 106,6 kg
14.6.2017 82,7 kg minimálna
1.7.2024 106,6 kg
-
Ahojte, Lenka, prosím Ta zapis mi 101kg. Aach no. Ďakujem, za zápis, a tým pádom za motiváciu.
- Lenka6
Dobré ránko,
tabuľka je hotová.
Zdenka, tento rok je Tvoj Darí sa ti, teda aj poctivo hlásiš
Miro, díky za nahlásenie.
žabka, ešte zabojujme
Všetkým prajem pekný adventný čas. Užite si trhy, sneh, prípravy na Vianoce, vyskúšajte nejaké nové jedlo alebo novú aktivitu. Ešte nás koniec roka niečim prekvapí a verím, že to bude pozitívne
AHojte
tabuľka je hotová.
Zdenka, tento rok je Tvoj Darí sa ti, teda aj poctivo hlásiš
Miro, díky za nahlásenie.
žabka, ešte zabojujme
Všetkým prajem pekný adventný čas. Užite si trhy, sneh, prípravy na Vianoce, vyskúšajte nejaké nové jedlo alebo novú aktivitu. Ešte nás koniec roka niečim prekvapí a verím, že to bude pozitívne
AHojte
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Lenka6, posledných pár týždňov to nie je až také ružové . Neznášam zimu a teraz, keď som prišla o vyše tretinu váhy sa to aj prejavuje. Je mi stále zima, chýba mi slnko, teplo... Zima mi vysáva energiu. Som unavená, vyčerpaná, nič sa mi nechce. Ani von . Ja som dieťa leta, potrebujem horúčavy, slnko, teplo...