Liečba

Príspevky na uvedené témy
Post Reply
lucina
Posts: 3
Joined: 03 Jan 2015, 23:40

Re: Liečba

Post by lucina » 06 Jan 2015, 16:09

mimka85 wrote:Ahojte.
Prosím vás, je tu niekto, kto by mi pomohol s jedálníčkom, zatiaľ skôr "na rozbehnutie"? Pribrať nepotrebujem. Chcela by som sa naučiť pravidelne a normálnejšie jesť, tiež prestať užívať laxatíva:-( Asi by som si potrebovala vytvoriť nejaký jedálníček, kde by som mala vypočítané koľko má každé jedlo kJ, aby som mala istotu, že to, čo mám naplánové môžem aj zjesť a nepriberiem z toho, lebo je to vypočítané a nemusím mať ani výčitky, zároroveň nebude potreba užiť laxatíva.
Viem si vypočítať kJ, len... akosi sa nemôžem k nejakému jedálníčku "dopracovať". Na jednej strane to potrebujem, na druhej strane je tu to nutkanie schudnúť, hoci ja si uvedomujem, že ak sa chcem raz z tejto choroby dostať, nemôžem ísť zasa s váhou dole. Nechcem už robiť kroky späť v liečbe.
(Mäso nejem, zatiaľ ani teplú stravu. Skôr by som asi na začiatok začala s nejakými kašami, ovocie, zelenina, zelenin. šaláty, jogurty, 30% eidam...).

Mám 28 rokov, výška 169cm a momentálne 51kg.
Ďakujem.
ahoj mimka 85, k tomu jedálničku na rozbehnutie a k nepotrebe užiť "laxatíva", môžeš sa tešiť na mirovu knihu -jedálniček na 30 dni- keď mu to v pohodke pôjde dal avízo že v priebehu januára by mala byť, zatiaľ keď chceš by si si mohla omrknúť aj od mudr.bukovského 30 dňový -manuál zdravého chudnutia, buď na udržanie váhy, alebo na klidné papkanie bez strachu priberania a na laxatíva zabudnúť, tiež som s nimi dávno- pradávno behala...

Post Reply