GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Diskusia o tom, čo variť, piť, jesť. V tomto fóre sa prevažne diskutuje o receptoch, čo komu chutí, čo radi varíme.
Post Reply
User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 05 Sep 2015, 22:35

Ahojte,
to, že chudneme, neznamená, že nemôžeme jesť aj dobré veci, ulahodiť chuťovým bunkám a pritom si ustrážiť príjem.

Zakladám si túto témičku, kde si budem dávať recepty, ktoré používam pri mojom chutnutí, sú to recepty, ktoré bežne nájdete na internete, sú mnou odskúšané, prípadne trochu pozmenené.

Nakoľko budem niektoré jedlá časom opakovať a nechce sa mi ich opätovne vážiť, budem tu mať pokope už navážené potraviny .

Budem rada, ak budú niekoho mnou navážené a odfotené recepty inšpirovať, ale treba mať napamäti, že gramy a dávky sú prispôsobené môjmu príjmu a ten je:

za deň ...........................8.300 KJ 90B 70T 250S
v jednom jedle ................ 1.660KJ 18B 14T 50S


Nakoľko je ťažšie presne zopakovať recept s naváženou zeleninou, pretože nie vždy je k dispozícii presne taká zelenina, ako je v recepte, alebo nie každý má rád takú zeleniu, budem počítať príjem v jednom jedle bez započítania zeleniny, tú si ku každému jedlu treba doplniť, najlepšie v množstve 200 gramov.

Ak zmeníte niektorú zo zložiek, je potrebné prepočítať hodnoty.

Pre ľahšie sledovanie dávam na začiatok zoznam receptov ( budem ich postupne doplňať )

Dobrú chuť 

1.CVIKLOVÝ ŠALÁT S KNACKEBROTOM.......................................str.1
2.ŠPENÁTOVÉ PALACINKY......................................................str.1
3.TOFU GULIČKY ................................................................str.1
4.DOMÁCE JOGURTY............................................................str.1
5.WAFLE Z OVSENÝCH VLOČIEK S DOM. JOGURTOM A JABLKOM ........str.1
6.POHÁNKOVÁ KAŠA S NÍZKOTUČNÝM MLIEKOM............................str.1
7.HRUŠKOVÝ POHÁR ...........................................................str.1
8.PROSOVÁ KAŠA S MAKOM....................................................str.1
9.KNACKEBROT S VAJÍČKOVOU NÁTIERKOU.................................str.1
10.JABLKOVO-MAKOVÉ OVSENÉ KOLÁČIKY..................................str.1
11.BULGEROVÉ MORČACIE RIZOTO S KEČUPOM............................str.1
12.ŠOŠOVICOVÉ KARBONÁTKY................................................str.1
13.MAKOVÝ BANÁN S JOGURTOM............................................str.1
14.CÍCEROVÉ PALACINKY S BANÁNOM .....................................str.2
15.KURACIE PRSIA V SLADKEJ OMÁČKE.....................................str.2
16.POMARANČOVÝ TANIER...................................................str.2
17.KNACKEBROT S FRANCÚZSKOU NÁTIERKOU............................str.2
18.BÁBOVKA Z OVSENÝCH VLOČIEK.........................................str.2
19.OVSENÁ BÁBOVKA S JOGURTOM.........................................str.2
20.MAKOVÉ MUFFINY Z OVSENÝCH VLOČIEK...............................str.2
21.MAKOVÉ MUFFINY S MLIEKOM............................................str.2
22.KUKURIČNÉ WAFLE S TOFU...............................................str.2
23.RUKOLOVÝ ŠALÁT S MACESOM ...........................................str.2
24.OMELETA S CIBUĽOU A KNACKEBROTOM................................str.2
25.SLADKÉ KURACIE PRSIA S RYŽOU.........................................str.2
26.CUKETOVÉ WAFLE..........................................................str.2
27.KRUPICOVÁ KAŠA ...........................................................str.2
28.MAKOVÉ GULIČKY...........................................................str.2
29.PIZZA S TUNIAKOM..........................................................str.3
30.TVAROHOVÉ ŠÚLANCE S DŽEMOM.........................................str.3
31.CUKETOVÉ KOLIESKA V HRAŠKE...........................................str.3
32.OTRUBOVÁ OMELETA S COTTAGE CHEESE...............................str.3
33.SLIVKOVÝ DIÉTNY ŠTEDRÁK................................................str.3
34.SLIVKOVÉ DIÉTNE GULE.....................................................str.3
35.ŠPALDOVÁ VIANOČKA.......................................................str.3
36.ŽEMLOVKA ZO ŠPALDOVEJ VIANOČKY....................................str.3
37.CUKETOVO-SYROVÉ TOLIARE..............................................str.3
38.ZLEPOVANÝ KNACKEBROT..................................................str.3
39.SLIVKOVÝ CHLEBÍK ..........................................................str.3
40.HRUŠKOVÝ CHLEBÍK ........................................................ str.3
41.DOMÁCI KNACKEBROT (ZÁKLADNÝ)........................................str.3
42.KURACÍ ŠALÁT S DOMÁCIM KNACKEBROTOM..............................str.4
43.PŠENOVÉ PALACINKY SO SLIVKAMI A MAKOM.............................str.4
44.DOMÁCA ŠPALDOVÁ TORTILLA..............................................str.4
45.SLADKÁ PIZZA.................................................................str.4
46.LEČO S VAJÍČKOM.............................................................str.4
47.ZDRAVÁ ŠTRÚDLA.............................................................str.4
48.BANÁNOVO WAFLE S MAKOM ...............................................str.4
49.DOMÁCA CELOZRNNÁ TORTILLA S TUNIAKOM ............................str.4
50.PLNENÁ PARADAJKA S COTTAGE CHEESESOM A VAJÍČKOM..............str.4
51.ŠPALDOVÉ REZANCE S MAKOM...............................................str.4
52.ŠPENÁTOVÁ PIZZA.............................................................str.4
53.RÝCHLE MAKOVÉ PUPÁKY....................................................str.4
54.SANDWICHOVE OPEKANÉ RULIČKY..........................................str.4
55.JABLKOVÁ KAŠA...............................................................str.4
56.CELOZRNNÉ REZANCE S VAJÍČKOM.........................................str.4
57.RYŽOVÉ CESTOVINY S TUNIAKOM...........................................str.5
58.ŠPALDOVÝ JABLKOVÝ MRIEŽKOVNÍK........................................str.5
59.ŠPALDOVÝ JABLKOVÝ MRIEŽKOVNÍK S MAKOM............................str.5
60.OVSENÝ CHLIEB................................................................str.5
61.CUKETOVO-KOKOSOVÝ KOLÁČ S HRUŠKAMI................................str.5
62.ĽADOVÝ ŠALÁT S TUNIAKOM..................................................str.5
63.CELOZRNNÝ CHLIEB S TUNIAKOVOU NÁTIERKOU..........................str.5
64.PEČENÝ CÍCER..................................................................str.5
65.MOZZARELLOVÉ ŠPÍZY.........................................................str.5
66.KNACKEBROT VO VAJÍČKU....................................................str.5
67.KEFÍROVÉ MUFFINY............................................................str.5
68.KOKOSOVÉ GULIČKY...........................................................str.5
69.DOMÁCE OVSENÉ KEKSÍKY.....................................................str.5
70.ZLEPOVANÉ OVSENÉ KEKSÍKY.................................................str.5
71.TOFU KOLÁČ.....................................................................str.5
72.CVIKLOVÉ ZDRAVŠIE LANGOŠE................................................str.6
73.CVIKLOVÁ ZDRAVÁ PIZZA......................................................str.6
74.KARFIOLOVÝ CHLIEB............................................................str.6
75.KARFIOLOVÉ ŽEMLIČKY.........................................................str.6
76.KARFIOLOVÁ PIZZA..............................................................str.6
77.CUKETOVÁ ROLÁDA S JAHODAMI .............................................str.6
78.MANGOVO-BANÁNOVÝ PUDING ...............................................str.6
79.AVOKÁDOVO-BANÁNOVÝ PUDING ............................................str.6
80.CELOZRNNÉ REZANCE S TVAROHOM A ORECHAMI..........................str.6
81.KOKOSOVÝ TVAROH S MANDARÍNKOU .......................................str.6
82.KAŠA S PROTEÍNOM ............................................................str.7
83.ORECHOVÝ TVAROH S BANÁNOM ............................................str.7
84.MOJA DOMÁCA INSTATNÁ KAŠA ORIEŠKOVÁ................................str.7
85.TVAROHOVO - OTRUBOVÝ CHLIEB............................................str.8
86. KARFIOLOVÁ ŠKVARENICA SO SÓJOVOU SALÁMOU................str.8
87.FIT ČOKOLÁDOVÝ TERMIX PRE ČOKOHOLIKA..............................str.8
Recept .....................................................................str.
Last edited by gulinka on 31 Oct 2021, 20:59, edited 48 times in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 05 Sep 2015, 22:46

CVIKLOVÝ ŠALÁT S KNACKEBROTOM
IMG_20150904_172008.jpg
Máme tu recept vhodný pri chudnutí. Príprava je nenáročná na čas, akurát varenie cvikle nám zaberie nejaké minúty. Tiež si ju môžme uvariť večer a na ráno máme pripravenú surovinu.
Cviklu si najprv dobre vydrhneme v studenej vode kefkou. Varíme ju v šupke. Najlepšie je zapariť ju horúcou vodou a variť ju čo najkratšie, aby sa zachovalo čo najviac vitamínov...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/cviklovy ... ckebrotom/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 22 Nov 2015, 13:26, edited 1 time in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 05 Sep 2015, 23:21

ŠPENÁTOVÉ PALACINKY
IMG_20150830_193059.jpg
V tomto recepte na palacinky, som použila mrazený špenát. Samozrejme lepšie by bolo keby ste mali k dispozícií čerstvý špenát. Ale nie vždy sa nám podarí zabezpečiť si všetko čerstvé, sezóna nepopustí a tovar v obchodoch nás niekedy aj odradí svojou kvalitou...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/spenatove-palacinky/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 22 Nov 2015, 20:47, edited 1 time in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 06 Sep 2015, 00:15

TOFU GULIČKY
IMG_20150901_173955.jpg
Ak patríte medzi tých, ktorí vyhľadávajú tofu recepty, máme tu dnes jeden pre vás. Tofu budeme aj trochu ochucovať a príprava je celkom jednoduchá...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/tofu-gulicky/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 31 Oct 2021, 21:20, edited 3 times in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 06 Sep 2015, 19:32

DOMÁCE JOGURTY


DOMÁCI PLNOTUČNÝ JOGURT

Dnes tu máme recept na domáci jogurt. Postup je jednoduchý a vôbec to nie je zložité, ako by sa mohlo zdať. Pri príprave treba dodržiavať prísnu hygienu. Všetky nádoby, lyžičky a iné miešadlá treba poriadne vyumývať v horúcej vode...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/domaci-plnotucny-jogurt/



DOMÁCI NÍZKOTUČNÝ HUSTÝ JOGURT

Suroviny:
1000g nízkotučného mlieka
60g bieleho smotanového jogurtu ( TAMI)
60g nízkotučného sušeného mlieka

Postup:
Mlieko zmiešame so sušeným mliekom tak, aby neboli žiadne hrčky a ohrejeme na sporáku na 40stupňov. Odstavíme a pridáme jogurt, premiešame.
Vylejeme do pohárikov a zapneme jogurtovač. Po 12-tich hodinách je jogurt hotový.
Ak nemáme jogurtovač, poukladáme poháriky ( keď som nemala jogurtovač, používala som sklenené poháriky z ovčích jogurtov, ktoré sa bežne predávajú) na plech a dáme do rúry. Zapneme ju na 40stupňov, necháme ohrievať, pokiaľ sa nám dá, najlepšie niekoľko hodín. Potom poriadne poprikrývame uterákmi, aby sa udržiavali poháriky v teple. Po 12 hodinách je jogurt hotový.
Keď sa nevyrába jogurt v jogurtovači, pri jedení sa trochu ťahá, ale to je len estetický detail.

Hodnoty:
100g......252,3KJ......B 4,66g....T 0,589g........S 6,63g


DOMÁCI NÍZKOTUČNÝ RIEDKY JOGURT

Suroviny:
1000g nízkotučného mlieka
60g bieleho smotanového jogurtu ( TAMI)


Postup:
Mlieko ohreje na sporáku na 40stupňov. Odstavíme a pridáme jogurt, premiešame.
Vylejeme do pohárikov a zapneme jogurtovač. Po 12-tich hodinách je jogurt hotový.
Ak nemáme jogurtovač, poukladáme poháriky ( keď som nemala jogurtovač, používala som sklenené poháriky z ovčích jogurtov, ktoré sa bežne predávajú) na plech a dáme do rúry. Zapneme ju na 40stupňov, necháme ohrievať, pokiaľ sa nám dá, najlepšie niekoľko hodín. Potom poriadne poprikrývame uterákmi, aby sa udržiavali poháriky v teple. Po 12 hodinách je jogurt hotový.
Keď sa nevyrába jogurt v jogurtovači, pri jedení sa trochu ťahá, ale to je len estetický detail.
Jogurt pripravený bez sušeného mlieka je veľmi riedky, ale má nízke hodnoty.

Hodnoty:
100g......180KJ......B 3g....T 0,5g........S 4g



DOMÁCI POLOTUČNÝ SMOTANOVÝ JOGURT

Suroviny:
1000g polotučného mlieka
60g bieleho smotanového jogurtu ( TAMI)
60g polotučného sušeného mlieka
250g smotany na šľahanie ( 30% )

Postup:
Mlieko zmiešame so sušeným mliekom a smotanou tak, aby neboli žiadne hrčky a ohrejeme na sporáku na 40stupňov. Odstavíme a pridáme jogurt, premiešame.
Vylejeme do pohárikov a zapneme jogurtovač. Po 12-tich hodinách je jogurt hotový.
Ak nemáme jogurtovač, poukladáme poháriky ( keď som nemala jogurtovač, používala som sklenené poháriky z ovčích jogurtov, ktoré sa bežne predávajú) na plech a dáme do rúry. Zapneme ju na 40stupňov, necháme ohrievať, pokiaľ sa nám dá, najlepšie niekoľko hodín. Potom poriadne poprikrývame uterákmi, aby sa udržiavali poháriky v teple. Po 12 hodinách je jogurt hotový.
Keď sa nevyrába jogurt v jogurtovači, pri jedení sa trochu ťahá, ale to je len estetický detail.

Hodnoty:
na 100g......464,82KJ......B 4,19g....T 7,62g........S 6,01g



DOMÁCI POLOTUČNÝ JOGURT

Suroviny:
1000g polotučného mlieka
60g bieleho smotanového jogurtu ( TAMI)
60g polotučného sušeného mlieka

Postup:
Mlieko zmiešame so sušeným mliekom tak, aby neboli žiadne hrčky a ohrejeme na sporáku na 40stupňov. Odstavíme a pridáme jogurt, premiešame.
Vylejeme do pohárikov a zapneme jogurtovač. Po 12-tich hodinách je jogurt hotový.
Ak nemáme jogurtovač, poukladáme poháriky ( keď som nemala jogurtovač, používala som sklenené poháriky z ovčích jogurtov, ktoré sa bežne predávajú) na plech a dáme do rúry. Zapneme ju na 40stupňov, necháme ohrievať, pokiaľ sa nám dá, najlepšie niekoľko hodín. Potom poriadne poprikrývame uterákmi, aby sa udržiavali poháriky v teple. Po 12 hodinách je jogurt hotový.
Keď sa nevyrába jogurt v jogurtovači, pri jedení sa trochu ťahá, ale to je len estetický detail.

Hodnoty:
100g......292,68KJ......B 4,68g....T 2,625g........S 6,68g
Bez pridania sušeného mlieka 207,36KJ....B 3,19g....T 1,98g.....S4,57g



DOMÁCI PLNOTUČNÝ SMOTANOVÝ JOGURT

Suroviny:
1000g plnotučného mlieka
60g bieleho smotanového jogurtu ...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/domaci-p ... vy-jogurt/
Last edited by gulinka on 10 Dec 2015, 17:30, edited 4 times in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 06 Sep 2015, 23:01

WAFLE Z OVSENÝCH VLOČIEK S DOMÁCIM JOGURTOM A JABLKOM
IMG_20150906_100911.jpg
Ovsené vločky majú veľmi veľa predností pred inými obilninami:
•nízky glykemický index – zasýtia nás na dlhšiu dobu,
•vysoký obsah vlákniny – dôležitej na správne trávenie...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/wafle-z- ... -jogurtom/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 22 Nov 2015, 21:05, edited 1 time in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 07 Sep 2015, 09:08

POHÁNKOVÁ KAŠA S NÍZKOTUČNÝM MLIEKOM ( HUSTEJŠIA)

Suroviny:
pohánková kaša ( instatná) 45g
nízkotučné mlieko 200g
med 12g
vlašské orechy 16

Postup:
Mlieko a pohánkovú instantnú kašu spolu zmiešame, ohrejeme, vylejeme do misky alebo na tanier a polejeme medom. Takto sa mi to zdá sladšie, ako primiešať med priamo do kaše. Už len posypať orieškami.
A samozrejme nezabudnúť na zeleninku - aspoň 200g.
Zeleninu vždy konzumujte ako prvú.

Hodnoty:
1631Kj......B 14.9....T10.5...S49.3


POHÁNKOVÁ KAŠA S NÍZKOTUČNÝM MLIEKOM ( REDŠIA )

Suroviny:
pohánková kaša ( instatná) 40g
nízkotučné mlieko 280g
med 12g
vlašské orechy 15

Postup:
Mlieko a pohánkovú instantnú kašu spolu zmiešame, ohrejeme, vylejeme do misky alebo na tanier a polejeme medom. Takto sa mi to zdá sladšie, ako primiešať med priamo do kaše. Už len posypať orieškami.
A samozrejme nezabudnúť na zeleninku - aspoň 200g.
Zeleninu vždy konzumujte ako prvú.

Hodnoty:
1654KJ.....B 16.4g.....T 9.8g.....S 49.1g

Obrázok:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 05 Dec 2015, 12:40, edited 3 times in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 07 Sep 2015, 09:29

POHÁNKOVÁ KAŠA S POLOTUČNÝM MLIEKOM
IMG_20150907_082312.jpg
Pohánka sa v poslednom čase vracia do našich jedálničkov. Nie je to obilnina, ako by mnohých z nás napadlo, ale tí znalší vedia, že je skôr príbuzná šťaveľu alebo rebarbore. Zatiaľ, čo dávnejšie bola považovaná za potravu chudobných, dnes ju jej výživové zloženie zaraďuje medzi najvyššie stupienky...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/pohankov ... m-mliekom/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 22 Nov 2015, 21:12, edited 1 time in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 08 Sep 2015, 11:10

HRUŠKOVÝ POHÁR


celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/hruskovy-pohar/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 31 Oct 2021, 21:19, edited 4 times in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 09 Sep 2015, 10:13

PROSOVÁ KAŠA S MAKOM


proso 40g
nízkotučné mlieko 250g...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/prosova-kasa-s-makom/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 31 Oct 2021, 21:17, edited 3 times in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 09 Sep 2015, 11:27

KNACKEBROT S VAJÍČKOVOU NÁTIERKOU

Dnes vám ponúkam veľmi jednoduchý recept na vajíčkovú nátierku. Stačí mať po ruke uvarené vajce a zopár ingrediencií...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/knackebr ... natierkou/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 31 Oct 2021, 21:21, edited 3 times in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 10 Sep 2015, 08:37

JABLKOVO-MAKOVÉ OVSENÉ KOLÁČIKY

Suroviny:
jablká 120g
ovsené vločky 30g
mak 22g
tvaroh 50g...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/jablkovo ... -kolaciky/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 31 Oct 2021, 21:23, edited 3 times in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 11 Sep 2015, 08:53

BULGUROVÉ MORČACIE RIZOTO S KEČUPOM

Suroviny:
bulgur 30g
morčacie mäso (prsia) 60g
kečup Hellmanns so steviou 40g
olej olivový 12g
cibuľa 50g...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/bulgurov ... s-kecupom/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 10 Dec 2015, 17:20, edited 3 times in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 11 Sep 2015, 09:44

ŠOŠOVICOVÉ KARBONÁTKY

Šošovica je spomedzi strukovín, najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Máme ju k dispozícií po celý rok, to je výhoda, nemusíme bežať po čerstvú do obchodu :-). Jedno, dve vrecká sa v domácnosti nestratia, hlavne vo chvíli, keď nevieme, čo na tanier...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/sosovicove-karbonatky/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 31 Oct 2021, 21:24, edited 3 times in total.

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: GULINKA - odvarené, odpečené, odskúšané

Post by gulinka » 11 Sep 2015, 09:56

MAKOVÝ BANÁN S JOGURTOM

Suroviny:

banán 120g
mak 30g
nízkotučný (domáci) jogurt 130g...
celý text s potrebnými surovinami a postupom na prípravu nájdete na:
https://bibi.sk/fitness-recepty/makovy-banan-s-jogurtom/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by gulinka on 10 Dec 2015, 17:19, edited 2 times in total.

Post Reply