Tentokrát to dokážem!

Tu si môžete držať osobné prehľady o zhodených kilách, zaznamenávať priebeh chudnutia, úspechy, neúspechy.
Post Reply
User avatar
mucinka95
Posts: 1569
Joined: 11 Mar 2009, 20:43

Tentokrát to dokážem!

Post by mucinka95 » 18 Nov 2015, 23:57

Ahojte,prežila som tu už toho veľa. Uspech i neuspech.Srandu i depku. NAjstarsi syn mal osem mesiacov ked som sem prisla prvý krat. Otehotnela porodila, trochu schudla ,znova otehotnela porodila a už uspešne dva a pol roka priberam. Prichytila som sa pritom ,že sa vyhybam pohybu a kukam kde uložt moj nie najmensi zadok. Bolia ma nohy... . Zadycham sa ked idem po schodoch a deti posielam po kazdu malickost. NIe, nerobim z nich detskych otrokov, aj poupratujem ,navarim a postaram sa o rodinku len nejak zabudam na seba.No citim sa tak zle,že skratka musim schudnut ked nie na idealnu vahu aspon na nejaku normalnejsiu.
TAk mam 33 rokov 163 cm a predpokladam ,ze 102 kg dufam ,ze nie viac :roll:

Nova tema, novy ludia a dufam bude aj zo mna novy clovek. thumb1
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg

User avatar
slivka.m
Posts: 200
Joined: 11 Apr 2015, 04:32

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by slivka.m » 19 Nov 2015, 07:52

Mucinka držím palce na nový reštart
Máš super názov,takže to tentokrát musíš dokázať. Ja som tiež chudla zo 105kg,síce to ide pomaly,ale hlavne že dobrým smerom.
Tak prajem,nech si čo najskôr dvojciferná-je to fajn pocit pokoriť stovečku a verím,že za chvíľku ma dobehneš :bigradost:
A aké si si dala nové ciele-nemyslím ohľadom váhy, ale skôr stravy a tak...

User avatar
daka
Posts: 4551
Joined: 13 Jun 2015, 22:05

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by daka » 19 Nov 2015, 08:06

Mucinka, nech sa ti dari, nech to ide dole a prec od teba. Deti potrebuju zdravu a vitalnu maminku
krasny den
:brechmajster:
vyska 165cm, vek 57


Je to cesta..

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by gulinka » 19 Nov 2015, 08:43

AHoj Mucinka,
nová téma ... áno
nový ľudia... podakto možno aj z tých, čo si už poznala, hlavne Miro ostáva ako stálica toothsmile thumb1
tie problémy - tiež som mala 100 a viem, ako sa s tými kilami človek cíti, teraz ich mám trošku menej a aj tak fučím ako slon do schodov, treba s tým niečo robiť, pretože to už nie je len o pocitoch, je to už aj o tom srdiečku a ostatných orgánov, ktoré sú nadbytočne zaťažované a neposlednom rade kvôli našim detičkám.
Tak máš tri detičky, ak dobre rátam toothsmile
Akú budeš mať nastavený príjem KJ a BST? Ako ti to podľa tabuliek teraz vychádza?
Verím, že to zvládneš, ak nie už kvôli sebe, tak kvôli deťom, potrebujú zdravú maminku.
A ak sa ti aj nebude dariť, nezúfaj, nikto tu nejde priamo cestou, každý príde sem-tam ( niekto aj častejšie toothsmile ) na nejakú tú zákrutu, možno aj obchádzku.
Ale dôležité je, že sú tu ľudia, ktorí ti vždy ukážu ten správny smer thumb1

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by gulinka » 19 Nov 2015, 08:44

Miska.m
ty ešte chudneš? Daj niečo o sebe vedieť, ako sa máš, ako sa ti darí, ako žiješ... ;)

User avatar
slivka.m
Posts: 200
Joined: 11 Apr 2015, 04:32

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by slivka.m » 19 Nov 2015, 13:19

gilinka myslíš mňa? Prečo,že či ešte? Trošku ale slimačím tempom :unava:
Ja vás kukávam,len málo kedy reagujem aj rozmýšlam,že si niekedy založím tému-len nejak mám toho veľa tak možno neskôr...
ale do tabuľky sa poctivo zahlasujem xpckx ;)

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by gulinka » 19 Nov 2015, 13:55

:-) áno, teba,
neboj, viacerí máme tempo umierajúceho slimáčika ;).
Som ťa minule pozerala, že či si tu niekde nepísmenkovala a nenašla som nič, v tabuľke som si ťa, pravdu povediac, nevšimla, nepozerala som tam.
Jáááj... výhovorka... všetci toho máme veľa... pekne založ témičku a rozhýb :unava: kostičky thumb1

User avatar
mucinka95
Posts: 1569
Joined: 11 Mar 2009, 20:43

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by mucinka95 » 21 Nov 2015, 23:17

Ahojte dievcata,som velmi rada, ze sem niekto nakukol. Nemam cas sem chodit kazdy den ale budem sa snazit aspon par krat do tyzdna sa budem snazit.Gulinka, ano mam 3 chalanov . A viem ,ze clovek tu dostava velku podporu.Ako som si vsimla, ty si uz porazila peknych par kíl .A mas vela pozityvnych prispevkov tesim sa na spolocne chudnutie. thumb2
Slivka teba som tusim stretala aj pri minulých pokusoch pokusoch. ;)
Co sa tzka stravy ,mam zatial doma knihu Mirovu Jedalnicek na chudnutie a tu studujem.No aj tak si v prvom rade musim najst to co je pre mna to prave orechove.Po minulych pokusoch sme uz priebezne prestali cela rodina jest bravcove maso.Papame len morcacinu ryby a obcas hovadzinu. Urobila som si zasobu mrayenej aj cerstvej zeleninky.Najvacsim problemom je pitie, pravidelnost v jedeni a samozrejme SLADKE xmurx .No dnes konecne po tyzdni som konecne do seba naliala 2 l vody. DNesne jedlo maaalo.AJ bez pocitania:RAno biely jogurt s lyžičkou medu a ovsakmi a hrozienkami. Potom kalerab.NA obed paradajkova polievka :roll: Olovrant pomaranc a na veceru pstruh na olivovom oleji s uhorkou a knekenbeotom.Slubujem,ze zajtra to bude lepsie. NA rano planujem ten jogutr a ovsaky, na obed morcacie prsia zo zeleninou a zemiakmi v alobale na veceru obed.Olovrant a desiatu planujem ale este neviem co :roll: :Co sa tyka pohybu musim najst odvahu a chcela by som zacat chodit aspon 2x do tyzdna na plavaren. -vovode-
Tak na dnes stacilo.Zajtra dam vediet ako som natom ;)
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg

User avatar
slivka.m
Posts: 200
Joined: 11 Apr 2015, 04:32

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by slivka.m » 22 Nov 2015, 05:31

gulinka prepáč až teraz som si všimla,že som ti aj meno dokolomila.
Pamätáš si dobre-písavala som a kedysi dosť často,len som mala trošičku iný nick,ale mala som aj aktívnú tému,do ktorej som skoro každý deň zhodnocovala ako sa mi darí,pýtala rady od skúsených a tak a samozrejme som vždy začínala na pitnom režíme čo bolo u mňa naj.problém xmurx xchlastx
Vtedy tu bolo ešte veľa ľudí mne známych ako Tiny, Rozalka, Mimma, Priska...
ale nebojte sa kukávam a všetkým držím palčeky,len keď už večer po 18h prídem z práce,tak sme sa skoro vždy išli s mužikom preísť, alebo som sa pustila do varenia, upratovania...a už som nechcela tráviť čas na internete xpckx
Mucinka mne pomáhalo,že som si ciele dávala tak nejak postupne..napr.keď som mala problém hlavne s pitným režímom--) tak som si to dala ako prvé a keď ako tak som si na to zvykla tak som dala ďalší a tak ďalej, ale zas by som sa mala k tomu vrátiť xdancex

User avatar
rozalka
Posts: 4608
Joined: 09 Apr 2010, 10:50

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by rozalka » 22 Nov 2015, 07:44

ahoj slivka.m
ako si ma potešila xstrechx , neboj, ja som stále tu, ibaže pod iným nikom, schudnutých 28kg , si držím stále. Odhalili ma na fóre, a už som nevedela tak bezprostredne písať a vyjadriť svoje pocity, Miro a Tinka ma zaradili pod iným nikom. Bojujem stále, ide to , ale už pomaly, však nevadí, dôležitý je správny smer. Krvné testy mám výborné, a cítim sa na tomto stravovaní veľmi dobre.
Teba si pamätám veľmi dobre, držím palce, nech sa Ti darí dosiahnuť svoju vysnívanú váhu.
Tinka, žije svoj športový svet ako chudá, ak ju poprosím o niečo, vždy sa mi ozve, je veľmi ochotná, priska je tu naďalej, robí trénerku, Mimka sa pár krát objavila, ale neviem čo s ňou je.
ahoj

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by gulinka » 22 Nov 2015, 09:40

AHojte dievčatá
Slivka, áno, viem, že si mala iný nik, ale tak moc si ho zase nezmenila, hlavne tú krásnu štíhlu trblietajúci sa žienku na tvojom avatare thumb1 pevne verím, že raz tak budeš vyzerať.

Rozálka - hm... tiež som rozmýšľala, že niekedy píšem také veci, podľa ktorých som dosť ľahko identifikovateľná pre niekoho, kto žije v mojom okolí, ale snažím sa kontrolovať, čo píšem. Je nepríjemné, keď niekto z tvojho najbližšieho okolia ( napríklad susedka chichi) číta to, čo si tu píšeme, treba na to pri písmenkovaní myslieť. Ale tak to, čo píšem ja, vidia všetci naokolo, že som takáto bije do očí už z diaľky a či si to už niekto spojí s mojimi pocitami alebo nie, nič to nemení na skutočnosti, že musím na sebe pracovať.
Rozálka, ak ten, kto ťa odhalil, sa k tomu postavil negatívne, alebo ti narobil nejaké nepríjemnosti alebo ťa zahanbil, je to len preto, že je ten človek nešťastný a že ti závidel, že si dokázala na sebe pracovať, že si sa znažila o zmenu, že si chcela byť iná, krajšia, chudšia a hlavne zdravšia.
To by mi mu predsa nespravila takú radosť, aby vyhral. Len xbehx xbehx xbehx ďalej, raz budeš hviezda ako Miro :D :D :D :D a nebudeš sa báť dať svoju fotku priamo na prvú stranu napríklad aj v tomto fóre thumb1 ( teda ak sa Mirko kúsok posunie :D )

Mucinka - joj, Mucinka... keby si vedela, ako mi vždy zapne žiarlivostný gombíček v hlave, keď niektorá z vás napíše, že nenaplnila ani svoj denný príjem... no prečo ja musím stáť na tej druhej strane? Ktovie, či to niekedy raz napíšem aj ja, že som nenaplnila svoj príjem :D . zatiaľ je problém ten príjem stlačiť do požadovaného :roll: .
Tým ti chcem napísať, že vždy to môže byť horšie, ja viem, že pre teba donútiť sa jesť je rovnako ťažké ako pre mňa donútiť sa nejesť.
Píšeš, že máš chuť na sladké, na desiatu si toho mala veľmi máličko, čo keby si skúsila si dať tie vločky prevariť do mlieka, pridala trochu orechov a medu, budeš mať chutné jedlo a budeš mať vlastne aj "sladkosť".
Ja viem, že pri 3 chlapcov máš určite veľmi málo času, ale netrvá to dlhšie, ako 15 minút aj s chladnutím.
Ako to zvládaš s tými 3 chalanmi, ja mám iba jedného chlapca a jedno dievča, ale spolu sú ako stádo koníkov....a ty 3 chalanov... klobúk dolu. Zrejme pri nich moc času na seba a na chudnutie nemáš.
Budem sa tešiť na akékoľvek písmenká, čo napíšeš, obzvlášť na tie pozitívne.
A k tomu pitiu, aj Daka má problém s pitím, určite ti nejaké triky poradí, tiež sa učila veľa piť thumb1

User avatar
mucinka95
Posts: 1569
Joined: 11 Mar 2009, 20:43

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by mucinka95 » 22 Nov 2015, 09:43

SLIVKA, s mimkou tu bolo naozaj veselo.Aj ja som si snou pismenkovala a bolo to naozaj skvele.Chybaju mi tu ludiA s ktorými to bolo aj trochu odlahcene chudnutie ale zas verim,ze sa tu najdu novy. S tymi postupnymi cielmi mas pravdu,vzdy ked som stym sekla naraz, zlyhala som.TAento krat idem nato s rozumom.Studiom a postupnym zaradovanim do zivota .Dufam to bude spravna cesta. CO sa tyka vahy je pre mna podstatne dostat sa pod 96 kg tato vaha je podla predchadzajucich skusenosti hranicna aby som dokazala fungovat teda moje telo trochu zivsie.POtom si dam dalsi ciel.
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg

User avatar
mucinka95
Posts: 1569
Joined: 11 Mar 2009, 20:43

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by mucinka95 » 23 Nov 2015, 21:24

Včerajší deň celkom fajn len voda ajajajaj.A keď nebola voda bola strasna bolesť hlavy a popritom strašná chuť na sladké. Dnes ráno som nestíhala koli mojmu prostrednemu šuchtavému potomkovi.Ktorý sa mi snažil cele rano vysvetlovat , ze sa mu zle otvaraju ocka a ja jemu zas ,ze najstarsi bude mat v skole zle ak pride po zvoneni.No prosto kocurkovo na entu.A samozrejme bez ranajok.KAtastofa .Ani netrba pisat co nasledovalo.AAAALe ja sa nevzdam a hodlam bojovat proti sebe aj proti polenam co mi obcas hadzu pod nohy moji milovani potomkovia :bigradost:
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg

User avatar
gulinka
Posts: 2559
Joined: 16 Jul 2011, 09:05

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by gulinka » 24 Nov 2015, 10:22

Mucinka,
to ráno poznám... naša školáčka sa tiež nevie dostať ráno z postele, ale tak aj ja vstávam hrozne, zvoní mi prvý budík, druhý budík o 5 minút, potom znova o 5 minút a znova o 5 minút.....a o hodinu na ten prvý budík vstanem ;)
ja však mám výhodu, že zoberie, teda keď je ráno doma, do školy školáčku manžel a my s malým si už môžeme vyrábať raňajky aké chceme thumb1
ale tak aj mne za pár mesiacov toto pohodlíčko skončí a budem si musieť zvyknúť na iný režim a hlavne si nejaký nájsť thumb1

Ak ti môžem poradiť, na takéto rána, kedy naozaj nič nestíham, si vyrob proteínovú tyčinku podľa Mirkových receptov, v tej jednej tyčinke máš odbavené 3 hodiny komplet so všetkým ( okrem vody) a môžeš ju zjesť odhryzávaním aj za pochodu.
Okrem toho ti výjde viac kusov, ostatné schováš do mrazničky a máš aj na ďalšie dni raňajky nachystané, len si to večer vyberieš z mrazničky.
A ich príprava trvá fakt minimálne času.

Čo sa týka tej vody... ono to je veľmi klamlivé, nepiješ a máš pocit, že si hladná, pritom telo chce iba tú vodu, ale tvoj mozog to vyhodnotí, ako že mu chýba jedlo a pýta si jesť. Zrejme si myslím, že pri tom jedle príjmeš nejakú tekutinu.
Tá hlava ťa bolela z toho, že si nič nepila, že?
V tomto si musíš iba ty sama nájsť nejaký systém, či už vstať ešte o 10 minút skôr a vypiť aspoň tú vodu, alebo si naoazj pripraviť jedlo večer a ráno ho už len zjesť. Ty potom ideš do práce, alebo si ešte s tretím chlapčekom doma?

User avatar
mucinka95
Posts: 1569
Joined: 11 Mar 2009, 20:43

Re: Tentokrát to dokážem!

Post by mucinka95 » 26 Nov 2015, 22:20

Gulinka, tu proteinovu tycinku vyskusam. Hlava ma bolela aj koli vode ale aj mavam take bolesti ako migrena.Tento tyzden sme mali kruty.MAly mal nehodu a teda som bola v setrese 48 hodin a stale som.Teraz som si uvedomila ze od obeda som nejedla.V utorok moje jedine jedlo boli ranajky a najhorsie je ze mi ani nechyba.Ale terz je skor dolezite aby bol maly v poriadku to, ze ja dostanem asi zravku po tomto obdobi budem musiet prekonat.Drz mi prosim palce aby som to zvladala xbeex
Vek 40 výška162
Maximálna váha 107kg
Aktuálna váha 100kg
Krátkodobý ciel 90kg
Dlhodobý cieľ 68kg

Post Reply